Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

4 minutes ago, Mil@n said:

Pa igraš basket pa znaš koliko takva igra troši igrača. A igra na najvišem nivou tj EL + izuzetno naporan tempo utakmica + aba glupa + je već pred penzijom i /košarkaški/ mator konj.

Od njega se sigurno ne očekuje 20 poena po utakmici, on uglavnom radi šta treba da radi a slažem se - neka mu smanje minutažu siguran sam da bi mu to povećalo učinkovitost tj smanjilo te minute kada ume da prdne u čabar.

ne zameram mu ništa, samo kažem da mi deluje kao da mu treba odmor.

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 minutes ago, Heaviside said:

ne zameram mu ništa, samo kažem da mi deluje kao da mu treba odmor.

Ma ni ne mislim na tebe, al malo malo pa ga neko posere...

Koliko sam ispratio, uglavnom se sralo po Saši koji ga drži predugo, i nakon što je vidno pao i fizički i mentalno...

Bolomboy has been upgraded to 4-6 nedelja

Edited by levi

Jubilarni sedmi put da uskoro dolazi u BG i krece sa treninzima fantom

Ovo je navodno Kodi rekao u lajvu na Tiktoku.

Kraj utakmice iz drugog ugla.

Videlo se i u prenosu a i na ovom snimku kako je Kodi spasio Čimu sigurne tehničke kad ga je bukvalno odgurao od sudije. Sve radi Vuk.

Kako je Nvora klepio Vildozu pre njegovih bacanja lolol

Mnogo dobar klip i mnogo bolji ugao nego u prenosu, sad sam pogledao celo.

Kaleniceve obe trojke su morale biti pucane, jedna u zadnjoj sekundi bezidejnog napada, drugu je fantasticno zalepio moj ljubimac, nerealna banana. + je izmuvao korake Morganu

Sva 4 kljucna kosa je sjebao Vildoza - prvo je uleteo u nekoseno, nit je bio blizu da iscacka CMM s ledja, nit je bio blizu da presece pas, i jos zakasnio da isprati Semija posle pika sa CMM - ovaj ostao sam da zakuca, drugi put nije uzeo Nworu (obojica igrali na 2 u tom stintu) nego je oladio jaja i vikao Alstonu da ga uzme kad se ovaj vec zaleteo na kos, treci put je CMM dzordanovski ostao sekund u vazduhu duze od njega, a onda ga je i Batler probio u zadnjem napadu. Njini 3 4 i 5 su odlicno bili postavljeni sve vreme. Svi isti... visoki, mrsavi, brzi i skocni usta im jebem.

Edvards 3x isti sut uzeo, ovde se vidi da je zadnji sut bio dosta otvoreniji nego sto je izgledalo u prenosu, imali smo srece tu, a tako nam i treba. Neki lik poceo da lelece cim je Karsen krenuo ulevo lolol

Edited by Ratamahatta

i na kraju se najviše raduje Butler koji skače tamo na Nworu, kao da nije presedeo celu 4/4 i kao da nije poremećena hemija u ekipi

9 hours ago, Ratamahatta said:

Neki lik poceo da lelece cim je Karsen krenuo ulevo lolol

Nemoj!!! Ne!! NEEEEEE!!!

Umrla sam 😂😂😂

sad je verovatno ubedjen da nas je sve spasio

10 hours ago, Ratamahatta said:

Mnogo dobar klip i mnogo bolji ugao nego u prenosu, sad sam pogledao celo.

Kaleniceve obe trojke su morale biti pucane, jedna u zadnjoj sekundi bezidejnog napada, drugu je fantasticno zalepio moj ljubimac, nerealna banana. + je izmuvao korake Morganu

Sva 4 kljucna kosa je sjebao Vildoza - prvo je uleteo u nekoseno, nit je bio blizu da iscacka CMM s ledja, nit je bio blizu da presece pas, i jos zakasnio da isprati Semija posle pika sa CMM - ovaj ostao sam da zakuca, drugi put nije uzeo Nworu (obojica igrali na 2 u tom stintu) nego je oladio jaja i vikao Alstonu da ga uzme kad se ovaj vec zaleteo na kos, treci put je CMM dzordanovski ostao sekund u vazduhu duze od njega, a onda ga je i Batler probio u zadnjem napadu. Njini 3 4 i 5 su odlicno bili postavljeni sve vreme. Svi isti... visoki, mrsavi, brzi i skocni usta im jebem.

Edvards 3x isti sut uzeo, ovde se vidi da je zadnji sut bio dosta otvoreniji nego sto je izgledalo u prenosu, imali smo srece tu, a tako nam i treba. Neki lik poceo da lelece cim je Karsen krenuo ulevo lolol

Najbolji pogled je sa Nivoa 400.

Samo selebriti idu u parter.

Edited by sigurnost

5 minutes ago, sigurnost said:

Najbolji pogled je sa Nivoa 400.

Samo selebriti idu u parter.

Aha, kad bi imao zoom kao ova kamera.
Daleko bre u pm.