December 19, 2025Dec 19 Devonte je konacno dao (polu)otvorenu tricu, i bacio je posle toga 2 ili 3 kamena i za 2 i za 3 koja je spasio OjeleyeSemi je svugde bio, covek je legenda. Postace mi i drazi od Bolomboja ako ovako nastavi, to je jedini igrac koji me ove sezone jos nije iznervirao Retko posten pristup kosarci ima, sve mu rodiloDeda mrtvokurac u prvom, u drugom nekoliko junackih odbrana, nasao ga je Batler jednom za zicer kad smo ih stizaliBili smo pre ovog kola 17/20 po FT% u ligi, danas je bas bilo skandalozno Edited December 19, 2025Dec 19 by Ratamahatta
December 19, 2025Dec 19 Kodi nam se vratio, što je najbitnije, dobro ta bacanja, Šemi junačina, timska pobjeda, sve čestitke. Nije mi jasno manje korištenje centara večeras..
December 19, 2025Dec 19 Semi stvarno legenda Sve su ok odradili samo da su jbn bacanja bila na nivou 2/3 bila bi lagana zavrsnica. Virtus dobar tim, Dusko izvukao 150 odsto.
December 19, 2025Dec 19 3 minutes ago, uini said:nwora je konacno dobio loptu u ruke, jer je butler bio na klupi. mora butler malo da se obuzda, kontrolise svaki napad kada je u igriI Edvards kontrolise svaki napad kad je u igri pa se ne sushi na klupi Virtusa skoro 30 minuta od 40 minuta utakmice. Na kraju bismo izgubili i veceras da taj koji kontrolise svaki napad nije usao i resio utakmicu.
December 19, 2025Dec 19 3 minutes ago, beeva said:Virtus dobar tim, Dusko izvukao 150 odsto.Da nam nije bitno, ne bi mi bilo žao da je Duško nas pobedio ovako, toliko ga gotivim.Ali bitno nam je i jebi ga.
December 19, 2025Dec 19 Just now, harper lee said:I Edvards kontrolise svaki napad kad je u igri pa se ne sushi na klupi Virtusa skoro 30 minuta od 40 minuta utakmice. Na kraju bismo izgubili i veceras da taj koji kontrolise svaki napad nije usao i resio utakmicu.ja mislim da ne bismo imali priliku da dobijemo, ds nwora nije dobio priliku za onu svoju seriju.1 meni je butler supet igrac ali ne moze tako da se igra u ekipi koja ima puno vise resenja od njega jedinoga. cak i da je odvaljivao, to nas limitira (ako je svaki napad njegov)2 edwards je drugaciji kontrolor, microwave kao larkin, on ide da napravi haos odmah, ne paralise sve okolo3 stavka 2 mi takodje nije problem ako se oseca vajb, ne moze svaka ovsko ni u basket ekipi
December 19, 2025Dec 19 Kinder je bolji nego sto sam mislio, jako zajebana ekipa Bekovi zuje, svi dobri suteri, + trojica visokih, mrsavih vertikalaca koji takodje bodu kad ih pustis. Odlicno selektiran tim Ali ne mogu onog Edvardsa da gledam, iritira me njegova pojava uzasnoKako su nam sudili u Izraelu, tako su veceras sudili Kinderu, tako da ono di si tu si
December 19, 2025Dec 19 I da, zahaljujući slepoj sreći, tj petom faulu Kalinića, došli smo u situaciju da pobedimo. Da je do trenera, pukli bi ponovo.
December 19, 2025Dec 19 Edvards građen kao Đerdan Šaćiri.Nisam gledao pažljivo pošto sam se borio za goli život posle slavskog prežderavanja, ali bravo Zvezdo. Edited December 19, 2025Dec 19 by Nikodije
December 19, 2025Dec 19 2 minutes ago, uini said:ja mislim da ne bismo imali priliku da dobijemo, ds nwora nije dobio priliku za onu svoju seriju.1 meni je butler supet igrac ali ne moze tako da se igra u ekipi koja ima puno vise resenja od njega jedinoga. cak i da je odvaljivao, to nas limitira (ako je svaki napad njegov)2 edwards je drugaciji kontrolor, microwave kao larkin, on ide da napravi haos odmah, ne paralise sve okolo3 stavka 2 mi takodje nije problem ako se oseca vajb, ne moze svaka ovsko ni u basket ekipiS obzirom na to da Obradovic vec dva puta pominje probleme u hemiji ekipe rekao bih da postoje neki ozbiljniji problemi sa Batlerom od toga da kontrolise svaki napad.
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, harper lee said:S obzirom na to da Obradovic vec dva puta pominje probleme u hemiji ekipe rekao bih da postoje neki ozbiljniji problemi sa Batlerom od toga da kontrolise svaki napad.ja ne slusam konfe, samo primecujem ovo sto se tice cisto nacina igrea otkud znam, izgledaju ljudi kao da im je stalo da dobiju, igraju jedni za druge, ne znam sta ce mu tskve izjave, taman da su i istinite