Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

14 minutes ago, assignment said:

Pogotovu ovako, bez brusa 😂

Moram sad vratiti unazad jbg… piggy

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Miljenović iznad svih očekivanja. Dobra odbrana, energija, razmišljanje. Limitiran je, ali makar nije baba, kao Deda.

Asvel kao da je došao da odigra utakmicu, bez neke ambicije da je dobije. Hvala im na tome.

Nisam očekivao ovakvo rutiniranje. Mnogo je lakše kad nemaš one kratere u odbrani, na koje smo navikli prethodnih godina. Ima ih još par, ali i to će uskoro na klupu.

Plavsic.lolol

Monekea necemo moci da oteramo iz Beograda ni puskom sve i kad bismo hteli, ne zna se da li ovde vise uziva on ili publika s njim.

Ocekivao sam tezu utakmicu ali u Asvelu je previse igraca koje je pojela hala a De Kolo je uzeo pauzu nakon sto smo ga jedno tri-cetiri puta izbampovali tako da su mu se kosti zatresle. Dok je utakmica bila ziva promasili su skoro sve sto su sutnuli a kad smo pojacali pritisak na loptu nestali su sa terena. Na kraju ih je Obradovic castio petorkom s Plavsicem da malo poprave utisak i ne izgube stoka razlikom od ekipe bez bekova. Goru sekvencu u Evroligi od ovoga sto je Plavsic veceras odigrao nisam video u zivotu.

Miljenovic se dopao, steta sto mu je iscurela ona trojka da kompletira jako dobru partiju.

43 minutes ago, vorda said:

Hajlajt večeri je ipak da ima neko sa strašnijom frizurom od Gabrijela Deka

Zak Seljas

Gledao sam dosta akcionih nemačkih filmova tamo 80-ih sa ovim likom u glavnoj ulozi.

Bravo momci! Nažalost nisam mogao da gledam sad

Dajte tablicu!!!

Selja ima dobru praćku, saznao sam za njega pre svih, još prošle godine kada je igrao za Vircburg protiv Igokee. Ovde ga je malo pojeo ambijent. Više mu leže manje hale, da ne kažem seljačke.

čestitke na nizu pobeda......nikako da pogledam neku vašu tekmu od početka sezone, al 5 je 5 jbg

nego, kako se zove ovaj Radašin? zajebo je Deka ozbiljno.......kvazimodo snage jačaju u EL

Poliglota!

Jeo sam govna, bas tim recima, jeo sam govna...

Zalgiris, baskonija, asvel, uglavnom bez pola ekipe, utakmice koje smo pre gubili kao od sale kad god su nam trebale pobede.

Sad smo dosli u situaciju da na kraju spustamo gas da ne bi ponizili protivnika.

Ovo je sve sto sam oduvek hteo od zvezde, to zajednistvo, borbenost i osmesi na licu, a dobio sam od ekipe momaka za koje sam se plasio da ce napraviti "crnacki sindikat" i igrati neku svoju kosarku.

Posebno skidam kapu cimi, tako se ne da na svog saigraca.

Cekao sam utakmicu protiv asvela, da vidim jel to to, da li ce izginuti, bez obzira pobedili ili izgubili.

Po svoj prilici, vraca se uskoro i bolomboj, i ako je ostalo iole kosarke u njemu, jedva cekam da bar 5 minuta gledam cmm, batler, odjelej, cima, bolomboj... pa udji u reket , majcin sine.

Da ponovim, jeste, jeo sam govna...

• Popular Post

Prijatno

1 minute ago, Drako said:

Jeo sam govna, bas tim recima, jeo sam govna...

Zalgiris, baskonija, asvel, uglavnom bez pola ekipe, utakmice koje smo pre gubili kao od sale kad god su nam trebale pobede.

Sad smo dosli u situaciju da na kraju spustamo gas da ne bi ponizili protivnika.

Ovo je sve sto sam oduvek hteo od zvezde, to zajednistvo, borbenost i osmesi na licu, a dobio sam od ekipe momaka za koje sam se plasio da ce napraviti "crnacki sindikat" i igrati neku svoju kosarku.

Posebno skidam kapu cimi, tako se ne da na svog saigraca.

Cekao sam utakmicu protiv asvela, da vidim jel to to, da li ce izginuti, bez obzira pobedili ili izgubili.

Po svoj prilici, vraca se uskoro i bolomboj, i ako je ostalo iole kosarke u njemu, jedva cekam da bar 5 minuta gledam cmm, batler, odjelej, cima, bolomboj... pa udji u reket , majcin sine.

Da ponovim, jeste, jeo sam govna...

Promeni nick u Dreko

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Prijatno

Hvala, izvolte...

1761684768357398519291524646000.jpg

Stvarno je tesko docekati da se konacno kompletiramo, jedino sto moze da bude znak pitanja je kako cemo Batlera i Grejema inkorporirati u ovu teroristicku odbranu koju povremeno igramo i iz koje pravimo veliku razliku. U jednom momentu u trecoj cetvrtini imao sam utisak da bi igraci Asvela radije bili na nekom drugom mestu nego u Areni a radi se o ekipi koja je, kao i sve francuske ekipe, fizicki veoma snazna i eksplozivna ekipa. Druga i treca cetvrtina su bile fantasticne sto se odbrane tice, primili smo nekih 23 poena u te dve cetvrtine.