Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Oseti se uvek i vidi se sta je los sut, usla lopta ili ne

Najvise losih suteva uzmu Nwora jer vole contested shots, i CMM kad mu ostane lopta u ruci predugo i ponestane drugih opcija.

Dosta Nworinih wtf suteva udje, pa i zaboravimo. Kad krene da promasuje kao u Tel-Avivu to je da mu saku odseces, sta ti decko radis u osmoj sekundi napada s trojkama preko ruke

Kalenic ove sezone ne igra onaj hero ball kao pre, drkne kad je sam i kad curi vreme pa mora i to je to. Deda ceka u cosku i opali kad je dobije.

Batler ima dobru selekciju, uzme sta treba i preskoci sta treba

Meni se kod Batlera najvise svidja ovo kad udje u reket i usitni korak i trazi opciju sta i kako, ne uspanici se uopste. Usrao ga je ovaj deflection sad na kraju, Dedi je isto servirao zicer, i u prethodnim tekmama je igrao u par navrata uspesnu pipirevku tu oko kosa

Retko sta me ubije u pojam kao promaseno slobodno bacanje ili otvorena trojka, potpuni antiklimaks. Lojd promasio pobedu za Efes veceras, iznervirao sam se kao da je kod nas jos uvek

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Da smo dobili Hapoel bili bi drugi, a da smo dobili i derby ili Valensiju, bili bi prvi.

A sve tri su bile na jednu loptu, derby cak i dobijen po svima zakonima logike i kosarke ( +16 na tako mali broj poena je kao +25 u run & gun utakmici , da se ponovi 20x takva utakmica, svih 20 bi dobili ).

Utisak? Rotacije , izmene, minutaza? Izvinite, niko od vas nije trener, lako je kritikovati iz fotelje, ma koliko da smo u pravu za neke stvari, naprosto to ne ide bas tako kako mi zamisljamo da se vodi utakmica.

U tu jednacinu treba ubaciti adrenalin, nervozu, kao i cinenicu da ne igras protiv cunjeva, vec protiv profi ekipa koji imaju isto tako kvalitetne kosarkase.

Uostalom, Evroliga je takva liga gde svako svakog moze da dobije, ali bukvalno, bez problema.

Konkretno za ovu utakmicu, 10 promasenih bacanja i 9/30 za tri poena su zestoko ogranicili mogucnost dobijanja bez drame, da su samo slobodna bacanja bila na proseku, bilo bi drugacije.

I ovde kao da se zaboravlja sa koliko povreda se suocava ovaj tim od starta sezone. Mislim, ako vec sve analiziramo, onda i to da se uzme u obzir. Hocu da kazem, ma koliko da su neki sa pravom ljuti na Obradovica, za neke cesto i wtf poteze, nije sve to tako jednostavno. Da jeste, svako bi mogao da bude kosarkaski trener.

Edited by gorance

1 hour ago, Ratamahatta said:

Kinder je bolji nego sto sam mislio, jako zajebana ekipa

Ja baš mislim da su kurac (timski gledano). Klasični divljaci. Nemaju više od 3 pasa po napadu u proseku.

Prenebregava se podatak da su šutirali trojke 50%? Imali su serije 6, 7 za redom kada su se prvi put osetnije odlepili gde su se oni dodatno opustili a nama nabacili pritisak a i ovako smo porađali poene.

Dakle, da smo šutirali prosečno penale a oni trojke u nekoj normalnoj meri, ovo je trebalo lagano 10+ ali očigledno nam je poljuljano samopouzdanje a Obradović ne doprinosi izmenama. Nwora mora da igra 30 min. Kodi mora da više odmara da bi bio učinkovitiji. Davidovca na 5 minuta po utakmici. U EL moraju da igraju najbolji jer je koncetracija kvaliteta ogromna i mora mnogo da se rilja za svaku pobedu, u ABA - koga briga.

Jedan čovek je zato bog otac. Semi Ojeleye. Dajte mu doživotni odmah.

Posto su slobodni za vikend u ABA i igraju sa Parizom u utorak (kolo je normalno ali se igra utorak i petak zbog preskakanja katolickog Bozica koji je sreda/cetvrtak) mozda bi fokus na ovih par treninga do puta u ponedeljak mogli da stave na uvezbavanje slobodnih bacanja.

• Popular Post

Duško heart

46 minutes ago, gorance said:

Da smo dobili Hapoel bili bi drugi, a da smo dobili i derby ili Valensiju, bili bi prvi.

A sve tri su bile na jednu loptu, derby cak i dobijen po svima zakonima logike i kosarke ( +16 na tako mali broj poena je kao +25 u run & gun utakmici , da se ponovi 20x takva utakmica, svih 20 bi dobili ).

Utisak? Rotacije , izmene, minutaza? Izvinite, niko od vas nije trener, lako je kritikovati iz fotelje, ma koliko da smo u pravu za neke stvari, naprosto to ne ide bas tako kako mi zamisljamo da se vodi utakmica.

U tu jednacinu treba ubaciti adrenalin, nervozu, kao i cinenicu da ne igras protiv cunjeva, vec protiv profi ekipa koji imaju isto tako kvalitetne kosarkase.

Uostalom, Evroliga je takva liga gde svako svakog moze da dobije, ali bukvalno, bez problema.

Konkretno za ovu utakmicu, 10 promasenih bacanja i 9/30 za tri poena su zestoko ogranicili mogucnost dobijanja bez drame, da su samo slobodna bacanja bila na proseku, bilo bi drugacije.

I ovde kao da se zaboravlja sa koliko povreda se suocava ovaj tim od starta sezone. Mislim, ako vec sve analiziramo, onda i to da se uzme u obzir. Hocu da kazem, ma koliko da su neki sa pravom ljuti na Obradovica, za neke cesto i wtf poteze, nije sve to tako jednostavno. Da jeste, svako bi mogao da bude kosarkaski trener.

A otkud znaš da niko nije trener?

Slobodna.jpg

I da, NIJE incident u pitanju.Slobodna2.jpg

Da ali razlika do 10og mesta je 2.2% ili ti 2.2 bacanja promašenih više na 100 šutnutih.

Nije da je neka ogromna razlika. Danas je problem jer smo izrazito loše šutirali, a kada šutiramo normalno ne obraćamo mnogo pažnju.

9 minutes ago, Mil@n said:

Danas je problem jer smo izrazito loše šutirali

I to u drugom poluvremenu, nekoliko zaredom, i jer je bila frka za rezultat.

Dodatno, to nije šutirao Plavšić ili Moty, pa da kažeš jbg, nego Čima i Kodi od kojih se očekuje da to bude kako treba.

18 minutes ago, Valk said:

I to u drugom poluvremenu, nekoliko zaredom, i jer je bila frka za rezultat.

Dodatno, to nije šutirao Plavšić ili Moty, pa da kažeš jbg, nego Čima i Kodi od kojih se očekuje da to bude kako treba.

Tri poraza zaredom su ih prilicno istresli iz gaca. Igraci stalno pricaju da je ovo duga liga, da se ide od utakmice do utakmice i da serije poraza nisu cudne ni za jednu ekipu ali tri poraza zaredom umeju da probude crva sumnje u sopstvenu sposobnost da zatvoris utakmicu i pobedis. Na to igras kuci utakmicu pred punom halom navijaca koji su vec upisali dva boda. Na to puta dva imas trenera na klupi koji je pod jos vecim pritiskom od igraca i odlucio je u zavrsnici da regresira u petorke koja mu je donosila pobede kad smo igrali bez pola tima. Igracki nismo dobili mnogo toga jer smo, po mom misljenju, odigrali veoma losu utakmicu na obe strane terena ali psiholoski je veoma vazno da onaj sut Edvardsa na kraju nije usao. Videlo se i po slavlju igraca posle utakmice da nam je ova pobeda bila must win za samopouzdanje.

Sad nam dolaze dve zanimljive utakmice u gostima protiv dve pobedive ekipe ali ekipe koje ce da grizu do kraja, bilo bi fenomenalno da dobijemo makar jednu a dve bi nas lansirale u nesto sto bi se moglo pretvoriti u bericetni januar.

11 minutes ago, harper lee said:

Igracki nismo dobili mnogo toga jer smo, po mom misljenju, odigrali veoma losu utakmicu na obe strane terena

Imali smo odlično odigrane utakmice koje smo gubili pa možemo da se ubrišemo s njima. Dakle, samo ono što se maže na leba, a to je + u W koloni treba da gledamo, a da prepustimo Saši, Tomi i ostalima da pregledavanjem snimaka, hladne glave i uz sve znanje koje imaju - urade analizu i utiču da se greške ispravljaju.

Pariz da nekako geknemo na snagu, Efes nas tradicionalno zlostavlja pa se tamo ništa ni ne nadam.

Quincey Miller ima tek 33 godine ,ja sam mislio da je on prebacio četrdesetu

1 minute ago, Valk said:

Imali smo odlično odigrane utakmice koje smo gubili pa možemo da se ubrišemo s njima. Dakle, samo ono što se maže na leba, a to je + u W koloni treba da gledamo, a da prepustimo Saši, Tomi i ostalima da pregledavanjem snimaka, hladne glave i uz sve znanje koje imaju - urade analizu i utiču da se greške ispravljaju.

Pariz da nekako geknemo na snagu, Efes nas tradicionalno zlostavlja pa se tamo ništa ni ne nadam.

Naravno. Winning ugly is still winning ali moracemo malo da poradimo na go to shemama, hijerarhiji i rutini jer ova ekipa izgleda ume da jase i na pozitivnim i na negativnim talasima. Meni se cini da mi vec sada mozemo da se oprostimo od fokusa i koncentracije kao sredstva za dobijanje utakmica i da nam preostaje samo ovo kako smo dobili veceras, volja, energija i pomalo talenta. Sinoc smo posle dva Sashina tajm auta izasli sa izgubljenim loptama, od kojih je jednu Nwora izgubio na prenosu za kontru dva na nula, to su nenormalne stvari. Imali smo veliku, veliku srecu (ili je neko imao mnogo, mnogo znanja) da potpisemo Odzeleja i Monekea cija je energija zarazna, mozda nisu najbolji igraci na svojim pozicijama ali njihov sportski moral je izuzetan. Potpis Odzeleja je nekako najvise prosao ispod radara a sad kad bi neko medju navijacima koji zapravo gledaju utakmice pravio anketu o najomiljenijim igracima nas Shemi Zulu bi verovatno ubedljivo pobedio.

Takodje bi ih trebalo posavetovati da smanje drustvene mreze jer do njih, sudeci po izjavama, ocigledno dolazi sav navijacki gnoj najodvratnije navijacke populacije na svetu koji se tamo prosipa.

Uzgred, mislim da je vreme da dobijemo Efes u onoj njihovoj za nas ukletoj hali i ako PJ ne bude igrao ne bi me zacudilo da su nam tamo vece sanse nego u Parizu, iako je Efes nominalno dosta bolja ekipa od Parizana.