Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, kurjak said:

https://meridiansport.rs/kosarka/dzered-batler-za-meridian-sport-zelim-dugo-da-ostanem-u-zvezdi/

Njegov dobar drug je poznato ime za zvezdašku javnost. Fredi Gilespi je samo najlepše pričao Batleru o beogradskom velikanu.

"Da pričao sam sa Fredijem. Znam da je igrao ovde, razgovorali smo o Zvezdi i rekao mi je da ću voleti  da igram ovde, tako da je sve savršeno".

Gile šampion ... više nas cene stranci nego domaći, koji se ponašaju kao uvređene mlade.

Ja sam to prelomio jos od vremena Demarkusa Nelsona i Dzenkinsa.

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

27 minutes ago, levi said:

Domantas

Nemoj da se svađamo.

32 minutes ago, levi said:

kod Butlera naravno najviše obećava to što je prvak NCAA i što je bio MVP final foura, više nego bilo šta što je odigrao u utakmicma regularnog dela i predsezone NBA u lošim timovima, što se vrti u ovim welcome hajlacima na YT

mada mvp ncaa f4 je bio i Shahbaz sleep

ali Jared stvarno deluje kao ozbiljna glava. kad vidi gde je došao, kakav je trener psiho i kakvi likovi su u svlačionici, Kalina, CMM i Domantas, trebalo bi dobro da se skontaju

Ne deluje Salo ni blizu takav sajko kakav je nekad bio. Majk Džejms je probudio njegovu nežniju stranu.

Meni Jago deluje kao dečko koji bi prihvatio da igra samo ABA i u EL uskače po potrebi bez da zbog toga pravi skandale. To bi bilo racionalno i sa njegove strane jer mu je bolje to nego da trenira individualno i ne igra uopšte, a i sa strane kluba jer glavne igrače treba čuvati za Evroligu.

Ne znam kakav je Ife tip, ali meni je potpuno nenormalno to što ga je Partizan odjebao a plaća ga i dalje dok se trener konstatno žali da nema dovoljno igrača. Zvezda je dovela Grejema, Kartera i Milienovića uz ostanak Kodija pa mi je udaljavanje Jaga malo manje čudno od Ifeovog slučaja i na kraju su ga i vratili, ali je i to i dalje čudno. Zdravi igrači koji koštaju po milion evra godišnje give or take.

6 minutes ago, Nikodije said:

Ne deluje Salo ni blizu takav sajko kakav je nekad bio. Majk Džejms je probudio njegovu nežniju stranu.

pričao je letos po podkastima je da mnogo radio na tome da počne i da mazi umesto što samo jebe.

9 minutes ago, Heaviside said:

Meni Jago deluje kao dečko koji bi prihvatio da igra samo ABA i u EL uskače po potrebi bez da zbog toga pravi skandale. To bi bilo racionalno i sa njegove strane jer mu je bolje to nego da trenira individualno i ne igra uopšte, a i sa strane kluba jer glavne igrače treba čuvati za Evroligu.

Ne znam kakav je Ife tip, ali meni je potpuno nenormalno to što ga je Partizan odjebao a plaća ga i dalje dok se trener konstatno žali da nema dovoljno igrača. Zvezda je dovela Grejema, Kartera i Milienovića uz ostanak Kodija pa mi je udaljavanje Jaga malo manje čudno od Ifeovog slučaja i na kraju su ga i vratili, ali je i to i dalje čudno. Zdravi igrači koji koštaju po milion evra godišnje give or take.

Kažu da čizmaš neće na teren još 4 nedelje, tako da mu po povratku predstoji žestoka borba sa Jagom za minute. A protiv Jaga se ne treba kladiti, neuništiv je.

Just now, Valk said:

Nemoj da se svađamo.

Domestos think

Satan Od Litvanije

19 minutes ago, Heaviside said:

Zeljko Obradovic ima sujetu u skladu sa reputacijom. Milan Dozet takodje.lolol

Spreman ko zapeta puška. ) mogli su da puste momka da odmori malo.

Očekivano večeras ne igra Nvora

Crvena zvezda: Miler Mekintajer, Plavšić, Dobrić, Miljenović, Davidovac, Kalinić, Motiejunas, Odželej, Radošić, Moneke, Dos Santos

Edited by sasha

Plavsic je jednostavno neizmerno glup igrac a to je za kosarku nedopustivo.

Fina košarka,taman da dobije šansu domaća osnova .

Kakvo ubrizgavanje inteligencije na parket ulaskom Motija.

12 minutes ago, harper lee said:

Plavsic je jednostavno neizmerno glup igrac a to je za kosarku nedopustivo.

Ima sad Motija pa neka krade zanat, al mrka kapa.