Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Brazilče 5 asist za 8 minuta što je igrao, malo li je

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Moneke popi samarcinu na metar od sudije. Nikad mi nece biti jasno kako ne vide ono sto im je pred nosom.

Edited by harper lee

Jel Nwora ipak povređen?

1 minute ago, kralj said:

Jel Nwora ipak povređen?

Čekamo KZN, pitaće Rajko ... valjda.

7 minutes ago, kralj said:

Jel Nwora ipak povređen?

Hajde da nam ostane jedno jebeno mesto na internetu gde se necemo baviti spekulacijama o "povredama" igraca na osnovu postova po drustvenim mrezama klinaca zeljnih paznje i slicnih degenerika. Da je Nwora povredjen bilo bi objavljeno da je povredjen, ako je povredjen bice objavljeno da je povredjen, ako nije povredjen videces ga na parketu u utorak. Bio je i Izundu pred utakmicu sa Baskonijom tri dana bez treninga zbog virusa pa nikom nista, sitne povredice i bolesti koje prodju za par dana i igraci igraju kroz njih su svakodnevica u klubovima i nikad se niko nije uopste bavio njima upravo zato sto su svakodnevne.

Zvezda se u zadnje vreme nije proslavila sa davanjem informacija o povredama, naprotiv, pa je već svima jasno da njihove informacije treba uzimati sa rezervom. Jedino ako Sale bude iskren na KZN.

2 minutes ago, ducca said:

Zvezda se u zadnje vreme nije proslavila sa davanjem informacija o povredama, naprotiv, pa je već svima jasno da njihove informacije treba uzimati sa rezervom. Jedino ako Sale bude iskren na KZN.

Svaki put kad je igrac bio povredjen informacija je dosla na vreme, druga je stvar sto ovi novi navijaci zele svakodnevne zdravstvene biltene i u minut tacnu procenu kada ce igrac da se vrati iz povrede. Ja tim idiotima ne bih davao ni toliko informacija pa neka drezde u Klinickom centru ako ih medicina toliko zanima.

Miljenovic treba da primeni "Bogdan Bogdanovic" recept, da ne izlazi iz hale sa treninga a da ne opali bar 500 suteva za tri svaki dan. Manje-vise sve drugo ima.

Miljenovic sa dobrim sutem je već dosta upotrebljiv domaći igrač .Fali nam domaće osnove ,nadam se da u njemu dobijamo pouzdanu domacu osnovu već od sledeće godine .

Jago je popio litar vinjaka na klupi izmedju dva stinta, nema drugog objasnjenja za ovo sto radi otkako se vratio na parket.

16 minutes ago, harper lee said:

Svaki put kad je igrac bio povredjen informacija je dosla na vreme, druga je stvar sto ovi novi navijaci zele svakodnevne zdravstvene biltene i u minut tacnu procenu kada ce igrac da se vrati iz povrede. Ja tim idiotima ne bih davao ni toliko informacija pa neka drezde u Klinickom centru ako ih medicina toliko zanima.

Pa dobro majku mu, to što ne igra ipak valjda budi sumnju da nisu mediji sinoć bili baš toliko maštoviti. Ja tim portalima ništa ne verujem (mada ne verujem ni Vujčinu), ali to što jedini ne igra je indikativno.

Pitao bih se da li je povređen sve i da nije bilo vesti od sinoć.

40 minutes ago, kralj said:

Jel Nwora ipak povređen?

očigledno da je rovit čim drži led posle utakmice

ovo su utakmice za regeneraciju i krpljenje svih kojima treba duži odmor do sledeće

1 minute ago, kralj said:

Pa dobro majku mu, to što ne igra ipak valjda budi sumnju da nisu mediji sinoć bili baš toliko maštoviti. Ja tim portalima ništa ne verujem (mada ne verujem ni Vujčinu), ali to što jedini ne igra je indikativno.

Pitao bih se da li je povređen sve i da nije bilo vesti od sinoć.

Cim nista nije objavljeno ili je neka sitna povreda zbog koje je na postedi ili ga Obradovic odmara jer je imao veliku minutazu prosle nedelje. Igraci su i ranije preskakali utakmice u ABA ligi ali se niko nije bavio time, ovo ludilo je krenulo jer smo imali dosta povreda od pocetka sezone a prelazni rok je dolaskom Batlera prosao pa ljudi nemaju cim drugim da se bave. Naravno, kako su razni debili po medijima i drustvenim mrezama shvatili da su ljudi toliko zainteresovani za takvu vrstu informacija odmah je krenuo lov na klikove. Igraci kroz celu sezonu prolaze kroz sitne uboje, udarce, modrice, istegnuca i igraju kroz sve to, kosarka je kontaktni sport.

Kakvo siporeks veče Miljenovića. Granatira, za zdravlje ne pita.

Plavsic kad iskoci na piku treba mu mapa da nadje gde treba da se vrati.