October 27, 2025Oct 27 30 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Nama treba vrač. Mrtav sam ozbiljan.Da ga prosetamo po svlacionici pa da ga pozajmimo Asvelu kojem ne igraju tri igraca iz spoljnje linije od pocetka sezone, takodje zbog povreda. Istina je da mi imamo najvise povreda na pocetku sezone ali jedino mi ovoliko kukamo kao tetke na crnogorskim sahranama. Trenutno imamo sest povredjenih i bolesnih igraca od kojih na Bolomboja prakticno niko nije ni racunao jer smo znali da nece igrati jos nekoliko meseci, za Rivera smo nasli zamenu koja je jos i upgrade, Kenan je out do kraja sezone i za njega smo nasli zamenu koja je takodje upgrade. Dakle, nama u sustini nedostaje tri igraca od kojih bi dvojica (Nwora i Graham) trebalo brzo da zaigraju i Karter oko kojeg je neizvesno ali vidimo da se srecom uspesno oporavlja od bolesti koja je mogla uzasno da se iskomplikuje.Na sve to, prolazimo kroz najgori period sto se povreda tice u izuzetno povoljnom rasporedu i sto se tice protivnika i sto se tice putovanja, tako da smo u tom jednom segmentu imali srece. Kad se zaokruzi sezona svi klubovi Evrolige ce imati manje ili vise slican broj povreda i izostanaka koliko smo ih mi nakupili u ovom kratkom periodu, ako mi ove nase pregrmimo rezultatski uspesno dok imamo ovaj povoljan raspored jos bismo kasnije mogli da budemo u prednosti jer ce nam neki igraci biti svezi a dovodjenjem ovolikih zamena iz nuzde na kraju smo skupili veoma sirok roster upotrebljivih igraca.Jednostavno moramo da se priviknemo na to da cemo i mi i svi drugi verovatno u svakom trenutku sezone da imamo po kojeg igraca van rostera i da je jedino vazno da mozemo da isporucimo isti ili slican nivo igre bez obzira na to ko nam nedostaje. To je realnost i glupo je trositi toliko vremena na kuknjavu jer nam se ne desava nista posebno sto se i drugima ne desava. Odigrano je tek sest kola, vazno je da ne zaostajemo na tabeli zbog povreda a ne zaostajemo, malo zbog tog povoljnog rasporeda a malo vise zbog toga sto igramo dobru kosarku. O cemu se najmanje prica, mnogo manje nego o mutavoj upravi, nesposobnim lekarima i dvojcu bez kormilara Bagzi-Dozet.
October 27, 2025Oct 27 On 25. 10. 2025. at 23:09, Heaviside said:Naravno da zahteva, naročito list. Ne možeš da hodaš nekoliko dana od najblaže rupture koja prođe posle 15 dana.Prvi put sam zapatio rupturu na basketu pre sutra će biti dve nedelje posle miliona sata sporta na basketu fudbalu odbojci i sl.Baš sam se uprpao oštra bol, malo i jača kada se oladi ali ništa strašno. Bilo mi je bitno da sam koliko toliko normalno hodao ali sa stopalom u stranu da se list ne zateže da ne boli i da mu ne usporavam srastanje. Nadam se da ću posle još ove nedelje mirovanja biti spreman za sport, ali imam neki strah da može da pukne na istom mestu ako nije dobro zaraslo i sl, ima li mesta brizi?
October 27, 2025Oct 27 1 hour ago, Mil@n said:Prvi put sam zapatio rupturu na basketuNe ulazim šta si zapatio, ali da je bila ruptura, verovatno bi to i čuo kada se desilo.Ja sam imao nekoliko istegnuća i simptomi su bili slični ovom tvom - a po pročitanom, slično i Nworu. 4 nedelje mirovanja je neminovno. Da je ruptura bilo bi mnogo gore.
October 27, 2025Oct 27 Drugar mi je fizioterapeut pri repki, bukvalno kad se to desilo sam ga zvao, bio je u Andori sa njima.Rekao je parcijalna ruptura, dakle delimična, nije da je pukao ceo mišić.Puklo nije ništa (ili nisam čuo) ali je bol bila jaka. Ne verujem da je istegnuće, bol se oseća na tom jednom mestu, a u jednom momentu na poslu sam nešto skočio od stola i zaboravio i napravio zakorak sa punom amplitudom pokreta lista - hteo sam da umrem od bola, pošto je sve koncetrisano na jednom mestu teško da je istegnuće. Serem, ne baš da umrem ali ono, jauknuo sam Edited October 27, 2025Oct 27 by Mil@n
October 27, 2025Oct 27 Zajeban je list, jer prestaneš da osećaš bol pre nego što potpuno zaraste, pa se opustiš.Previše stvari ne znamo da bismo licitirali, pre svega kada se povredio. Ako je nastavio da igra protiv Baskonije bez da je iko uočio da ima problem, brzo će on nazad.
October 27, 2025Oct 27 23 minutes ago, Mil@n said:Drugar mi je fizioterapeut pri repki, bukvalno kad se to desilo sam ga zvao, bio je u Andori sa njima.Rekao je parcijalna ruptura, dakle delimična, nije da je pukao ceo mišić.Puklo nije ništa (ili nisam čuo) ali je bol bila jaka. Ne verujem da je istegnuće, bol se oseća na tom jednom mestu, a u jednom momentu na poslu sam nešto skočio od stola i zaboravio i napravio zakorak sa punom amplitudom pokreta lista - hteo sam da umrem od bola, pošto je sve koncetrisano na jednom mestu teško da je istegnuće. Serem, ne baš da umrem ali ono, jauknuo sam To je gotovo identično iskustvo mom, s tim da je kod mene ta druga situacija bila gora, išao sam i u uregentni, jedva da sam mogao da stanem na nogu. Drugarova sestra drži fizio, pa su mi nudili da idem tamo na vežbe i tretman sa opet nekom čizmom, ali sma već sutradan maltene normalno hodao i odustao.Btw, radi se o fiziju gde je redovan Jago. Obožavaju ga tamo.
October 27, 2025Oct 27 Malo se prica o tome da smo na korak od toga da u klupski pravilnik stavimo obavezu da u svakom trenutku imamo makar jednog litvanskog igraca u timu. I Rokas i Donatas su se kod nas pokazali i pokazuju kao vrhunski profesionalci koji ce sve sto treba da urade za tim a dosli su kod nas u vreme kad imamo nepotrebno komplikovan odnos sa Litvancima generalno zbog rata u Ukrajini.
October 27, 2025Oct 27 jedini komplikovan odnos koji imam sa litvancima je onaj basketaške prirode : i
October 27, 2025Oct 27 4 minutes ago, uini said:jedini komplikovan odnos koji imam sa litvancima je onaj basketaške prirode : iSuper ali ti i ja smo nebitni, atmosfera je takva u poslednje vreme da Rokasu i Donatasu ne cini uslugu. Motijeunasu su u Litvaniji bas zamerali onoliko radovanje na nasoj utakmici protiv Zalgirisa uz obavezno "vidi ga kako se raduje kod onih podrzavaoca ubica i koljaca". A ovi nasi slepci na tribinama ne cine nista da im olaksaju, naprotiv.
October 27, 2025Oct 27 16 minutes ago, harper lee said:Malo se prica o tome da smo na korak od toga da u klupski pravilnik stavimo obavezu da u svakom trenutku imamo makar jednog litvanskog igraca u timu. I Rokas i Donatas su se kod nas pokazali i pokazuju kao vrhunski profesionalci koji ce sve sto treba da urade za tim a dosli su kod nas u vreme kad imamo nepotrebno komplikovan odnos sa Litvancima generalno zbog rata u Ukrajini.Najveci problem koji imamo sa njima je ono evropsko prvenstvo u atini. Otac mog druga je igrao za litvance to prvenstvo i kaze da uvek kad malo popije krene da prica o toj utakmici, ne moze to da zaboravi.
October 27, 2025Oct 27 SportklubZvezda sa navijačima protiv Makabija u "Pioniru"!Crvena zvezda će u četvrtak, u osmom kolu Evrolige, imati značajnu podršku sa tribina dvorane "Aleksandar Nikolić".
October 27, 2025Oct 27 40 minutes ago, harper lee said:Super ali ti i ja smo nebitni, ma kapiram, nisam sad to napisao bog-zna-kako ozbiljno
October 27, 2025Oct 27 39 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Najveci problem koji imamo sa njima je ono evropsko prvenstvo u atini. Otac mog druga je igrao za litvance to prvenstvo i kaze da uvek kad malo popije krene da prica o toj utakmici, ne moze to da zaboravi.kako ti se preziva drug koji nije domantas