December 3, 2025Dec 3 Pustili i Čimin snimak iz svlačionice kako ga Kodi poliva sa ladnom vodom, mislim se nemoj pobratime da ga stegne neki spazam... Edited December 3, 2025Dec 3 by John Doe
December 3, 2025Dec 3 Ma kakvi, Čimi je grljenje sa medom i ice bath omiljeni deo jutarnje rutine. Jedna od jačih epizoda u bugarskom potkastu je spoznaja Čimine kade u spavaćoj sobi. Šerovao bih, ali mislim da već jesam.
December 3, 2025Dec 3 Aha, Čima režira. Samo nek se glupiraju.Srce mi se cepa što nema Miše.Ima li neki insajd o njegovoj oproštajnoj utakmici ili funkciji u klubu?
December 3, 2025Dec 3 https://kkcrvenazvezda.rs/news/oporavio-se-davidovac-izundu-plavsic-rivero-u-procesu-oporavka
December 3, 2025Dec 3 3 hours ago, Nikodije said:Lepo je što ostaje naš vrač, mudrac, guru, dobri duh, faktor mira i stabilnosti. U svetu egoista takav čovek je renesansna™ ličnost.2 hours ago, Nikodije said:Litvanski starac Fočijunas postojan kano klisurina1 hour ago, Nikodije said:Bože, koliko mi treba jedan Motejunas u životuenvy/ĕn′vē/nounA feeling of discontent and resentment aroused by and in conjunction with desire for the possessions or qualities of another.Samo nastavi ⛏️
December 3, 2025Dec 3 12 minutes ago, MiddleClass said:Jago i Plavsic out na par sedmica. Opet ce morati juniori u 12Izdrzace nas mali heroj Dos Santos makar da istrci pred publiku i da cujemo spikera kako se dere Jagooooooooooooooooo Dos Santos. Bez (favelaskog) kralja ne valja.1 minute ago, Ratamahatta said:Pojacavamo se iz dana u danPreduhitrio si me za konjski nokat.