Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, uini said:

@harper lee , ja ne očekujem previše večeras od butlera, ne zato što sam nešto obazriv u očekivanjima, već zato što je prerano za bilo šta osim nekih šuteva koji mogu da uđu a i ne moraju. kada smo kod šuta, lik ima finu mehaniku, to mi uliva sigurnost da neće biti bez učinka dok se ne snađe na pun reket, tj sve iza trice.

rekoh relativno moraš, pre svega imajući u vidu da su nam iza toga panatinaikos, dubaji tamo u tri lepe i monako, gde me ne bi iznenadilo da imamo 0-3, iako smo npr kompletniji nego ovih dana.

uvk imam rispekt za makabi ali mislim da je bolja prilika da se dobije večeras nego u te tri naredne tekme.

Pravo da ti kazem, sa ovom ekipom sam blizu da me uopste ne zanima gde igramo i ko nam je protivnik. Kad budemo kompletni i ako nastavimo s ovakvim odnosom prema utakmicama, a nema razloga da bude drugacije, mozemo da izadjemo na crtu bilo kome i da se pobijemo sa bilo kim. Ako taj neko bude bolji skidam kapu i gledam kada je sledece kolo, ako ne bude bolji upisujem dva boda, gledam sve moguce i nemoguce podkaste (da, da, cak i Luku & Kuzmu) i... gledam kada je sledece kolo. U svakom slucaju, sve dok igraju ovako i dok je ovakva atmosfera u timu uzivacu da ih gledam i necu se previse baviti rezultatom jer znam da ce Nigerian Squad & Co. dati sve od sebe da dobiju svaku. Pa i mocne Panataikos, Dubai i Monako.

Od Batlera ni ja ne ocekujem previse kad je ucinak u pitanju, vise me zanimaju njegovi fundamenti u igri jer sve sto sam do sada od njega odgledao su hajlajtsi i scouting izvestaji. Nama je Nwora dosta donosio iz izolacija jer jos uvek nismo postavili igru pet na pet na glavu, narocito protiv Zalgirisa, verujem da ce u nedostatku Nwore lopta cesto ici Batleru u ruke da pokusa da iskreira nesto za sebe i za druge, tako da mislim da cemo videti vise nego sto bismo inace videli od igraca koji je tek potpisao i ima jedan i po trening sa ekipom.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

6 hours ago, Nikodije said:

Egzaktni podaci nisu baksuziranje

Баксузирање је баксузирање. Или буди прецизан, најбоља одбрана после 7 одгиграних кола fantom

Ne mogu da se opasuljim od vesti da mali Top ima rak.

Nadam se da su priroda raka i uslovi lečenja takvi da će uspeti da ima ipak karijeru kakvu zaslužuje.

Izgledi za NBA drastično su opali, ali naš klub ne bi trebalo da propusti priliku da dovede kapitena za sledećih 15 godina i doživotnu funkciju u klubu.

Skroz me izmestilo, reči nemam.

Edited by kralj

Just now, kralj said:

Ne mogu da se opasuljim od vesti da mali Top ima rak.

Nadam se da je priroda raka i uslovi lečenja takvi da će uspeti da ima ipak karijeru kakvu zaslužuje.

Izgledi za NBA drastično su opali, ali naš klub ne bi trebalo da propusti priliku da dovede kapitena za sledećih 15 godina i doživotne funkcije u klubu.

Skroz me izmestilo, reči nemam.

Otkud to, jebo te. Ovo na testisima?

Ako je reseno na vreme nece ostaviti nikakve posledice. Moj dobar prijatelj je pre 25 godina imao rak testisa i evo ga ziv i zdrav roka sa svojim bendom po ex-Yu.

....

Topic had to undergo a testicular procedure in the offseason, and Presti revealed that the procedure was a biopsy to determine if the 20-year-old had cancer. Unfortunately, the results came back that Topic was indeed dealing with testicular cancer. Topic has begun chemotherapy treatment, and Presti said that the medical team is confident that he will make a recovery. Obviously, there has been no discussion about his timeline to return to the court, and the main goal is simply to ensure his health and well-being.

Edited by kralj

Jebem ti život, koliko momak nema sreće. Samo da pregura ovu bitku, ostalo je nebitno.

Pa jebote vise..Otac mu je jedan od najboljih i najmirnijih ljudi koje sam video..Za malog nisam cuo da se nekome zamerio..

I samo maler za malerom..

7 minutes ago, harper lee said:

Otkud to, jebo te. Ovo na testisima?

Ako je reseno na vreme nece ostaviti nikakve posledice. Moj dobar prijatelj je pre 25 godina imao rak testisa i evo ga ziv i zdrav roka sa svojim bendom po ex-Yu.

Imamo sam slucaj u okruzenju, njemu su doduse jedan testis izvadili, hemo terapija i evo vec 20 godina posle toga radi i zivi sasvim normalno. Doduse nije sportisa...

1 minute ago, kralj said:

Ma izgleda da nije tako jednostavno.

Topic had to undergo a testicular procedure in the offseason, and Presti revealed that the procedure was a biopsy to determine if the 20-year-old had cancer. Unfortunately, the results came back that Topic was indeed dealing with testicular cancer. Topic has begun chemotherapy treatment, and Presti said that the medical team is confident that he will make a recovery. Obviously, there has been no discussion about his timeline to return to the court, and the main goal is simply to ensure his health and well-being.

Pa, nista novo nema u ovome sto si preneo. Ako rak nije presao nigde, a sigurno nije jer ako ce negde brzo da se reaguje onda je to NBA, uklonice rak i to je to. Hemoterapija je, naravno, obavezna. Najgore sto moze da se desi u tom slucaju je da je zahvatio previse pa da moraju da uklone i testis za svaki slucaj.

Strasno je ovo sto mu se desava, pogotovo u tim godinama, ali da budemo pozitivni. Kao sto rekoh, moj veoma dobar prijatelj je prosao kroz to i jednom kad je zavrsio s hemoterapijom nikakvih vise problema nije imao. Top je u rukama najboljih lekara na svetu, bice valjda sve to dobro.

dobra stavka je da su sportisti stalno na nekim pregledima, tako da ima headstart

Ma bilo je u sportu primera koliko hoćeš. Lens Armstrong je uzeo nekoliko Tur de Fransa posle dijagnostikovanog raka i odstranjivanja čini mi se jednog testisa.

Ali jebote, 20 godina, dete.

1 minute ago, kralj said:

Ma bilo je u sportu primera koliko hoćeš. Lens Armstrong je uzeo nekoliko Tur de Fransa posle dijagnostikovanog raka i odstranjivanja čini mi se jednog testisa.

Ali jebote, 20 godina, dete.

Da, vest je strasna ali sta da se radi, najvaznije je da izadje iz svega toga zdrav i da mu se to govno nikada vise ne vrati.

Bice dobro, mora.

2 minutes ago, harper lee said:

Pa, nista novo nema u ovome sto si preneo. Ako rak nije presao nigde, a sigurno nije jer ako ce negde brzo da se reaguje onda je to NBA, uklonice rak i to je to. Hemoterapija je, naravno, obavezna. Najgore sto moze da se desi u tom slucaju je da je zahvatio previse pa da moraju da uklone i testis za svaki slucaj.

Strasno je ovo sto mu se desava, pogotovo u tim godinama, ali da budemo pozitivni. Kao sto rekoh, moj veoma dobar prijatelj je prosao kroz to i jednom kad je zavrsio s hemoterapijom nikakvih vise problema nije imao. Top je u rukama najboljih lekara na svetu, bice valjda sve to dobro.

Nema, editovao sam. Prvo je bila vest gde nije bilo jasno da li su mu zahvatom prethodno odstranili testise, pa sad ide na hemioterapiju. Odavde se vidi da je to što su zvali operacijom od pre mesec dana bila biopsija i da će da tretiraju hemioterapijom.