Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

vec je bio living dead kada je dosao :(

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Inače Asvel je izgleda prilično zajebaniji nego onomad, rešili ljudi da se ispišu sa stilom iz EL.

Bez Nwore, meni ključni optimizam budi Kalinari, kome očigledno Hero DPS raste kako koji saborac padne.

jel registrovalo batlera? mozda bi na prepad mogao da odigra 10-15 minuta, znacilo bi nam + miljen da deo svoje abaligaske magije prenese na evroligaske parkete. za povredjenima ne vredi kukati, to je prica ove sezone, nijedan mec necemo odigrati kompletni.

Batlera ocekujem za Pao. Dok stignu papiri, odradi koji trening i pohvata neku akciju.

moze i sa tri treninga da pohvata koju akciju, racunam da je on tip koji moze odmah da igra. s

1 minute ago, Nikodije said:

jel registrovalo batlera? mozda bi na prepad mogao da odigra 10-15 minuta, znacilo bi nam + miljen da deo svoje abaligaske magije prenese na evroligaske parkete. za povredjenima ne vredi kukati, to je prica ove sezone, nijedan mec necemo odigrati kompletni.

Bilo bi dobro da bude makar sa timom pa ako krene nizbrdo da se makar pokusa da nekim kracim stintom doprinese koliko moze. U ovom timu ne postoji igrac koji moze da nadoknadi Nworine brojke i sposobnost da izmislja poene, znacilo bi nam da Batler nesto odigra, koliko god da ce imati dva treninga s ekipom.

Ček, ček, Nvora stvarno povređen!

Nisu izmislili "novinari" sa idiotskih portala i razmaženi tviteraši/forumaši?

Ipak je lagao dokazani lažov Vujčin.

17614839217818650994627226307553.pngMožemo da stavljamo ključ u butigu i mi i Partizan, oglasio se najveći baksuz na planeti.

Bukvalno mi presede dan, kud ga i videh.

Sklanjaj ovu spodobu, makar u spojler. isuse

18 minutes ago, kurjak said:

Sklanjaj ovu spodobu, makar u spojler. isuse

Meni je Kalina skroz gotivan.

39 minutes ago, sigurnost said:

pogledaj izjavu, videces da nije nista slagao vec referisao na ahilovu vest

31 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

17614839217818650994627226307553.pngMožemo da stavljamo ključ u butigu i mi i Partizan, oglasio se najveći baksuz na planeti.

nije on baksuz, samo je ocajan; sinoc kod kesica gledam pregled nedelje, obecao je cjaci narodu ruski lek za rak, samo da skupe100+k evra da mu posalju na tekuci. do prvog novembra ce srbija preseliti kosovo na mars.

42 minutes ago, sigurnost said:

Uopste nije poenta u tome ali nemojte da vas ja ometam u navijanju za prelazne rokove i povrede igraca. I to je neko navijacko opredeljenje.

49 minutes ago, sigurnost said:

Istine radi, niko nije ni tvrdio da nije povređen, nego se reagovalo na vest sa B92, koja je kako stoje stvari teška svinjarija.