October 17, 2025Oct 17 Odigrali smo često dobru odbranu poslednjih godina ali nikada do sada ovoliko dobru odbranu, rekao bih.Imamo sve mrcinu do mrcine ali agilne, brze, pokretljive i skočne. To dodatno boost-uje utisak. (dok ne uđe Deda). Žao mi je Sfera što nije tu, iskreno, iako je očigledno da tim igra ne duplo već tri puta bolje od kada je otišao. Ne deluje mi lik koji bi bio predmet mržnje igrača i izvor loše hemije.
October 17, 2025Oct 17 Just now, sigurnost said:U Zvezdi.U karijeri protiv Makabija u plejinu za Baskoniju.Nisam gledao ali teško mi je da poverujem da je odigrao utakmicu kao ovu gde doslovno nije napravio grešku.
October 17, 2025Oct 17 Popular Post Ponovicu ono sto sam napisao posle Zalgirisa - ne mogu da verujem sta sam gledao. Da mi je neko rekao da cu u zivotu odgledati poslednju cetvrtinu utakmice protiv Reala sasvim mirno jer sam negde u dusi znao da ne mogu da preokrenu da tri dana igramo tesko da bih poverovao. Razneli smo ih ali u celom tom raznosenju posebno se dopala odbrana na Tavaresu koju je predvodio Odzelej, nikad ovako nemocno protiv nas nije izgledao. Jos uvek ne mogu da verujem sta smo im uradili sa devet igraca od kojih dvojica skoro da nisu nicim doprineli. Nije ni do ovih 15 razlike na kraju koji su lako mogli da budu 25 da nismo u brzini i emociji prodali nekoliko lopti, stvar je u tome kako smo pobedili. Intenzitet, cvrstina, fokus, stabilnost u igri, mir, pamet, sve je bilo tacno onako kako treba u mnogo, mnogo duzem intervalu nego protiv Zalgirisa, da i ne govorim o utakmici protiv Fenera.Vratili smo domaci teren zahvaljujuci igracima, na ovakvu igru i ovakav hustle svaki put ce Arena biti puna i svako navijanje ce biti spektakularno. Na kraju su onolike povrede i bolest Kartera skupile ekipu, posebno vodece igrace kojima je dupe uza zid i znaju da moraju da igraju svaku do kraja jer nema ko drugi.Strasna pobeda. Strasna.P.S. Ko ubuduce bude pljuvao Kodija postace mi licni neprijatelj.
October 17, 2025Oct 17 Vlade ustaje i radi "dubok naklon CMM-u" izinjava mu se...Evo "čestita i predsedniku.... Drčeliću"
October 17, 2025Oct 17 12 minutes ago, uini said:ako moze neko da dezura da cuje vlade dj, kako kodi mora stalno ovako, bio bih zahvalan, u kafani nema tonaIzvinjenje i dubok naklon.
October 17, 2025Oct 17 Čestitke društvo, ovo je bio ozb gas, obradovala mi se i keva sto je super takodje
October 17, 2025Oct 17 Just now, uini said:svaka cast vladi djevo kaže ova dvojka - Nwora. svaka čast
October 17, 2025Oct 17 Sale jedna greškica, kad je nakon četvrte Izundua vratio Motiejunasa umesto small ball sa Monekeom, ali se ispravio posle dva napada. Sve ostalo top, ne vodi šablonski utakmicu, veliki plus.