Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

CimaGod

Nikola Kalinic Kalinic Nikola GIF - Nikola Kalinic Kalinic Nikola  KalinićNikola - Discover & Share GIFs

deluje da posle obradovica ima ponovo trenera koji mu prija.

Edited by cvrlle

Najviše prija Kodiju.

Doslovno se preporodio.

• Popular Post

Lako gi moš obradiš lolol

Čima lopov, da je navukao crno-belo isto bi se tako slizao sa grobarima, ali sudbina je drugo htela, a i vi ga nešto niste baš želeli (his words).

Sad je naš i božiji.

5 minutes ago, garmonbozia said:

Što bi rekli Leskovčani za Grobare, al' sad za vas - lako gi obradiš 😀

Pricas sa navijacem kluba koji ceo zivot gleda ekipe mrtvih puvala i docekao je tek u ozbiljnim godinama da gleda zverinjak. Obradio gi ne obradio, takoj ti je to.

• Popular Post
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

1761684768357398519291524646000.jpg

Plavšić dobio dete, i umesto da klub odreši kesu, oni dovode neke Čumonekee, koji ne osećaju strast derbija.

Sad sam vratio na taj podkast posle Zadra, koliko su se nalupetali ova dvojica kako Zvezda ima krš roster i da se Obradoviću uvaljuje vruć krompir. Još likuje budala da je sve to predvideo i da ga ljudi zaustavljaju na semaforu da mu čestitaju.

Ovo je ona suluda epizoda kad su ozbiljno hteli da proguraju priču 'Kuzma u Zvezdi'. K'o vele kad je JJ Reddick otišao iz podkasta u trenerske cipele, može i Kuzma.

• Popular Post

Meni je neverovatno da ozbiljni ljudi gostuju njima u podkastu i kao pričaju o košarci.

I dalje mi je hit kad im je Nedović doneo svoju domaću rakiju i ovaj Luka se napio ko starojko, malo je falilo da se sruši sa stolice.

Ma dobro, svi lupetamo, šta ima veze, sve je to deo kolorita.

Prilično sam siguran da bi Luka podržao Plavšića kao drugog centra u Partizanu, sa sve deteteom koje je dobio....

Govnarčina.

4 minutes ago, Valk said:

Meni je neverovatno da ozbiljni ljudi gostuju njima u podkastu i kao pričaju o košarci.

I dalje mi je hit kad im je Nedović doneo svoju domaću rakiju i ovaj Luka se napio ko starojko, malo je falilo da se sruši sa stolice.

Oni su i veceras svirali kurcu o fantasticnoj igri Dobrica, neverovatnoj ulozi Davidovca i potrebi da se ima strpljenja za Plavsica jer nije lako uci sa klupe i ponuditi nesto na parketu. Da, da, odgledao sam deo gde ocenjuju igrace, kad pobedimo obucem kostim Iron Man-a i odem malo da se razgalim.

U realnom svetu koji je s one strane mozga Luke & Kuzme na ovu publiku igrac iz Nigerije zeli da ostane do kraja karijere a razni petrusevi i ostale vedete Domace Osnove ako mogu da iskoriste minute da se nametnu u NBA super, ako ne mogu tu je Dubai sa nesto vecom ponudom. Razumem ovog Luku, on jedva prikriva da ga tesko pogadjaju pobede Zvezde i ako moze da podmetne neku svinjariju od price da naskodi klubu i nalozi one koji gledaju taj podkast dobro je prosao ali ovaj Kuzmanovic koji je bio i u skupstini Zvezde je jednostavno glup kao kurac, ogranicen kao terasa i razmislja o kosarci identicno kao vlade koji je izlapeo jos pre 30 godina.

Sve, sve, ali nemoj tako grubo o vlade

On ništa ne priča iz pakosti nego je prosto konzerva. Ne zaslužuje isti pasus sa ovom dvojicom oportunističkih zlojeba.

Bugari su zakon. Kad se setim ovde nekih snobovskih komentara na račun njih a sad ih svi živi gledaju i prate... Nego sva sreća ja nisam zlopamtilo.

2 minutes ago, Valk said:

Sve, sve, ali nemoj tako grubo o vlade

On ništa ne priča iz pakosti nego je prosto konzerva. Ne zaslužuje isti pasus sa ovom dvojicom oportunističkih zlojeba.

Bugari su zakon. Kad se setim ovde nekih snobovskih komentara na račun njih a sad ih svi živi gledaju i prate... Nego sva sreća ja nisam zlopamtilo.

Nije Kuzmanovic pakostan prema Zvezdi, jednostavno ne moze da se otarasi te kosarke koju je on igrao pre 30 godina i stalnog bolecivog prdjenja o domacim igracima, cak i onima za koje je godinama jasno da na ovom nivou nemaju sta da pruze. Veceras je najmanje pricao o Miljenovicu koji je dao najvise od domacih igraca i pokazao kako domaci igrac slabijeg kvaliteta treba da zasluzi minute, sto znaci da cak i u tom prdjenju o domacim igracima vise se radi o imenima nego o pasosu. Jebo te, samo slepac ne bi video koliko je sve ovo za Plavsica jednostavno preveliki zalogaj, on u ovoj brzini izgleda kao slucajni prolaznik koji je dobio na lutriji da provede pet minuta na terenu sa profesionalcima. Zumirala ga je kamera negde pred kraj utakmice, mislim da je i njemu samom bilo neprijatno koliko je bio los. Svi igraci u oba tima su ako nista drugo pokazali da im je danas bilo mesto na parketu, on je pokazao da njemu nije.

25 minutes ago, Ivo Petović said:

Prilično sam siguran da bi Luka podržao Plavšića kao drugog centra u Partizanu, sa sve deteteom koje je dobio....

Govnarčina.

Ma bi ako ga udari na tu stranu, pricamo o coveku koji je zaprosio zenu u riljalitiju na Happyu koii se zvao Maldivi. Prilazem fotku kao dokaz:

IMG_7212.jpeg