October 30, 2025Oct 30 Kod mene u kraju dva slučaja, momci 19 i 24-5 godina, sve prošlo bez problema, a ima tome 10+ godina ... biće to dobro.
October 30, 2025Oct 30 4 minutes ago, kralj said:Nema, editovao sam. Prvo je bila vest gde nije bilo jasno da li su mu zahvatom prethodno odstranili testise, pa sad ide na hemioterapiju. Odavde se vidi da je to što su zvali operacijom od pre mesec dana bila biopsija i da će da tretiraju hemioterapijom.jel ne mozes da se uzdrzis ni kad su ovakve stvari u pitanju da pises gluposti?
October 30, 2025Oct 30 Just now, pbg12345 said:jel ne mozes da se uzdrzis ni kad su ovakve stvari u pitanju da pises gluposti?Pisalo je doslovno da su rezultati operacije takvi da je odmah morao da počne sa hemioterapijom.Nemam iskustva, ako to zvuči bezazleno, ok. U suprotnom mi se napuši kurca.
October 30, 2025Oct 30 3 minutes ago, kralj said:Pisalo je doslovno da su rezultati operacije takvi da je odmah morao da počne sa hemioterapijom.Nemam iskustva, ako to zvuči bezazleno, ok.U suprotnom mi se napuši kurca.najpre si napisao da momku drasticno opadaju sanse za nbasto je potpuna budalastina, jer kao sto si i sam naveo primer armstronga koji je kasnije bio sampion, takvih primera je mnogo...odnosno, moguce se potpuno vratitidrugo, daleko bitnije, u sledecoj poruci si nagovestio da su momku moguce odstranili testisEdal si jebeno normalan?dal mislis da bi se iko vratio sportu nakon odstranjivanja oba testisa?jedan testis je sok, oba neka sasvim druga kategorijasa jednim testisom se zivi normalno, narocito jer u velikoj meri zdrav preuzme ulogu onog drugog, bez oba...inace, rak testisa je rak koji najcesce napada mlade muskarce i spada u "najizlecivije" oblike tumora ako se otrkiju u ranoj faziUVEK se odstranjuje oboleli testis, a potom leci hemoterapijom, gotovo nikada istovremeno rak ne napada oba testisasanse da se topic vrati zdrav i 100% spreman su ogromneparadoksalno, rak testisa je verovatno poslednje sto bi svaki mlad muskarac zeleo, a sa druge strane zbog svega gore napisanog i zato sto se lako otkriva u ranoj fazi je zapravo najbezazleniji rak koji moze da se desi coveku u tom dobu Edited October 30, 2025Oct 30 by pbg12345
October 30, 2025Oct 30 moj drug je prosao kroz ovo pre 10ak godina, pre 10 dana smo pecali na moravi. bice mali ok!
October 30, 2025Oct 30 Bre u kurac bas, ceo dan nisam otvarao vesti i ovo je prvo sto vidim. Aj nek decko bude ziv i zdrav, o kosarci cemo posle toga
October 30, 2025Oct 30 Aj da vidimo možemo li do podviga .Rekoh već biće teško da dobijeno i ovo ovako osakaceni . Ne zameram im i ako slučajno izgubimo . Naravno nema predaje .Makabi klasična Indijanstina ,ne smemo da se jurimo sa njima . Edited October 30, 2025Oct 30 by elementary
October 30, 2025Oct 30 8 hours ago, MiddleClass said:Kao svaki junior neka udje po minut da presjece njihive nalete faulovima i ok je za pocetak
October 30, 2025Oct 30 ode Butler u minus sa Pirom, dva faula, dva promašaja i turnovertvrdo prizemljenje u Evropu