Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Svaka čast

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Auh brate mili thankyou

Srećno se vratila lopta Batleru... I ovo izašlo Edvardsu... Hodali smo po žici za pecanje sve vreme...

U svakom slučaju, mislim da nema sa ovim trenerom ozbiljnije priče...

Jbt, je l ono Naser Trajković na klupi kod poni tejla?hail

Just now, levi said:

joj boze rudnika

Uvek je takva utakmica sa ovolikim pritiskom pobede.

Bacanja i šut za 3 katastrofa, ostalo ok, a posebno srčanost i kidanje.

Nikola Kalinić, od mene heart zauvek, ko ga blati ruka mu se osušila.

Odvratna tekma, konacno gotova

Timska pobeda, svi su ponesto dobro uradili i svi su stosta zasrali

Ponovicu, Alston je igrac za nas, kupuj ga odma za dogodine dok ne bude duplo skuplji nego sad

20 minuta je igrao u cugu, pogodio svoje suteve, napravio 50 blokova za Vildozu, Morgana i Edvardsa, odlicno se kretao u odbrani, zalepio Kalenica na kraju i ukrale mu sudije onu silaznu

Jako dobro sudjenje smo imali veceras, Vildoza jezivo dobro odigrao. Da su nas uzeli ne bi bilo nezasluzeno, 2 plejin tima

Više sreće nego pameti. Teška dunsterčina je Obradović, a pritom sujetan i tvrdoglav do bola. Par nivoa ispod Sfekija koji je makar bio svestan da je šarlatan.

Jedino što iz ovog meča vredi je borba, želja i pobeda. Sve ostalo je za tešku glavobolju.

Dovoljno je reći da zamalo ne proslavismo pokojnog Vildozu.

Čima čestitao Nikoljdan

Kodi ima osmeh, poštovanje za Batlera, Čima čestita slavu ljudima koji slave jer zna šta je danas, nije zadovoljan igrom iako smo pobedili, korektan je maksimalno i samokritičan.

Greške nek gledaju i uče se na njima sami, nadam se da ne čitaju šta pišu fpls i Laki, kad već mi moramo.

uff

ne mogu da nadjem onaj darko milicic tera severinu sa koncerta gif

Dobismo mora se reci uprkos Sasinoj tvrdoglavosti. Hajde da je Kalinic donosio nesto posebno u odbrani pa da nam zbog njega najbolji napadac sedi na klupi a on je uradio sve sto je mogao pogresno u zavrsnici utakmice. Lose vodjena utakmica i mnogo stresa u koji smo sami sebe uvukli kurcenjem kad smo prvi put poveli deset razlike, izvukli smo na kraju ovo na cistu zelju i nekoliko igraca koji su odbijali da izgube.

Edited by harper lee

7 minutes ago, Ratamahatta said:

Odvratna tekma, konacno gotova

Timska pobeda, svi su ponesto dobro uradili i svi su stosta zasrali

Ponovicu, Alston je igrac za nas, kupuj ga odma za dogodine dok ne bude duplo skuplji nego sad

20 minuta je igrao u cugu, pogodio svoje suteve, napravio 50 blokova za Vildozu, Morgana i Edvardsa, odlicno se kretao u odbrani, zalepio Kalenica na kraju i ukrale mu sudije onu silaznu

Jako dobro sudjenje smo imali veceras, Vildoza jezivo dobro odigrao. Da su nas uzeli ne bi bilo nezasluzeno, 2 plejin tima

Jebo te Alston.lolol Da smo ovo izgubili potrazio bih te s mitraljezom.

nwora je konacno dobio loptu u ruke, jer je butler bio na klupi. mora butler malo da se obuzda, kontrolise svaki napad kada je u igri

1 minute ago, harper lee said:

Jebo te Alston.lolol Da smo ovo izgubili potrazio bih te s mitraljezom.

Znam ja de živi lolol

Al neću ti kažem jer mi opet diraš Nikolu. Je l' on promašio 10 bacanja? Pitanje je retoričko, nemoj da mi pišeš pls lolol

Moram da gledamvlade