October 26, 2025Oct 26 Inače Asvel je izgleda prilično zajebaniji nego onomad, rešili ljudi da se ispišu sa stilom iz EL.Bez Nwore, meni ključni optimizam budi Kalinari, kome očigledno Hero DPS raste kako koji saborac padne.
October 26, 2025Oct 26 jel registrovalo batlera? mozda bi na prepad mogao da odigra 10-15 minuta, znacilo bi nam + miljen da deo svoje abaligaske magije prenese na evroligaske parkete. za povredjenima ne vredi kukati, to je prica ove sezone, nijedan mec necemo odigrati kompletni.
October 26, 2025Oct 26 Batlera ocekujem za Pao. Dok stignu papiri, odradi koji trening i pohvata neku akciju.
October 26, 2025Oct 26 moze i sa tri treninga da pohvata koju akciju, racunam da je on tip koji moze odmah da igra. s
October 26, 2025Oct 26 1 minute ago, Nikodije said:jel registrovalo batlera? mozda bi na prepad mogao da odigra 10-15 minuta, znacilo bi nam + miljen da deo svoje abaligaske magije prenese na evroligaske parkete. za povredjenima ne vredi kukati, to je prica ove sezone, nijedan mec necemo odigrati kompletni.Bilo bi dobro da bude makar sa timom pa ako krene nizbrdo da se makar pokusa da nekim kracim stintom doprinese koliko moze. U ovom timu ne postoji igrac koji moze da nadoknadi Nworine brojke i sposobnost da izmislja poene, znacilo bi nam da Batler nesto odigra, koliko god da ce imati dva treninga s ekipom.
October 26, 2025Oct 26 Ček, ček, Nvora stvarno povređen!Nisu izmislili "novinari" sa idiotskih portala i razmaženi tviteraši/forumaši?Ipak je lagao dokazani lažov Vujčin.
October 26, 2025Oct 26 Možemo da stavljamo ključ u butigu i mi i Partizan, oglasio se najveći baksuz na planeti.
October 26, 2025Oct 26 18 minutes ago, kurjak said:Sklanjaj ovu spodobu, makar u spojler. Meni je Kalina skroz gotivan.
October 26, 2025Oct 26 39 minutes ago, sigurnost said:Ček, ček, Nvora stvarno povređen!Nisu izmislili "novinari" sa idiotskih portala i razmaženi tviteraši/forumaši?Ipak je lagao dokazani lažov Vujčin.pogledaj izjavu, videces da nije nista slagao vec referisao na ahilovu vest
October 26, 2025Oct 26 31 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Možemo da stavljamo ključ u butigu i mi i Partizan, oglasio se najveći baksuz na planeti.nije on baksuz, samo je ocajan; sinoc kod kesica gledam pregled nedelje, obecao je cjaci narodu ruski lek za rak, samo da skupe100+k evra da mu posalju na tekuci. do prvog novembra ce srbija preseliti kosovo na mars.
October 26, 2025Oct 26 42 minutes ago, sigurnost said:Ček, ček, Nvora stvarno povređen!Nisu izmislili "novinari" sa idiotskih portala i razmaženi tviteraši/forumaši?Ipak je lagao dokazani lažov Vujčin.Uopste nije poenta u tome ali nemojte da vas ja ometam u navijanju za prelazne rokove i povrede igraca. I to je neko navijacko opredeljenje.
October 26, 2025Oct 26 49 minutes ago, sigurnost said:Ček, ček, Nvora stvarno povređen!Nisu izmislili "novinari" sa idiotskih portala i razmaženi tviteraši/forumaši?Ipak je lagao dokazani lažov Vujčin.Istine radi, niko nije ni tvrdio da nije povređen, nego se reagovalo na vest sa B92, koja je kako stoje stvari teška svinjarija.