December 19, 2025Dec 19 Pocecu da verujem @Ivo Petović -u i njegovim teorijama da jedan srpski igrac stalno mora da bude u ekipi. Davidovac u prvom stintu i Kalinic su nas unistavali na ovoj utakmici a za nagradu su dobili ogromnu minutazu. Ovo sto je Sale radio na ovoj utakmici je za zatvor. Jebeni nasi treneri-teoreticari i njihova isprdjivanja. Jedino sto je dobro veceras su dva boda i pobeda, oko svega drugog imam osecaj kao da smo izgubili 40 razlike.
December 19, 2025Dec 19 13 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Vreme je za slavlje!Grandad Harold i Dusko radili zube na istom mestu
December 19, 2025Dec 19 8 minutes ago, uini said:ja ne slusam konfe, samo primecujem ovo sto se tice cisto nacina igrea otkud znam, izgledaju ljudi kao da im je stalo da dobiju, igraju jedni za druge, ne znam sta ce mu tskve izjave, taman da su i istiniteJeste Batler privatnik, ali Kodi ga podrzava i nahvalio ga je posle meca. Izmedju njih nema problema oko lopte...
December 19, 2025Dec 19 "Bilo je teško, imali smo problema sa hemijom i to rešili jer svi znamo koliko je Virtus čvrsta ekipa i ovo nije bio dobar momenat za meč sa njima. Pokazali smo mnogo puta da možemo da se vratimo iz poraza, bilo je mnogo taktičkih rešenja, ali igrači su pokazali karakter i igrali dobru odbranu uz utakmicu na visokom nivou", rekao je Obradović.Kakav bizarluk od izjave, sve sem "bilo je teško" i "igrači pokazali karakter" je potpuno suludo.
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, harper lee said:Pocecu da verujem @Ivo Petović -u i njegovim teorijama da jedan srpski igrac stalno mora da bude u ekipi. Davidovac u prvom stintu i Kalinic su nas unistavali na ovoj utakmici a za nagradu su dobili ogromnu minutazu.Ovo sto je Sale radio na ovoj utakmici je za zatvor. Jebeni nasi treneri-teoreticari i njihova isprdjivanja. Jedino sto je dobro veceras su dva boda i pobeda, oko svega drugog imam osecaj kao da smo izgubili 40 razlike.Bukvalno sam umoran od gledanja tekme, kao neko NFL naguravanje da sam gledao, dva i po sata skoro. Glava me bole, ne svidja mi se kad igramo ovako na guzove, nije to nasa igraSamo u 1/4 smo ih uzeli u masinu s brzim otvaranjem (polu)kontri i tranzicijom, kad smo uzeli da drkamo loptu tesko je gledati. Krenemo da igramo igru u kojoj niko ne radi ono sto najbolje ume, and it shows. Mi nismo half-court ekipa uopste, waaaaay out of our comfort zoneSad 1 prangijato natenane protiv Pariza, 200+
December 19, 2025Dec 19 15 minutes ago, uini said:ja mislim da ne bismo imali priliku da dobijemo, ds nwora nije dobio priliku za onu svoju seriju.Ja mislim da ne bismo dosli u priliku da dobijemo da nije bilo pre svega Odzeleja koji je sve pohvatao na obe strane parketa i Monekea. Kakva crna serija Nwore.
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, FPLS said:"Bilo je teško, imali smo problema sa hemijom i to rešili jer svi znamo koliko je Virtus čvrsta ekipa i ovo nije bio dobar momenat za meč sa njima. Pokazali smo mnogo puta da možemo da se vratimo iz poraza, bilo je mnogo taktičkih rešenja, ali igrači su pokazali karakter i igrali dobru odbranu uz utakmicu na visokom nivou", rekao je Obradović.Kakav bizarluk od izjave, sve sem "bilo je teško" i "igrači pokazali karakter" je potpuno suludo.Popickali se CMM i Batler ko pije, ko vozi kuci sa slave. Devonteu niko nije rekao da donese rusku, Nvora popizdio sto su svi doneli vranac i grasevinu. Ojeleye servirao pecenje i sarmu i uspeo da smiri goste, Moneke snimio taj jedini topli trenutak i okacio story. Deda zakasnio na slavu i posle sve odneo kuci, napili se i CMM i Batler.Svi su gospoda kad se pobedi
December 19, 2025Dec 19 Ovo su igrači izvukli na hustle, uz malo sreće da se lopta vrati Batleru kad je dao zicer. Usprkos treneru smo dobili, koji je baš očajan bio. Vidim da mu je pao kamen sa srca posle utakmice, nek zahvali Semiju, Batleru, Kodiju I Čimi... Tupljenje sa Davidovcem i lipsalim Kalinićem Koji ih je držao u igri je baš WTF... Da nije napravio petu, izgubili bi sigurno...Dobro da su igrači ovo odbili da izgube, ali ovo ništa ne valja... Obradović posle one serije pobeda je totalno poremetio ekipu...
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Kakvih problema sa hemijom? MDMA? LSD?Cisto sviranje kurcu. Na terenu se ne vidi da igraci imaju bilo kakvih problema sa raspodelom uloga, minutaze i hijerarhijom, nebrojeno vise puta sam slusao Obradovica kako kuka na tu temu. Jednostavno ne mozes da drzis ubedljivo najboljeg napadaca u ekipi na 12 minuta, ako nisi sposoban da oko njega napravis igru daj otkaz pa neka dodje trener koji to ume. Pri cemu Batler ne siluje preterano, on je i protiv Hapoela na 27 poena imao osam asistencija i kad krene u prodor vidi saigrace, ne ide po svaku cenu na kos.
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, MiddleClass said:Jeste Batler privatnik, ali Kodi ga podrzava i nahvalio ga je posle meca. Izmedju njih nema problema oko lopte...mora bolje & cesce da ide loptadrago mi je da se podrzavaju svakako2 minutes ago, harper lee said:Ja mislim da ne bismo dosli u priliku da dobijemo da nije bilo pre svega Odzeleja koji je sve pohvatao na obe strane parketa i Monekea. Kakva crna serija Nwore.dobro, taj deo se podrazumeva ali seriju nwore pominjem zato sto od dolaska butlera nema puno prilika za ovakve stvari a takve stvari su nam neophodne od vise igraca.
December 19, 2025Dec 19 @uini Ako je imao 8 asistencija onda znaci da lopta ide. Ne mora valjda svih pet igraca da pipne loptu u napadu?
December 19, 2025Dec 19 2 minutes ago, uini said:dobro, taj deo se podrazumeva ali seriju nwore pominjem zato sto od dolaska butlera nema puno prilika za ovakve stvari a takve stvari su nam neophodne od vise igraca.Za koji kurac imamo trenera na klupi nego da resava takve stvari? Nije da je trenirao Zalgiris pre Zvezde, trenirao je Monako sa Dzejmsom i Okobom i nije imao problem da obojica imaju ulogu u petorci. Neka se tera u kurac krasni sa sve Davidovcem kojeg je ishvalio posle utakmice i Kalinicem kojem se ocigledno ne igra kosarka a pegla 30+ minuta. Covek gubi loptu, ostaje da se svadja sa sudijama umesto da trci u odbranu i primamo trojku iz coska. Nikad nisam video Kalinu da radi takve stvari na terenu, covek nije u vinklu i treba mu odmor.