December 3, 2025Dec 3 10 minutes ago, Nikodije said:Lepo je što ostaje naš vrač, mudrac, guru, dobri duh, faktor mira i stabilnosti. U svetu egoista takav čovek je renesansna™ ličnost.Nikad nije ni dolazilo u pitanje. Dobar deo uspeha ove ekipe lezi u fenomenalnim odnosima medju igracima koji se ne grade samo na jedan vec na vise razlicitih nacina a on je jedan od igraca koji upravlja tim odnosima. Motijeunas je takodje reliable player, maltene opsesivno vodi racuna o svom telu zbog problema sa ledjima koje je imao i retko se povredjuje, jako je vazno imati taj osigurac jer niko u ovom trenutku ne zna koliko ce trebati Bolomboju da bude spreman, o Riveru da i ne govorimo.
December 3, 2025Dec 3 7 minutes ago, John Doe said:Montejunas je prvi stranac posle Čarlsa kome bi dao kapitensku traku.Stratos
December 3, 2025Dec 3 1 minute ago, harper lee said:Nikad nije ni dolazilo u pitanje. Dobar deo uspeha ove ekipe lezi u fenomenalnim odnosima medju igracima koji se ne grade samo na jedan vec na vise razlicitih nacina a on je jedan od igraca koji upravlja tim odnosima. Motijeunas je takodje reliable player, maltene opsesivno vodi racuna o svom telu zbog problema sa ledjima koje je imao i retko se povredjuje, jako je vazno imati taj osigurac jer niko u ovom trenutku ne zna koliko ce trebati Bolomboju da bude spreman, o Riveru da i ne govorimo.Svi naši crnci centri jaki kao stene, ali se izlomiše, ne može bogotac da ih sastavi, samo litvanski starac Fočijunas postojan kano klisurina
December 3, 2025Dec 3 4 minutes ago, MiddleClass said:Ima li neki info o povratku Izundua? Jel tu za Hapoel makar?Ovo je jedino što sam našao ako je tačno, pre tri dana objavljeno
December 3, 2025Dec 3 1 minute ago, sasha said:Ovo je jedino što sam našao ako je tačno, pre tri dana objavljenoZnaci za Efes Oh, u ponedeljak Sarajevo i nova prilika za paklenu atmosferu. Srecom raja ne zna nigerijski
December 3, 2025Dec 3 10 minutes ago, Ratamahatta said:ApsolutnoCMM, Nwora, Chima, Ojeleye, Moti - petorka dobrih ljudi Iako je jedan bugarin, a drugi ima frizuru kao one Del Bojeve random opajdare iz osamdesetihKalina i Dobric su takodje fenomenalni ljudi. Jaga svi u ekipi obozavaju jer je veliko spadalo, on im je svima bukvalno kao talisman. Da ne ureknem, stvarno je mnogo dobra atmosfera u timu i ne dolazi iz samo jednog izvora kamaraderije. Chima je kolovodja sa te zovijalne strane, njegova ekstrovertnost je zarazna, ali su tu i ove stare kajle poput Kaline i Donatasa koji umeju da podviknu da je dosta zezanja kad je dosta zezanja. U tu grupu starijih kajli spada i Grejem koji se trudi da se sto pre nametne kao jedan od vodja jer oseca da je duzan timu zbog neigranja. Segi je takodje veoma ozbiljno shvatio svoju ulogu kapitena, kad je Batler dolazio on je uradio lavovski deo njegove adaptacije na tim, na klub i na grad. Takodje, odnos sa strucnim stabom je taman kakav treba da bude. Sasha je kao ozbiljan i na distanci na kojoj i treba da bude glavni trener a za Tomovica bi ekipa poginula, njega svi u ekipi mnogo vole.Za sada sve to ide kako treba, ima tu mnogo dobrih momaka a i one silne povrede su skupile ekipu. Nwora je skoro pricao u nekom intervjuu da je samog sebe iznenadio koliko se lozi jer nije ni znao da to ima u sebi, on je profesorsko dete i navikao je da ne divlja sa publikom a ovde se raspojasao kao klinac. Bilo je i skoro komicnih situacija, kad je Kodi protiv Olimpijakosa ubacio onu poludistancu za 7 razlike pred kraj Kalina mu je slao poljupce. Videcemo koliko ce to biti odrzivo kad krenu rainy days ali nekako imam poverenja u ovu ekipu da moze zajedno da prodje kroz svasta.
December 3, 2025Dec 3 16 minutes ago, samo_opusteno said:Previse sladunjavo sve a tek decembar.Da, te atmosfere su krhka stvar i treba biti oprezan. Mada, moze da se desi da kod nas potraje. Pisao sam vec o tome, doveli smo mnogo igraca koji smatraju da imaju sta da dokazu i sebi i drugima, to je jako veliki motivator.
December 3, 2025Dec 3 50 minutes ago, Nikodije said:Svi naši crnci centri jaki kao stene, ali se izlomiše, ne može bogotac da ih sastavi, samo litvanski starac Fočijunas postojan kano klisurinaIma verovatno i do nacina igre, Motijeunas jedva moze da se odlepi od parketa. Eno ti ga Jokic u NBA, godinama igra vise nego bilo ko drugi a skoro nikad se ne povredjuje.
December 3, 2025Dec 3 Motija su povrede ubijale tokom karijere, pa verujem da je modifikovao igru kako bi smanjio rizike. Igrači to rade i mahinalno, a imam utisak da je on doneo i neke igračke odluke u tom pravcu. Momak očigledno vrlo profesionalno vodi karijeru i ne prepušta slučaju stvari na koje može da utiče, nevezano za to što je i mimo toga žešća carina.Imam utisak da je njegovo prisustvo ogroman tension breaker za Kalinu. Više puta sam ga video kako ga, besnog, prigrli i razoruža onom grimasom filozofskog mira.Da, fenomenalna vest. Edited December 3, 2025Dec 3 by kralj
December 3, 2025Dec 3 7 minutes ago, Ratamahatta said:35 godina postojim, 29 gledam kosarku. Prvi put cujem izraz centralni bekIma i desna polutka