December 19, 2025Dec 19 Srećno se vratila lopta Batleru... I ovo izašlo Edvardsu... Hodali smo po žici za pecanje sve vreme...U svakom slučaju, mislim da nema sa ovim trenerom ozbiljnije priče...
December 19, 2025Dec 19 Just now, levi said:joj boze rudnikaUvek je takva utakmica sa ovolikim pritiskom pobede. Bacanja i šut za 3 katastrofa, ostalo ok, a posebno srčanost i kidanje.Nikola Kalinić, od mene zauvek, ko ga blati ruka mu se osušila.
December 19, 2025Dec 19 Odvratna tekma, konacno gotovaTimska pobeda, svi su ponesto dobro uradili i svi su stosta zasrali Ponovicu, Alston je igrac za nas, kupuj ga odma za dogodine dok ne bude duplo skuplji nego sad20 minuta je igrao u cugu, pogodio svoje suteve, napravio 50 blokova za Vildozu, Morgana i Edvardsa, odlicno se kretao u odbrani, zalepio Kalenica na kraju i ukrale mu sudije onu silaznu Jako dobro sudjenje smo imali veceras, Vildoza jezivo dobro odigrao. Da su nas uzeli ne bi bilo nezasluzeno, 2 plejin tima
December 19, 2025Dec 19 Više sreće nego pameti. Teška dunsterčina je Obradović, a pritom sujetan i tvrdoglav do bola. Par nivoa ispod Sfekija koji je makar bio svestan da je šarlatan.
December 19, 2025Dec 19 Jedino što iz ovog meča vredi je borba, želja i pobeda. Sve ostalo je za tešku glavobolju. Dovoljno je reći da zamalo ne proslavismo pokojnog Vildozu.
December 19, 2025Dec 19 Kodi ima osmeh, poštovanje za Batlera, Čima čestita slavu ljudima koji slave jer zna šta je danas, nije zadovoljan igrom iako smo pobedili, korektan je maksimalno i samokritičan.Greške nek gledaju i uče se na njima sami, nadam se da ne čitaju šta pišu fpls i Laki, kad već mi moramo.
December 19, 2025Dec 19 Dobismo mora se reci uprkos Sasinoj tvrdoglavosti. Hajde da je Kalinic donosio nesto posebno u odbrani pa da nam zbog njega najbolji napadac sedi na klupi a on je uradio sve sto je mogao pogresno u zavrsnici utakmice. Lose vodjena utakmica i mnogo stresa u koji smo sami sebe uvukli kurcenjem kad smo prvi put poveli deset razlike, izvukli smo na kraju ovo na cistu zelju i nekoliko igraca koji su odbijali da izgube. Edited December 19, 2025Dec 19 by harper lee
December 19, 2025Dec 19 7 minutes ago, Ratamahatta said:Odvratna tekma, konacno gotovaTimska pobeda, svi su ponesto dobro uradili i svi su stosta zasrali Ponovicu, Alston je igrac za nas, kupuj ga odma za dogodine dok ne bude duplo skuplji nego sad20 minuta je igrao u cugu, pogodio svoje suteve, napravio 50 blokova za Vildozu, Morgana i Edvardsa, odlicno se kretao u odbrani, zalepio Kalenica na kraju i ukrale mu sudije onu silaznu Jako dobro sudjenje smo imali veceras, Vildoza jezivo dobro odigrao. Da su nas uzeli ne bi bilo nezasluzeno, 2 plejin timaJebo te Alston. Da smo ovo izgubili potrazio bih te s mitraljezom.
December 19, 2025Dec 19 nwora je konacno dobio loptu u ruke, jer je butler bio na klupi. mora butler malo da se obuzda, kontrolise svaki napad kada je u igri
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, harper lee said:Jebo te Alston. Da smo ovo izgubili potrazio bih te s mitraljezom.Znam ja de živi Al neću ti kažem jer mi opet diraš Nikolu. Je l' on promašio 10 bacanja? Pitanje je retoričko, nemoj da mi pišeš pls Moram da gledam