October 30, 2025Oct 30 Telegraf.rsNedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Mislio sam da...Ovog leta je Zvezda odlučila da napravi potpuni remont u košarkaškom klubu. Otišao je veliki broj igrača, a među njima je i Nemanja Nedović, koji je dete kluba,.- Oni su jednostavno odlučili da krenu u drugom pravcu, ali mesec dana pre toga, odlučili su da mi daju još dve godine ugovora, tako da ne znam šta se moglo promeniti za jedan mesec.Dakle, naši imbecili su mu zaista produžili ugovor na još dve godine Znam, ja pizdo, šta se promenilo. Spartak.
October 30, 2025Oct 30 53 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Telegraf.rsNedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Mislio sam da...Ovog leta je Zvezda odlučila da napravi potpuni remont u košarkaškom klubu. Otišao je veliki broj igrača, a među njima je i Nemanja Nedović, koji je dete kluba,.- Oni su jednostavno odlučili da krenu u drugom pravcu, ali mesec dana pre toga, odlučili su da mi daju još dve godine ugovora, tako da ne znam šta se moglo promeniti za jedan mesec.Dakle, naši imbecili su mu zaista produžili ugovor na još dve godine Znam, ja pizdo, šta se promenilo. Spartak.Neka uživa u parama koje mu redovno kaplju i ćuti.
October 30, 2025Oct 30 58 minutes ago, *edited by mod said:Pri tom, da nije otišao u Monako i njega bi vratili do sada.tamo je zaštićeni svedok
October 30, 2025Oct 30 kao što rekoh juče, izuzetno je nezgodno inkorporirati 2-3 igrača odjednom u tekmu koju relativno moraš da dobiješ.nwora ne zahteva predstavljanje sastavu ali ako je dilema da li sme ili ne sme, bolje da ne igra.butler će dobitineke, pretpostavljam, jednostavne zadatke i minijature - ako je pametan igrač kao što kažu, trebalo bi da profitiramo 10ak minuta od njega, samo da ne igramo nešto kompleksno u odbrani kada je u igri, da ne ispadne.
October 30, 2025Oct 30 Kao svaki junior neka udje po minut da presjece njihive nalete faulovima i ok je za pocetak Edited October 30, 2025Oct 30 by MiddleClass
October 30, 2025Oct 30 58 minutes ago, uini said:kao što rekoh juče, izuzetno je nezgodno inkorporirati 2-3 igrača odjednom u tekmu koju relativno moraš da dobiješ.nwora ne zahteva predstavljanje sastavu ali ako je dilema da li sme ili ne sme, bolje da ne igra.butler će dobitineke, pretpostavljam, jednostavne zadatke i minijature - ako je pametan igrač kao što kažu, trebalo bi da profitiramo 10ak minuta od njega, samo da ne igramo nešto kompleksno u odbrani kada je u igri, da ne ispadne.Makabi je ekipa koja je po individualnom kvalitetu mnogo bolja nego sto pozicija na tabeli govori, uglavnom ne gube big time a i izgubili su protiv Olimpijakosa slobodno se moze reci na volseban nacin. Imaju iste boljke koje imaju godinama pod Katasom, gomilu americkih igraca koji ne pipaju odbranu ali zato pipaju hero ball kad god lopta dodje kod njih. Ako ih krene sut spolja, a krenuce ih u pojedinim fazama utakmice, bice tesko primiriti ih na < 80 poena koliko dajemo protivnicima otkako smo poceli da igramo. Verujem da cemo stalno napadati Vokera i Blata kako bismo ih opteretili i umarali, od njih dvojice im dosta toga zavisi.Ipak, nista ne moramo veceras. Nominalno je gostujuca utakmica, Makabi je jako dobra ekipa kad se zapali a mi jos uvek nismo ni bizu da budemo kompletni. Te dve utakmice koje smo morali da dobijemo jer smo bili veliki favoriti na domacem parketu, Baskoniju i Asvel, dobili smo, Makabi je cak i po kladionicama nesto veci favorit od nas da pobedi. Naravno, bilo bi dobro da nasa odbrana pobedi njihov napad, da i ovde uzmemo dva boda i nastavimo seriju pobeda ali ovo nije bas utakmica pod moranje i nije smak sveta ako se izgubi.Ono sto jedva cekam da vidim je Batler, za nas je ubedljivo najvaznija stvar da on veceras pokaze naznake onoga sto svi tvrde da jeste.
October 30, 2025Oct 30 @harper lee , ja ne očekujem previše večeras od butlera, ne zato što sam nešto obazriv u očekivanjima, već zato što je prerano za bilo šta osim nekih šuteva koji mogu da uđu a i ne moraju. kada smo kod šuta, lik ima finu mehaniku, to mi uliva sigurnost da neće biti bez učinka dok se ne snađe na pun reket, tj sve iza trice.rekoh relativno moraš, pre svega imajući u vidu da su nam iza toga panatinaikos, dubai tamo u tri lepe i monako, gde me ne bi iznenadilo da imamo 0-3, iako smo npr kompletniji nego ovih dana.uvk imam rispekt za makabi ali mislim da je bolja prilika da se dobije večeras nego u te tri naredne tekme. Edited October 30, 2025Oct 30 by uini