Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Najbitnije je da je Batler prošao lekarske i da kreće da trenira sa timom, ogoman upgrade.

Napokon je i Grejem izašao iz Zone sumraka, ovo u praksi znači da ga za nekih pola meseca možemo očekivati na terenu.

Ali brat je uspeo i da se prehladi i dobije visoku temperaturuhail

Držati ga podalje od tramvaja i perača prozora, da mu neki ne padne na glavu.

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Najbitnije je da je Batler prošao lekarske i da kreće da trenira sa timom, ogoman upgrade.

Napokon je i Grejem izašao iz Zone sumraka, ovo u praksi znači da ga za nekih pola meseca možemo očekivati na terenu.

Ali brat je uspeo i da se prehladi i dobije visoku temperaturuhail

Držati ga podalje od tramvaja i perača prozora, da mu neki ne padne na glavu.

Bilo je nekog virusa u ekipi, Izundu, pomoćni treneri ... mada, i on ide da gleda utakmice Radničkog, sedi na ladnom betonu, i eto.

Cepa i korona opet na sve strane, mene sastavilo 3 dana nisam mogao iz kreveta da ustanem.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Da, vi ste poslusali savet Zokija Milanovica, pa sarate malo.. D

Pa, ne saramo nego dupliramo i tripliramo. Iz raznih razloga neko vreme smo igrali i igramo bez dva pleja (Grejem i Batler), dva beka (Karter i Kenan), dva 2/3 beka (Nwora i Dobric), dva centra (Bolomboj i Rivero) i jedne stolice (Plavsic). Za sada (pu, pu, daleko bilo, jezik pregriz'o pogani) nam se jedino junacki drzi pozicija visokog krila.heart

Jos jedna dobra odluka kod ovogodisnje selekcije je to sto smo puni igraca koji mogu da igraju na vise pozicija pa smo dizuci i spustajuci igrace na alternativne pozicije nekako uspeli da se zakrpimo. Plus nas je usralo da mozemo da dodjemo do Motijeunasa za pola plate i pokazali smo manjak sujete pa smo klekli ispred Jaga da nam se vrati sa plaze. Ono sto nam ostaje je da vidimo sa firmom koja nam je prodala klupski autobus da ga zamenimo za zglobni ili bar double-decker i super smo.

Nemoj double-decker, ima stepenice, povrediće se neko daleko bilo

13 minutes ago, harper lee said:

Pa, ne saramo nego dupliramo i tripliramo. Iz raznih razloga neko vreme smo igrali i igramo bez dva pleja (Grejem i Batler), dva beka (Karter i Kenan), dva 2/3 beka (Nwora i Dobric), dva centra (Bolomboj i Rivero) i jedne stolice (Plavsic). Za sada (pu, pu, daleko bilo, jezik pregriz'o pogani) nam se jedino junacki drzi pozicija visokog krila.heart

Jos jedna dobra odluka kod ovogodisnje selekcije je to sto smo puni igraca koji mogu da igraju na vise pozicija pa smo dizuci i spustajuci igrace na alternativne pozicije nekako uspeli da se zakrpimo. Plus nas je usralo da mozemo da dodjemo do Motijeunasa za pola plate i pokazali smo manjak sujete pa smo klekli ispred Jaga da nam se vrati sa plaze. Ono sto nam ostaje je da vidimo sa firmom koja nam je prodala klupski autobus da ga zamenimo za zglobni ili bar double-decker i super smo.

Pominje se Unikaha ... ako je tačno?

Según hemos podido saber, el pívot serbio Uros PLAVSIC es el principal candidato del Unicaja para reforzar la posición de pívot tras la lesión de David Kravish.

Uzgred, pocelo je da se desava ono zbog cega sam trazio da se ovde ne prenose neproverene informacije o povredama igraca Zvezde. Tabloidi su namirisali histeriju navijaca Zvezde po tom pitanju i stancaju lazne vesti nemilice, sigurni da ce da zabodu hiljade i hiljade klikova i komentara na svaku takvu vest. S obzirom na to da je Partizan malo u krizi a tada neminovno slede price o koaliciji drzave i Zvezde koja postoji samo da bi se srusio Partizan, dosta toga ide i sa njihovih portala.

Ponovicu, navijaci Zvezde su najveca gomila debila u univerzumu.

Just now, kurjak said:

Pominje se Unikaha ... ako je tačno?

Ide sa spanskih portala tako da verovatno jeste tacno. Oseka je bilo kakvih centara u Evropi a Plavsic ne moze da se izbori za mesto u timu ni sa ovolikim povredama, tako da su ga Spanci verovatno stiklirali kao jednu od opcija za pozajmicu nakon sto im se centar povredio. Da sam na njegovom mestu ne bih mnogo razmisljao. Sevilja, Kordoba, Granada, more, kud ces bolje mesto za mladu porodicu.

1 minute ago, harper lee said:

Ide sa spanskih portala tako da verovatno jeste tacno. Oseka je bilo kakvih centara u Evropi a Plavsic ne moze da se izbori za mesto u timu ni sa ovolikim povredama, tako da su ga Spanci verovatno stiklirali kao jednu od opcija za pozajmicu nakon sto im se centar povredio. Da sam na njegovom mestu ne bih mnogo razmisljao. Sevilja, Kordoba, Granada, more, kud ces bolje mesto za mladu porodicu.

Za njega je top, al kako će biti Navaru sa njim rolleyes

1 minute ago, kurjak said:

Za njega je top, al kako će biti Navaru sa njim rolleyes

Platice taksistu sa GPS-om da ga vozi nazad u odbranu kad iskoci da odbrani pik i bog da ga vidi.

Igramo upravo :)

Sve smo dali iz tranzicije )

Kobra!

Svaka cast ako dobijemo sa ovom rotacijom na bekovskim pozicijama .Nemamo nijednog cistog beka,par krila i pleja .

Aj Yago sam izadji.. Ali svaki naoad je na isteku kako on udje.