October 17, 2025Oct 17 1 minute ago, Defunctus said:CMM doktrorski od pocetka do krajaako moze neko da dezura da cuje vlade dj, kako kodi mora stalno ovako, bio bih zahvalan, u kafani nema tona
October 17, 2025Oct 17 Popular Post Dajte ljudima bar beka do sledećeg kola, greota je ne iskoristiti momentum i predstojeći raspored. Ovakvom okretanju sezone se baš niko nije nadao posle onakvog mlitavog starta, dobismo tim preko noći.P.S. Montejunasu dati državljanstvo, ugovor do kraja karijere i potom direktorsku poziciju.
October 17, 2025Oct 17 Minutaža Kalinića? Jel izlazio čovek iz igre uopšte?Kakav čoporski fajt Vuk predvodi, fantastično je igrao!Publika bez ruske droge odlična
October 17, 2025Oct 17 Nisam nikada video ovako fizički moćnu domaću ekipu, ni klub ni reprezentaciju...
October 17, 2025Oct 17 Popular Post Šteta za Kartera, baš nam takav sad fali.Meni je Izundu otkrovenje. Ajde što može sve da brani, ali njegov osećaj oko koša, brze ruke, ubacuje sve sa 2-3 metra.btw, kako je Semi doktorski branio Tavaresa. Još jedan koji sve može da brani. Najzad tim koji kao da sam ja pravio. Edited October 17, 2025Oct 17 by Ivo Petović
October 17, 2025Oct 17 7 minutes ago, levi said:kakvu ekipu je selektirao Ioanis Da ga uzmemo za sportskog umesto Dozeta?I tako je na platnom spisku.
October 17, 2025Oct 17 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Najbolja Kodijeva utakmica u karijeri.U Zvezdi.U karijeri protiv Makabija u plejinu za Baskoniju.