Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Zar ruptura (ako je stvarno ta povreda) bilo kog misica pa i lista noge ne zahteva mirovanje, a ne da posle manje od 48 sati od nastanka (ocigledno na utakmici sa Baskonijom) covek dolazi na utakmicu "u civilu".

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Beda od ljudi iz kluba,forice ispred škole ovo oko povreda i informacija oko istih.

Edited by Bogotac

Vujčin nije slagao, nije ahilova tetiva

Doslovno šibicari.

odakle ideja da je ruptura lista?

ako jeste list i to 4-6 nedelja onda 2-3 posle povrede ne može normalno da se hoda

No, budimo pozitivni, u odnosu na ahilovu tetivu ruptura mišića je mačji kašalj.

5 minutes ago, Borca said:

Zar ruptura (ako je stvarno ta povreda) bilo kog misica pa i lista noge ne zahteva mirovanje, a ne da posle manje od 48 sati od nastanka (ocigledno na utakmici sa Baskonijom) covek dolazi na utakmicu "u civilu".

Naravno da zahteva, naročito list. Ne možeš da hodaš nekoliko dana od najblaže rupture koja prođe posle 15 dana.

11 minutes ago, ducca said:

Više ne smem ništa da napišem na ovo oko povrede da ne dobijem napuš. No kratak je put od “Poštovane kolege, najlepše Vas molim da ne prenosite netačne informacije i spekulacije poput ove večerašnje o navodnoj povredi Ahilove tetive Džordana Nvore. To je neistina. Niti je navodno mogao da je zadobije na jučerašnjem treningu, jer se on sastojao od video sastanka i oporavka.” do “Nvora je pod terapijama. Nemamo konkretne informacije koliko će da bude odsutan. Idemo dan po dan“, svega par sati. No ajde da idemo sa benefitom sumnje da nije ništa ozbiljno kandilo

Eto, dobio si informaciju iz prve ruke od trenera ekipe. U cemu je problem?

Nije uopste stvar u tome da li je Nwora ili bilo koji drugi igrac povredjen ili nije, do skoro smo bili bez sedam igraca pa nikom nista. Stvar je u tome da tamo odakle se ovakve stvari prenose o kosarci vise niko ne pise nista, sve se svodi na to koji ce igrac da dodje ili ode i koji igrac ce kada da se povredi. Stvarno ne bih voleo da se i ovde kosarkaski topici pretvore u stalna kukumavcenja, prizivanja povreda i bajanja. Ako je Nwora povredjen igracemo bez Nwore dok se ne oporavi i to je to. Sta bilo ko od nas moze da promeni po tom pitanju?

Nece to da se ovde zaustavi, krenuce nagadjanja o tome kad ce da se vrati, koliko ce da pauzira, zasto klub kaze da ce da pauzira nedelju dana a njega nema dve nedelje, kakvi su to uopste lekari koji ne mogu da ti kazu u minut kad se povredjeni igrac vraca i slicno. Niko od tih mudrosera nije lekar, niko nije video snimak na kojem se vidi ta famozna ruptura, niko o medicini ne zna dalje od toga da popije "kafetin" kad ga zaboli glava ali svi znaju kakva je povreda, koliko ce igrac da odsustvuje i koliko lekari u Zvezdi nemaju pojma (a ne znaju ni ko su lekari u Zvezdi ali da to zanemarimo). Razumem ove likove po X-u koji jure lajkove tako sto ispaljuju "informacije iz kategorije "rek'o mi covek da mu je rek'o covek, ne mogu ti kazat' ko je ali je blizak zaovi jetrvine sestre od tetke vozaca klupskog autobusa", samo mislim da bismo mi ovde mogli da izbegnemo taj insajderski metak jer je insajderisanje po forumu terminalna bolest za topike.

I da citiram velikog crnogorskog filozofa Radonjic dr Dejana - sto se tice utakmice protiv Asvela, mi cemo tu utakmicu pobediti. Sa rupturom ili bez rupture Dzordana Nwore.

Bilo bi dobro da kako znaju i umeju registruju Batlera do utorka.

5 minutes ago, Heaviside said:

odakle ideja da je ruptura lista?

ako jeste list i to 4-6 nedelja onda 2-3 posle povrede ne može normalno da se hoda

Od "insajdera" sa VOX foruma.

To se resava za 5 minuta

Just now, harper lee said:

Od "insajdera" sa VOX foruma.

Aha, onda u redu :D

Ako protiv Baskonije nije momentalno izašao iz igre, a nije, i ako je došao danas da gleda hodajući, a jeste, onda nema ozbiljnu rupturu lista, to znam 100%. Šta ima ne znam, ali nije “pokidao” list.

17 minutes ago, Borca said:

Ruptura misica moze da znaci otprilike stotinu stvari jer nije svaka ruptura ista i zato je toliko glupo baviti se prognozama o statusu povrede i duzini oporavka. Ako je uopste u pitanju ruptura misica. Novak je osvojio Australian open sa rupturom misica trbusnog zida.

22 minutes ago, Bogotac said:

Beda od ljudi iz kluba,forice ispred škole ovo oko povreda i informacija oko istih.

Da li ti je mozda palo na pamet da u klubu ne zele da Asvel ima informaciju da Nwora nece igrati?

4 minutes ago, harper lee said:

Da li ti je mozda palo na pamet da u klubu ne zele da Asvel ima informaciju da Nwora nece igrati?

Nakupilo se ovoga oko povreda i kako obavestavaju javnost,jedna u nizu svinjarija pa sve i da kriju zbog utorka