December 20, 2025Dec 20 4 minutes ago, Mil@n said:Pa igraš basket pa znaš koliko takva igra troši igrača. A igra na najvišem nivou tj EL + izuzetno naporan tempo utakmica + aba glupa + je već pred penzijom i /košarkaški/ mator konj.Od njega se sigurno ne očekuje 20 poena po utakmici, on uglavnom radi šta treba da radi a slažem se - neka mu smanje minutažu siguran sam da bi mu to povećalo učinkovitost tj smanjilo te minute kada ume da prdne u čabar.ne zameram mu ništa, samo kažem da mi deluje kao da mu treba odmor.
December 20, 2025Dec 20 2 minutes ago, Heaviside said:ne zameram mu ništa, samo kažem da mi deluje kao da mu treba odmor.Ma ni ne mislim na tebe, al malo malo pa ga neko posere...
December 20, 2025Dec 20 Koliko sam ispratio, uglavnom se sralo po Saši koji ga drži predugo, i nakon što je vidno pao i fizički i mentalno...
December 20, 2025Dec 20 https://www.instagram.com/p/DSf89x2kT9c/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0190d88f-6ef3-4e7c-9c0b-22c0718b715c
December 20, 2025Dec 20 Bolomboy has been upgraded to 4-6 nedelja Edited December 20, 2025Dec 20 by levi
December 21, 2025Dec 21 Kraj utakmice iz drugog ugla.Videlo se i u prenosu a i na ovom snimku kako je Kodi spasio Čimu sigurne tehničke kad ga je bukvalno odgurao od sudije. Sve radi Vuk.
December 21, 2025Dec 21 Mnogo dobar klip i mnogo bolji ugao nego u prenosu, sad sam pogledao celo. Kaleniceve obe trojke su morale biti pucane, jedna u zadnjoj sekundi bezidejnog napada, drugu je fantasticno zalepio moj ljubimac, nerealna banana. + je izmuvao korake MorganuSva 4 kljucna kosa je sjebao Vildoza - prvo je uleteo u nekoseno, nit je bio blizu da iscacka CMM s ledja, nit je bio blizu da presece pas, i jos zakasnio da isprati Semija posle pika sa CMM - ovaj ostao sam da zakuca, drugi put nije uzeo Nworu (obojica igrali na 2 u tom stintu) nego je oladio jaja i vikao Alstonu da ga uzme kad se ovaj vec zaleteo na kos, treci put je CMM dzordanovski ostao sekund u vazduhu duze od njega, a onda ga je i Batler probio u zadnjem napadu. Njini 3 4 i 5 su odlicno bili postavljeni sve vreme. Svi isti... visoki, mrsavi, brzi i skocni usta im jebem. Edvards 3x isti sut uzeo, ovde se vidi da je zadnji sut bio dosta otvoreniji nego sto je izgledalo u prenosu, imali smo srece tu, a tako nam i treba. Neki lik poceo da lelece cim je Karsen krenuo ulevo Edited December 21, 2025Dec 21 by Ratamahatta
December 21, 2025Dec 21 i na kraju se najviše raduje Butler koji skače tamo na Nworu, kao da nije presedeo celu 4/4 i kao da nije poremećena hemija u ekipi
December 21, 2025Dec 21 9 hours ago, Ratamahatta said:Neki lik poceo da lelece cim je Karsen krenuo ulevo Nemoj!!! Ne!! NEEEEEE!!!Umrla sam 😂😂😂
December 21, 2025Dec 21 10 hours ago, Ratamahatta said:Mnogo dobar klip i mnogo bolji ugao nego u prenosu, sad sam pogledao celo. Kaleniceve obe trojke su morale biti pucane, jedna u zadnjoj sekundi bezidejnog napada, drugu je fantasticno zalepio moj ljubimac, nerealna banana. + je izmuvao korake MorganuSva 4 kljucna kosa je sjebao Vildoza - prvo je uleteo u nekoseno, nit je bio blizu da iscacka CMM s ledja, nit je bio blizu da presece pas, i jos zakasnio da isprati Semija posle pika sa CMM - ovaj ostao sam da zakuca, drugi put nije uzeo Nworu (obojica igrali na 2 u tom stintu) nego je oladio jaja i vikao Alstonu da ga uzme kad se ovaj vec zaleteo na kos, treci put je CMM dzordanovski ostao sekund u vazduhu duze od njega, a onda ga je i Batler probio u zadnjem napadu. Njini 3 4 i 5 su odlicno bili postavljeni sve vreme. Svi isti... visoki, mrsavi, brzi i skocni usta im jebem. Edvards 3x isti sut uzeo, ovde se vidi da je zadnji sut bio dosta otvoreniji nego sto je izgledalo u prenosu, imali smo srece tu, a tako nam i treba. Neki lik poceo da lelece cim je Karsen krenuo ulevo Najbolji pogled je sa Nivoa 400.Samo selebriti idu u parter. Edited December 21, 2025Dec 21 by sigurnost
December 21, 2025Dec 21 5 minutes ago, sigurnost said:Najbolji pogled je sa Nivoa 400.Samo selebriti idu u parter.Aha, kad bi imao zoom kao ova kamera.Daleko bre u pm.