Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Do mene je stiglo da je sve ok. Utvrdili su mu hipertrofičnu kardiomiopatiju, a majstor nije sa sobom poneo dokumentaciju ili šta već.
Pa se valjda čeka(lo) da se ta dokumentacija iz USA dostavi i da mu onda daju zeleno svetlo na osnovu toga.

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Nije ista procedura za igrače koji dolaze iz NBA i ove iz EL, isti problem imaju Valensija i Bajern ... rešiće se za par dana.

Nakon slučaja Odžo svaka predostrožnost i detaljno analiziranje dokumentacije je apsolutno razumljivo

nisam brinuo sve dok nisu izdali saopštenje da je sve u redu, jbg

Pa nije bila tajna da ima to stanje, pisalo se ovde i pre potpisa.

55 minutes ago, smooth.Op said:

Do mene je stiglo da je sve ok. Utvrdili su mu hipertrofičnu kardiomiopatiju, a majstor nije sa sobom poneo dokumentaciju ili šta već.
Pa se valjda čeka(lo) da se ta dokumentacija iz USA dostavi i da mu onda daju zeleno svetlo na osnovu toga.

Screenshot_56.jpg

Čovek poneo pola zapadne obale sa sobom, ali ne i med dokumentacijukecman

Edited by Dankan Ajdaho

26 minutes ago, Valk said:

Pa nije bila tajna da ima to stanje, pisalo se ovde i pre potpisa.

Između "nije tajna da ima to stanje" i "znamo tačno kakvo mu je stanje i da li može da igra" stoji detaljan pregled njegove zdravstvene dokumentacije.

Da nije bilo svih ovih povreda i rezultata u poslednja cetiri kola sa toliko povredjenih igraca propustili bismo da primetimo koliko je zapravo dobro i pazljivo uradjena selekcija ove godine, vec bismo se iz utakmice u utakmicu po starom losem obicaju bavili time kako je ovaj balvan, onaj ima spore noge, onaj treci iz kategorije "koji ce nam sad pa taj" i slicno. Posle onog fijaska s motivacijom na zavrsetku prosle sezone ocigledno je plan bio da se to vise ne dozvoli i formirana je ekipa s pojacanjima koja misle da imaju sta da dokazu i sebi i drugima. Dovedeni su igraci koji su u prethodnim klubovima bili vrednovani manje nego sto misle zasluzuju (Nwora, Moneke, Odzelej, Rivero), igraci iz nizih liga koji traze proboj u Evroligi (Karter, Izundu, Miljenovic, Plavsic), cak su i ova dva pojacanja iz NBA igraci koji iz raznih razloga zele da pokazu da su odlicni kosarkasi, u Grejemovom slucaju jos uvek. Cak i ta jedna doselekcija iz nuzde u vidu Motijeunasa dovela nam je igraca koji se uzeleo kosarke hoblujuci dupetom klupu u Monaku i maltene odmah je pokazao vrlo visok nivo motivacije i zelje. Svi ti igraci su dovedeni na osnovu Kalinic, Kodi, Bolomboj, Davidovac i Dobric koja na razne nacine jos uvek moze da doprinese ponecim. Svi ostali koji su se pokazali kao liability ili su presli svoj igracki zenit su pusteni, s izuzetkom Jaga i Kenana cijih velikih ugovora nismo mogli da se otarasimo.

O pojedinacnom kvalitetu ne vredi previse pisati, ima kvalitetno boljih a ima i slabijih ekipa u Evroligi, ali po prvi put u Zvezdi imam utisak da je postojao nekakav plan da se formira ekipa od fizicki sposobnih igraca koji iz raznih razloga imaju veliku motivaciju da sebi i drugima dokazu da su legitimni igraci za Evroligu i da imaju sta da pokazu na terenu. Sferopulos je po mom misljenju uradio strasan posao rekonstrukcije ekipe u zdravu grupu igraca ali je, na svoju nesrecu, podbacio u podeli uloga i nije docekao na klupi da vidi ono sto je planirao i na osnovu cega je selektirao tim. Vazno je ovo napisati u moru kritika na racun uprave zbog ovog ili onog, da smo malo vise podbacili u selekciji nema teorije da bismo na 5. mestu tabele Evrolige preziveli ovoliki broj povreda i bolesti.

Drugo, koliko je Jokic bio u pravu kad je rekao da mi ovde ne navijamo za kosarku vec za rezultat dovoljno dobro govori i ova histerija oko Zvezdinih poslednjih pobeda koja ce prerasti u nepodnosljiv hajp ako dobijemo sledece dve utakmice. Realnost je da mi uopste ne igramo ni blizu onog sto bismo mogli, sto je ocekivano imajuci u vidu da nam nedostaju neki bitni igraci, i da smo do sada odigrali dve i po dobre utakmice (Zalgiris, Real i poluvreme protiv Baskonije), da smo imali srece da kad nam je najvise trebalo naletimo na nezainteresovani Fener koji je meko usao u utakmicu, nakupio zaostatak i nije uspeo da se vrati i da smo na osnovu te "ruzne" pobede usli u seriju utakmica kod kuce gde smo na hustle i kamaraderiju odigrali odlicno duplo kolo i potpuno promenili atmosferu oko tima. Mi jos uvek ne izgledamo narocito dobro ali se ekipa oseca dobro, igraci su stekli veliko samopouzdanje i ako ne bude nekih daljih neprijatnih iznenadjenja s povredama i Obradovic uspe da bez stresa u hijerarhiji inkorporira nove igrace i povratnike iz povrede mozemo biti samo bolji.

Brzi smo na obaracu kad treba da se kritikuje, red bi bio da se pohvali ono sto je za pohvalu. Ova ekipa mozda nece uraditi vise od proslogodisnje ali ce da grize do poslednje utakmice a to je najbolje sto jedan navijac moze ocekivati od tima za koji navija.

6 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Screenshot_56.jpg

Pa nece papire u koferima da nosi, poslace njegov doktor mailom.

Da su svi igrači zdravi, i tu uključujem i Bolomboya, @harper lee , ovo bi definitivno bila najbolja selekcija tima ikad. Bili bismo jaki na svim pozcijama, svaka bi bila pokrivena sa dva dokazano evroligaška igrača plus treći u rotaciji polivalentni igrači.

I tu ne računam na Batlera. Ne bi ni bilo potrebe za njim.

Ako se u jednom trenutku svi oporave (i Batler potpiše) bićemo užasno, ali užasno zajeban tim. Doslovno nećemo imati slabu tačku.

Ne postoji ekipa koja u nekom periodu duzem od nedelju-dve dana nema povredjenih igraca. Samo je pitanje koliko igraca je povredjeno i koliko ce dugo pauzirati..

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ne postoji ekipa koja u nekom periodu duzem od nedelju-dve dana nema povredjenih igraca. Samo je pitanje koliko igraca je povredjeno i koliko ce dugo pauzirati..

I na kojim pozicijama. Vama su "samo" dvojica povređena ali na istoj poziciji i to je katastrofa jer ste bez pleja. Mi smo to rasporedili na ceo tim :)

Da, vi ste poslusali savet Zokija Milanovica, pa sarate malo.. D