October 29, 2025Oct 29 18 minutes ago, sigurnost said:+ ispao čovek.pa okej, ispao je čovek ali koliko ja razumem, ova sezona mu je svakako plaćena nekih 800k eur ili koliko, tako da svakako ima plaćen showcase za sebe kroz el.da me ne shvatiš pogrešno, sve5 oko yaga, samo nije sad neki dobročinitelj. Edited October 29, 2025Oct 29 by uini
October 29, 2025Oct 29 1 hour ago, Nikodije said:po svemu sto znamo o batleru, on je igrac koji voli loptu u rukama, reklo bi se vise nego 1 nego 2, i kao takav verujem da jeste konkurencija cmm. pitanje hijerarhije i tzv hemije uvek se postavlja kada je tim konstantno u nekim promenama, igraci se povredjuju, novi dolaze, povredjeni se oporavljaju... novi koji dodje i uzme 10 suteva, to je 10 suteva manje za ostale, to jeste legitimna tema i ne mora da znaci da oni koji se bave time zele propast, vec je to realnost jer u danasnjim uslovima nemoguce je spojiti dve nedelje u istom sastavu. imali smo srece da ove povrede nisu previse ostetile tim u rezultatskom smislu, jer su ovi zdravi kliknuli na pravi nacin i svi su imali puno prostora. sportski tim je ziv organizam, nikada se ne zna kako ce reagovati na odredjene situacije. kada ti se cini da postoji problem, oni se skupe i nadju samopouzdanje u vecim ulogama i poverenju koje imaju. kada je na okupu 15 zdravih igraca, onda imas guzvu i nekoliko nezadovoljnih, pa i to moze da bude problem.Da, sreca je mnogo vazna stvar. Selekcija tima, kvalitet igraca, dobra priprema, motivacija i zelja da se igra najbolja kosarka su sve sami kurac na biciklu.Neki od ovih zdravih koji su kliknuli na pravi nacin a uzeli su minute su Jago, Plavsic, Miljenovic i Dobric, tesko da ce se nesto puno poremetiti u timu ako oni izgube svoje minute u korist Batlera i Grejema. Mi jos uvek ne znamo kakav ce kvalitet doneti njih dvojica, imamo nadu na osnovu njihove reputacije da ce nam doneti veci kvalitet od ovog koji posedujemo. Ukoliko se ta nada pokaze ispravnom hajde da ne pricamo prazne price o remecenju hijerarhije u timu jer ce igrati Batler a nece igrati Jago. Poremetio bi nam hijerarhiju i Stef Kari pa se niko ne bi bavio time. Ispred svih tih praznih prica i preteranog razmisljanja o sitnim crevcima ostaje bazicna kosarkaska, sportska i zivotna realnost da su neki ljudi mnogo bolji u poslu kojim se bave od nekih drugih ljudi.
October 29, 2025Oct 29 47 minutes ago, uini said:pa okej, ispao je čovek ali koliko ja razumem, ova sezona mu je svakako plaćena nekih 800k eur ili koliko, tako da svakako ima plaćen showcase za sebe kroz el.da me ne shvatiš pogrešno, sve5 oko yaga, samo nije sad neki dobročinitelj.Kakav god da je, igra srcem za tim i pruža koliko može. Mnogi bi otaljavali jer…nezadovoljstvo statusom itd.
October 29, 2025Oct 29 1 hour ago, uini said:pa okej, ispao je čovek ali koliko ja razumem, ova sezona mu je svakako plaćena nekih 800k eur ili koliko, tako da svakako ima plaćen showcase za sebe kroz el.da me ne shvatiš pogrešno, sve5 oko yaga, samo nije sad neki dobročinitelj.Naravno da nije dobročinitelj.Ali realno odbačen je kao stara cipela i na prvi poziv došao bez gunđanja, kao da se ništa nije desilo, bez grama sujete.To treba ceniti.
October 29, 2025Oct 29 ma cenim ali sa svescu da je placen i da su mu rekli da moze da visi u brazilu sa svojih 800k, tako da je bilo prirodno da se vrati na prvi pozival sto kaze dragance, cenim sto se ne stedi
October 29, 2025Oct 29 Prvo treba videti koliko igrač može da prihvati informacija. Ne treba preterivati, igrati što jednostavnije, nekad i naš napad koji bi treba da ude fluidniji. Treba da radimo na iskorišćavanju mis-mečeva, mora nekad brže da se napadne, malo smo sporiji tu. Ovo je nova ekipa, treba nove igrače da integrišemo, treba da dopunjujemo naš repertoar akcija", rekao je Obradović koji je potom upitan da li Batlera više vidi kao plejmejkera ili klasičnog beka."On je i plejmejker i bek. Očigledno je dobar spot-ap šuter, odličan je s loptom", nasmejao se Obradović koji planira očigledno da ga koristi na više načina.U vezi Nwore koji je prošle nedelje doživeo manju povredu lista i od nje se i dalje oporava, a da li će igrati već u četvrtak s Makabijem - još nije potvrđeno: "Još je pod znakom pitanja, svaki dan čekam informaciju", dodao je trener iz čijih reči više deluje da će Nvora odmoriti i ovo kolo.
October 29, 2025Oct 29 Ja nikad brze nisam mutevao.Raduje me sto mi refleksi nisu za bacanje jos.. Edited October 29, 2025Oct 29 by Jimmy Kowalski
October 29, 2025Oct 29 Ова музика је за отказ и ту нема никакве расправе, свака асоцијација са нашим клубом треба под хитно да се прекине. Кад помислим да неко за овакве клипове лапа озбиљне паре, смучи ми се живот. Онтопик, лепо је видети Џереда, делује спремно.
October 29, 2025Oct 29 5 hours ago, harper lee said:Vazna je stvar to sto Batler i Grejem dolaze na pobednicku ekipu koja je bez njih vezala pet pobeda a ne na grupu gradjana koja vapi za njihovim doprinosom. Grejem je iskusan igrac a sve sto znamo o Batleru iz skautinga govori o timskom igracu sa visokim IQ-om, to ce sigurno pomoci laksoj tranziciji. Na pocetku ce sigurno obojica imati problema sa ucinkom jer nisu dugo igrali a Batler jos ne poznaje ekipu i valja imati strpljenja, umesto sto smo po starom losem ciganskom obicaju unapred izmislili problem koji ne postoji kako bismo se osigurali da cemo jednog dana, ako kola krenu nizbrdo, moci da kazemo da smo mi sve vreme govorili da tu moze da dodje do problema. Cigan je proklet pa to ti je, njemu nista lepo ne moze da se desi a i ako mu se desi uvek razmislja o tome kako ce sve to lepo kad-tad da se raspadne. Na to se treba navici i ne obracati previse paznju, takva patologija obicno nema veze sa sportom vec sa mnogo dubljim stvarima.Ma kakva ciganija, ja o tome trubim godinama vezano za razne klubove, a kulminiralo je prošle sezone sa spoljnom linijom Olimpijakosa. Na tu temu sam još u koroni pročitao knjigu jednog belgijskog instituta (junačka belgijska vojska), i od tada povremeno pratim šta se piše.U Evropi se, naravno, pravi koncept, ali se često sve svede na to da se iskicira fotorobot igrača, pogleda šta ima u novčaniku, pa se dovede najbolji mogući kandidat iz menadžerskih kataloga koji odgovara opisu. Tako nastaju ti „demokratski kolektivi“, koji u teoriji lepo zvuče, ali često donose leadership void, za sport često poguban. Nas je dobrim delom usrao Moti, Ameri prave tim na tri stuba - franšizni igrač, veteransko prisustvo i lockeroom voice. Litvanac nam je pokrio dva jednim udarcem.Inače, Kodi je pro, igraće kao prošle godine, za Nworu se plašim da će i on da igra kao prošle godine, ako mu Saša uzme ovo što mu je dao. A plašim se da će morati, Batler je očigledno došao sa garantovanom minutažom, a Graham je projektovan za lidera.
October 29, 2025Oct 29 51 minutes ago, kralj said:Ma kakva ciganija, ja o tome trubim godinama vezano za razne klubove, a kulminiralo je prošle sezone sa spoljnom linijom Olimpijakosa. Na tu temu sam još u koroni pročitao knjigu jednog belgijskog instituta (junačka belgijska vojska), i od tada povremeno pratim šta se piše.U Evropi se, naravno, pravi koncept, ali se često sve svede na to da se iskicira fotorobot igrača, pogleda šta ima u novčaniku, pa se dovede najbolji mogući kandidat iz menadžerskih kataloga koji odgovara opisu. Tako nastaju ti „demokratski kolektivi“, koji u teoriji lepo zvuče, ali često donose leadership void, za sport često poguban.Nas je dobrim delom usrao Moti, Ameri prave tim na tri stuba - franšizni igrač, veteransko prisustvo i lockeroom voice. Litvanac nam je pokrio dva jednim udarcem.Inače, Kodi je pro, igraće kao prošle godine, za Nworu se plašim da će i on da igra kao prošle godine, ako mu Saša uzme ovo što mu je dao. A plašim se da će morati, Batler je očigledno došao sa garantovanom minutažom, a Graham je projektovan za lidera.Kako ja to vidim, igrace verovatno kombinacije Batler + Nwora i Kodi + Grejem, povremeno ce biti na parketu trojica od ove cetvorke. Sale je veoma cesto umeo u Monaku da drzi Dzejmsa, Okoboa i Lojda istovremeno na parketu i nema razloga da to ne radi u Zvezdi, tim pre sto su Kodi i Nwora odlicni defanzivci a Batler je sam rekao da je agresivna odbrana nesto sto donosi kao deo svoje igre pa da vidimo koliko je govorio istinu. Siguran sam da kod njega bekovi nece imati problem ni minutaze ni ucinka jer on vidi kosarku kao igru bekova, pre ce biti vecih pomeranja na pozicijama krila.Okosnica bi u ovom trenutku trebalo da budeKodi, BatlerNwora GrejemKalina DavidovacMoneke, OdzelejMotijeunas, Izundua u zavisnosti od protivnika za preostala dva mesta ce konkurisati Jago, Miljenovic i Dobric, ne vidim tu nikakav problem kad je minutaza u pitanju.
October 29, 2025Oct 29 Sigurno će biti takvih postava. Sinoc je u 4/4 bila takva postava sa CMM i Jagom, gde je i komentator na ELTV rekao da ovo nije vidjao kod Zvezde, ali ok, pri velikoj prednosti može malo da se proba neka druga varijanta. Odmah mi je prošle kroz glavu da nije proba radi probe, već da polako treba da se navikava ekipa i na takvu postavku.
October 29, 2025Oct 29 3 hours ago, garmonbozia said:jebo me dan kad sam uveo internet da moram da čujem ovakvu muziku3 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ja nikad brze nisam mutevao.Ali nadam se da niste isključili i sliku, da možete da vidite lepo našu novu prinovu