Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Devonte je konacno dao (polu)otvorenu tricu, i bacio je posle toga 2 ili 3 kamena i za 2 i za 3 koja je spasio Ojeleye

Semi je svugde bio, covek je legenda. Postace mi i drazi od Bolomboja ako ovako nastavi, to je jedini igrac koji me ove sezone jos nije iznervirao

Retko posten pristup kosarci ima, sve mu rodilo

Deda mrtvokurac u prvom, u drugom nekoliko junackih odbrana, nasao ga je Batler jednom za zicer kad smo ih stizali

Bili smo pre ovog kola 17/20 po FT% u ligi, danas je bas bilo skandalozno

Edited by Ratamahatta

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Kodi nam se vratio, što je najbitnije, dobro ta bacanja, Šemi junačina, timska pobjeda, sve čestitke. Nije mi jasno manje korištenje centara večeras..

Semi stvarno legenda

Sve su ok odradili samo da su jbn bacanja bila na nivou 2/3 bila bi lagana zavrsnica.

Virtus dobar tim, Dusko izvukao 150 odsto.

3 minutes ago, uini said:

nwora je konacno dobio loptu u ruke, jer je butler bio na klupi. mora butler malo da se obuzda, kontrolise svaki napad kada je u igri

I Edvards kontrolise svaki napad kad je u igri pa se ne sushi na klupi Virtusa skoro 30 minuta od 40 minuta utakmice. Na kraju bismo izgubili i veceras da taj koji kontrolise svaki napad nije usao i resio utakmicu.

Vreme je za slavlje!

happy-sad-guy-meme-6.jpg

3 minutes ago, beeva said:

Virtus dobar tim, Dusko izvukao 150 odsto.

Da nam nije bitno, ne bi mi bilo žao da je Duško nas pobedio ovako, toliko ga gotivim.

Ali bitno nam je i jebi ga.

Baskonja

vlade

Just now, harper lee said:

I Edvards kontrolise svaki napad kad je u igri pa se ne sushi na klupi Virtusa skoro 30 minuta od 40 minuta utakmice. Na kraju bismo izgubili i veceras da taj koji kontrolise svaki napad nije usao i resio utakmicu.

ja mislim da ne bismo imali priliku da dobijemo, ds nwora nije dobio priliku za onu svoju seriju.

1 meni je butler supet igrac ali ne moze tako da se igra u ekipi koja ima puno vise resenja od njega jedinoga. cak i da je odvaljivao, to nas limitira (ako je svaki napad njegov)

2 edwards je drugaciji kontrolor, microwave kao larkin, on ide da napravi haos odmah, ne paralise sve okolo

3 stavka 2 mi takodje nije problem ako se oseca vajb, ne moze svaka ovsko ni u basket ekipi

Kinder je bolji nego sto sam mislio, jako zajebana ekipa

Bekovi zuje, svi dobri suteri, + trojica visokih, mrsavih vertikalaca koji takodje bodu kad ih pustis. Odlicno selektiran tim

Ali ne mogu onog Edvardsa da gledam, iritira me njegova pojava uzasno

Kako su nam sudili u Izraelu, tako su veceras sudili Kinderu, tako da ono di si tu si

I da, zahaljujući slepoj sreći, tj petom faulu Kalinića, došli smo u situaciju da pobedimo. Da je do trenera, pukli bi ponovo.

Edvards građen kao Đerdan Šaćiri.

Nisam gledao pažljivo pošto sam se borio za goli život posle slavskog prežderavanja, ali bravo Zvezdo.

Edited by Nikodije

2 minutes ago, uini said:

ja mislim da ne bismo imali priliku da dobijemo, ds nwora nije dobio priliku za onu svoju seriju.

1 meni je butler supet igrac ali ne moze tako da se igra u ekipi koja ima puno vise resenja od njega jedinoga. cak i da je odvaljivao, to nas limitira (ako je svaki napad njegov)

2 edwards je drugaciji kontrolor, microwave kao larkin, on ide da napravi haos odmah, ne paralise sve okolo

3 stavka 2 mi takodje nije problem ako se oseca vajb, ne moze svaka ovsko ni u basket ekipi

S obzirom na to da Obradovic vec dva puta pominje probleme u hemiji ekipe rekao bih da postoje neki ozbiljniji problemi sa Batlerom od toga da kontrolise svaki napad.

Što pate ovog Djurovića ovako kasno

1 minute ago, harper lee said:

S obzirom na to da Obradovic vec dva puta pominje probleme u hemiji ekipe rekao bih da postoje neki ozbiljniji problemi sa Batlerom od toga da kontrolise svaki napad.

ja ne slusam konfe, samo primecujem ovo sto se tice cisto nacina igre

a otkud znam, izgledaju ljudi kao da im je stalo da dobiju, igraju jedni za druge, ne znam sta ce mu tskve izjave, taman da su i istinite

Samo 1 lopta ima, a volu je i CMM i Batler i Nvora