October 26, 2025Oct 26 teško da Batlera mogu papiri da spreče da zaigra. kod njega je sve čisto i to se rešava manje više momentalno. obradovićeva izjava je verovatno skrivanje karata uz naivno izabran argument. nemam pojma koliko može da pomogne u ovom trenutku, da li je još zbunjen i da li ga muči jet leg, ali ja bih ga pustio da proba da odigra na motivaciju ako Nwora ne bude mogao da igra . Uvek može da ga izvede posle 5 minuta ako to bude loše izgledalo.
October 26, 2025Oct 26 Popular Post Karter za par dana izlazi iz bolnice, kažu da je oporavak iznad svih očekivanja.Možda se pojavi na parketu u februaru naredne godine, neke grube prognoze.
October 26, 2025Oct 26 1 hour ago, kralj said:Istine radi, niko nije ni tvrdio da nije povređen, nego se reagovalo na vest sa B92, koja je kako stoje stvari teška svinjarij1 hour ago, uini said:pogledaj izjavu, videces da nije nista slagao vec referisao na ahilovu vestDakle crva nije ni bilo.Al Nvora povređen.
October 26, 2025Oct 26 34 minutes ago, kurjak said:Karter za par dana izlazi iz bolnice, kažu da je oporavak iznad svih očekivanja.Možda se pojavi na parketu u februaru naredne godine, neke grube prognoze.Kod njega je najvaznije utvrditi razlog zasto je uopste zakacio plucnu emboliju i osigurati se da se to vise nikada ne desi. Kao aktivni sportista Karter na prvi pogled ne spada ni u jednu rizicnu grupu, ako nema nekih genetskih predispozicija nije nemoguce da je kod njega ovo bio once in a lifetime event.
October 26, 2025Oct 26 Ne znam koliko je provereno da je imao koronu skoro. Bila je skoro neka uznemirujuća statistika da su slučajevi embolije u indikativnom procentu dolazili neposredno posle preležanog kovida.
October 26, 2025Oct 26 Secam se kad sam imao kovid da sam morao da proverim neka dva parametra u krvi koji su vezani za trombofiliju.Bili su mi dobri pa sam proglasen za "lakseg" pacijenta.Oni koji su imali lose parametre dobijali bi nakon prelezanog kovida lekove za razredjivanje krvi.Ne verujem u povratak Cartera skoro.
October 26, 2025Oct 26 1 hour ago, JPM said:Secam se kad sam imao kovid da sam morao da proverim neka dva parametra u krvi koji su vezani za trombofiliju.Bili su mi dobri pa sam proglasen za "lakseg" pacijenta.Oni koji su imali lose parametre dobijali bi nakon prelezanog kovida lekove za razredjivanje krvi.Ne verujem u povratak Cartera skoro.D-dimeri, to su i meni redovno mjerili '20 i '21.
October 26, 2025Oct 26 4 hours ago, kralj said:Istine radi, niko nije ni tvrdio da nije povređen, nego se reagovalo na vest sa B92, koja je kako stoje stvari teška svinjarija.Posebna svinjarija je sto su nakon konferencije Obradovica potrcali da napisu "Nwora ipak jeste povredjen, KAO STO SMO PRVO MI I NAPISALI", jebo im pas mater
October 26, 2025Oct 26 25 minutes ago, hrkljush boys_2 said:D-dimeri, to su i meni redovno mjerili '20 i '21.Da, fibrinogen i d dimer.
October 27, 2025Oct 27 To sam vam pisala odmah. Ja imam dve mutacije trombofilije (MTHFR i PAI) i kad sam ležala koronu u bolnici dobijala sam fraksiparin u stomak, plus post-kovid praćenje je zahtevalo dodatne mere opreza i, silom prilika, dosta sam dobro informisana o incidenci embolije kao post-kovid posledici. On možda nije ni registrovao da ima koronu, tim pre ako je vakcinisan pa je podneo lako.Tek će se objavljivati naučni radovi o uzročno-posledičnoj vezi. Inače, mnogi ljudi nikad ne saznaju da su nosioci mutiranog gena trombofilije, i to otkriju žene pre nego muškarci.Drago mi je da se Karter ovako brzo oporavlja, lako ćemo za košarku.
October 27, 2025Oct 27 Sportal.rsSaznajemo: Džordan Nvora na tretmanima kod doktorke Marij...Povreda Džordana Nvore "zaledila" je sve navijače Zvezde. Posle nekoliko različitih i nepotpunih informacija koje smo dobili, što iz javnosti, što iz kluba, Sportal saznaje da je sjajni Nigerijac na tSportal saznaje da je sjajni Nigerijac na tretmanima kod poznate doktorke Marijane Kovačević, poznate po tome što je svojim metodama lečila Novaka Đokovića, Zlatana Ibrahimovića, Luku Modrića...Džordan Nvora ima kompleksnu povredu lista leve noge, zbog čega je klub za pomoć kontaktirao dr Marijanu Kovačević koja je poznata po svojim čudotvornim metodama. Kako saznaje Sportal, Nvora će sa tretmanima završiti do 1. novembra, što znači da sigurno propušta duplo kolo Evrolige. Imajući u vidu kompleksnost povrede, očekuje se da ga klub poštedi i meča ABA lige protiv Spartaka, te ćemo Nigerijca na parketu gledati sledeće nedelje u evroligaškom sudaru Zvezde i Panatinaikosa u Beogradskoj areni. Taj meč igra se 5. novembra u 20 sati.Nama treba vrač. Mrtav sam ozbiljan.
October 27, 2025Oct 27 Zovi svog pradedu, Žalosna Sovo.Ako je ta dr dobra Novaku - biće i Nworaku.Sve ok, idemo dalje.