Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 hours ago, Ivo Petović said:

Prilično sam siguran da bi Luka podržao Plavšića kao drugog centra u Partizanu, sa sve deteteom koje je dobio....

Govnarčina.

Ma imao je slične komentare o nama. Samo ne u smislu strani/domaći igrači(a možda je bilo i toga), već kukanja kako je Željku nedovoljno što Lovernj ima istetoviran grb i slično...Ne poredim ih kao igrače, već prosto nastup je jeziv i to neko teranje kontre, a sve na neku viku i lažno samopouzdanje.

Edited by Milošica

3 hours ago, Drako said:

Jeo sam govna, bas tim recima, jeo sam govna...

Zalgiris, baskonija, asvel, uglavnom bez pola ekipe, utakmice koje smo pre gubili kao od sale kad god su nam trebale pobede.

Sad smo dosli u situaciju da na kraju spustamo gas da ne bi ponizili protivnika.

Ovo je sve sto sam oduvek hteo od zvezde, to zajednistvo, borbenost i osmesi na licu, a dobio sam od ekipe momaka za koje sam se plasio da ce napraviti "crnacki sindikat" i igrati neku svoju kosarku.

Posebno skidam kapu cimi, tako se ne da na svog saigraca.

Cekao sam utakmicu protiv asvela, da vidim jel to to, da li ce izginuti, bez obzira pobedili ili izgubili.

Po svoj prilici, vraca se uskoro i bolomboj, i ako je ostalo iole kosarke u njemu, jedva cekam da bar 5 minuta gledam cmm, batler, odjelej, cima, bolomboj... pa udji u reket , majcin sine.

Da ponovim, jeste, jeo sam govna...

Ti si bar napisao i priznao da si jeo govna, mi ostali smo se ukrcali na voz i pravimo se blesavi. Ja prvi nisam verovao da Obradovic moze da iskontrolise ovu ekipu i prizivao sam Paskvala, ispostavlja se za sada da sam zasluzio svoje mesto za trpezom. Ovakve ekipe mogu da budu ovo sto gledamo a mogu da budu i cista kontra ovome ako stvari ne legnu medju njima, promaklo mi je prvih dana ono sto sam napisao juce, da smo doveli gomilu igraca koji svi smatraju da imaju nesto da dokazu i u takvom okruzenju pomazu jedni drugima da to sto imaju nameru i dokazu kroz ovaj tim. Na sve to se nadovezala ova epopeja s bolestima i povredama koja je skupila tim i galvanizovala publiku, a tek sad ce vracanje jednog za drugim dodatno da je galvanizuje. Dodatni bonus je posedovanje u timu Motijeunasa i Kalinica koji vode primerom ali nemaju problem ni da podviknu kad zatreba. Ako zadrzimo ovu atmosferu i voljni momenat kako budu dolazili ovi Ameri na bekovima i Bolomboj pocne da igra bicemo do jaja ekipa a nema razloga da bude drugacije.

Mi smo jos uvek, po mom misljenju, daleko od najbolje kosarke koju ovaj tim moze da igra jer jednostavno cedimo suvu drenovinu zbog ovolikih povreda i to je verovatno najbolja vest od svih. Ali postoji taj efekat da, recimo, Moneke odigra par utakmica manje-vise u senci i iz drugog plana a onda dodje utakmica bez naseg najboljeg igraca na pocetku sezone i on izadje sa stavom "no Nwora - no problem", pocisti pola Vilerbana za 20 minuta i nevoljno ode na klupu da odmori jer imamo Makabi u cetvrtak. Taj efekat da uvek mozes vise ali ne gusis ako nema potrebe dobro ce nam doci kad dodju jace utakmice od ovih, privatluk je doziran ali se ne sputava, samo ga treba primeniti onda kad nam je potreban.

Bas lepo sve ovo izgleda za sada, mada treba imati u vidu da smo od ovih pet utakmica samo jednu igrali na strani i to protiv tima koji se muci i takodje ima gomilu problema sa povredama. Treba sacekati da se vidi kako cemo izgledati kad nam ne bude puna Arena iza ledja. Ali, realno, ako Grejem i Batler budu igrali u skladu sa reputacijom vec sada cemo biti koska za svaku ekipu a tek ako Bolomboj, koji je BTW poceo da trenira individualno, bude priblizno nivou onoga sto je igrao kod nas bicemo pozamasna koska.

I tu jednu je veseli Pirlo dobio.

Biće ovde ozbiljnih hemijskih reakcija kad se svi vrate.

Meni deluje da se Graham ispostavlja kao višak.

Tj, da nam treba drugi profil na beku, sa mnogo slabijim statusom i minutažom od 7-8 minuta koja mu radi posao.

Hokejaška hijerarhija u Evroligi je totalna katastrofa.

Inače, opasan je posao uprava napravila zbog zauzetosti arene na zimu. Verovatno spontano, ali nema veze.

Novoformiranim ekipama pobede znače duplo.

Kada se vrati bolomboj, ove će biti posle drakuline, najbolja odbrana u ligi.

3 hours ago, kralj said:

Meni deluje da se Graham ispostavlja kao višak.

Tj, da nam treba drugi profil na beku, sa mnogo slabijim statusom i minutažom od 7-8 minuta koja mu radi posao.

CMM trenutno igra 30mins, yago 15mins, miljenović 8mins

u kontekstu duge sezone, nema potrebe da CMM ide iznad 25mins, kao i bilo ko osim ako baš ne razvaljuje na datoj tekmi, dok ova dvojica više neće igrati ako su svi dostupni.

butler ti je praktično tu umesto cartera, graham i cmm će razdeliti svoje minute u zavisnosti od performansa, što naravno važi i za butlera.

ja se iskreno nadam da neće biti neke bezumne ideje, tipa, hajde sad da uključimo i grahama i butlera i nworu na istoj tekmi.

ostalo će se posložiti, graham nije višak, nego igrač koji će proširiti teren prangijatom a može da asistira makar uspešno kao yago

PAO naredne nedelje. Kako ce opet Plavsic da ih raznosi u reketu fantom

25 minutes ago, uini said:

CMM trenutno igra 30mins, yago 15mins, miljenović 8mins

u kontekstu duge sezone, nema potrebe da CMM ide iznad 25mins, kao i bilo ko osim ako baš ne razvaljuje na datoj tekmi, dok ova dvojica više neće igrati ako su svi dostupni.

butler ti je praktično tu umesto cartera, graham i cmm će razdeliti svoje minute u zavisnosti od performansa, što naravno važi i za butlera.

ja se iskreno nadam da neće biti neke bezumne ideje, tipa, hajde sad da uključimo i grahama i butlera i nworu na istoj tekmi.

ostalo će se posložiti, graham nije višak, nego igrač koji će proširiti teren prangijatom a može da asistira makar uspešno kao yago

Iz aviona se vidi da Kodiju prija ovakva uloga, pritom mu minutaža nije ne znam kakav izuzetak, siguran sam da ove zveri po drugim timovima igraju i više. Isto važi i za Nworu.

Batler neće u patike EL debitanta Kartera, on dolazi da bude lider.

Upravo ovakvi periodi kad se timovi malo skupe i napravi se jasna podela na nosioce i bekap otkrivaju koliko je mit o održavanju ritma, trejdmark evropske košarke, nakrivo nasađen. Pop, Dantoni i ostali se ubiše govoreći o potrebi da se menja tempo utakmice, a ovde rukomet. Osim Motija, niko mi ovde ne deluje da ima problem da izgura duplo kolo po 30 minuta, naročito uz luksuz da je Aba liga bez briga.

12 minutes ago, kralj said:

Pop, Dantoni i ostali se ubiše govoreći o potrebi da se menja tempo utakmice, a ovde rukomet. Osim Motija, niko mi ovde ne deluje da ima problem da izgura duplo kolo po 30 minuta, naročito uz luksuz da je Aba liga bez briga.

nije stvar izguravanja minuta, niti da svako bude uprogramiran na prosečnu minutažu od tekme do tekme.

na nekoj tekmi grahama neće ići pa će odigrati 12 minuta, negde CMMa ili butlera

važno je da ostaje na snazi ideja da imamo puno spoljnih igrača koji mogu da igraju zajedno na bekovskim pozicijama

cmm-butler / graham / nwora

pri čemu svi mogu da hendluju loptu, svi mogu sebi da iskreiraju šut preko ruke

ne razlikuje se to ni za milimetar od ostalih contendera/pretendera za plejof & beyond. nije stvar samo širine rostera, već i kvaliteta

carter je el ruki ali je odmah postalo jasno da će imati ozbiljnu ulogu i ako sam dobro video, igrao je skoro 25mins

igraće nwora više na SF nego na SG, za njegovu igru to uopšte nije važno, važno je da možemo da izvedemo trista iteracija u smislu par pozicija, zapravo, svi mogu na dve pozicije osim centara.

Postalo je jasno za Kartera kad su povredili Graham i Kenan, plus nisu doveli još jednog beka iako su bili na tržištu.

Jebiga, ja mislim da tim kome dva glavna igrača odigraju loše i otud izgubi ima na širem planu veće šanse za uspeh od onoga kod koga će ta dva glavna igrača da odigraju 14 minuta, a pobedu donesu druga dva igrača približno sličnog kvaliteta, honorara i očekivanja. To jeste tendencija savremene evropske košarke, ali ja se sa takvim konceptom eventualno slažem kad se radi o turnirskom takmičenju.

Slušam Drobnjaka u poslednje vreme i on redovno podvlači kompleksnost evropskog manira da se uče na stotine akcija, da maltene svaka petorka ima svoj playbook.

To pominje po automatizmu kada govori o Partizanovim overseas kandidatima. Nwora prvi ne bi bio ni blizu ovakav igrač kakav je kod nas kad bi leteo na klupu posle prve gluposti ili presedeo te minute za koje kažeš da nema potrebe da igra. Isto važi i za Kodija. Ovakav kontinuitet cedi iz njega najbolje. Pitanje da li bi ikada igrao sa ovakvim samopouzdanjem da nije svih ovih povreda.

Sećamo se kako se Vildoza ugasio kada je došao Kampaco, realno je da se sada i CMM ugasi, on je igrač koji može da bude produktivan samo sa velikom minutažom i ulogom. Ali pitanje je da li se više dobija uvođenjem Batlera i Grejema ili se gubi gašenjem CMM. To ćemo saznati.

ja ne znam u cemu je problem

1 cmm 2 graham 3 butler 4 nwora 5 kalinari 6 ojeleye 7 moneke = to vam je 7 igraca za 4 pozicije -> 160 minuta igre

sasvim dovoljno za sve ako su zdravi i igraju dobro