Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Da isperemo malo mozak od raznih prica van terena i podsetimo se koliko sport moze da bude lep kad su glave zdrave.

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ala se ovi gruvaju na treningu nije ni cudo sto se povredjuju.lolol

Bije DeDa ko tuđe.

40 minutes ago, harper lee said:

Ala se ovi gruvaju na treningu nije ni cudo sto se povredjuju

Ko je u zelenoj trenerci, ne vidim dobro ali mi se učinilo da je Izundu. Kapiram da nije realan za Barsu ali do 12.12. možda?

7 minutes ago, Valk said:

Ko je u zelenoj trenerci, ne vidim dobro ali mi se učinilo da je Izundu. Kapiram da nije realan za Barsu ali do 12.12. možda?

U papucama je, sto znaci da jos nije na treningu sa ekipom vec sa fizioterapeutima. Pocece da igra kad pocne, toliko smo povreda vec preturili preko glave da se ne vredi vise uopste baviti time. S obzirom da nas Plavsic nece uveseljavati dobro je da se Davidovac vratio, pretpostavljam da ce i on neke minute odraditi na petici.

25 minuta small balla protiv ekipe poput Barse je u teoriji super sexy. Samo da iskontrolišemo Veselog. Imao je neke spektakularne utakmice ove sezone.

Inače, da ne mislimo da nam je hajp endemski:

samo ovo, samo ono

bice ili plus 15 ili minus toliko

Edited by uini

20 minutes ago, uini said:

samo ovo, samo ono

bice ili plus 15 ili minus toliko

Pa jebote, naravno da u ovakvim utakmicama mora da se poklopi svašta. Neformalno čitčetujemo pred meč, vrlo važno.

nema nista neformalno, drzi se plana i igraj akciju :/

realno smo veliki favoriti sve i da nas uvuku u sporu 5 na 5 košarku koju igraju od dolaska Paskvala, a neće.

kakav nam je skor istorijski protiv Xavija Pasqala? mada ova naša ekipa nema mnogo veze sa prethodnim generacijama, nego čisto onako neformalno

Kicnuli smo Zenit pred pandemiju u Petrogradu na krilima Stimetovog third cominga, samo se ne secam da li je on tad bio tamo ili onaj sto je trenirao Unikahu godinama, zaboravio sam mu ime

Igrali su im Ajon od tri metra i Albisi od metar i po

A sada gosn @kralj s podjebavanjem D

Studio

Xavi nam je sa Zenitom naneo baš neprijatan poraz u Pioniru decembra 21, vodili smo tokom cele utakmice, a onda preokret u režiji Mustafe Berona.