Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Spadam u grupu onih koji su podrzavali Sfera i posle uzasnog finisa sezone. Ipak nisam bas skroz siguran da ce ovo da izadje na dobor sa njim. Ne zato sto on ne zna ili ne moze, vec zato sto mi on deluje kao neko ko ceka da dobije otkaz. On je insistirao da se ekipa promeni, hteo je atletski mocniju ekipu i jedino koga nisu uspeli da se rese je Kenan, jer bukvalino nigde nisu mogli da ga zavaljaju. Svi ovi igraci koji su dosli imaju odredjeni kvalitet. Da su na recimo proslogodisnju ekipu dosla 3-4 igraca mi bi bili ozbiljan konkurent za Top8. Ovako, izgledamo prilicno raspusteno i igra nam je bukvalno individualno silovanje bez ikakve ideje.

Povrede nisu zanemarljive, ali ako izuzmemo Grema, koji i nije stigao da se pokaze kao pojacanje, i recimo Rivera vise iz perspektive da nam je Izundu ostao jedini centar, nisu se povredjivali bas kljucni igraci. Dakle, smanjena rotacija bi donela pad u igri, ali bi pre tog pada trebalo da se vidi i neka igra od tih koji jesu nosioci. Pripreme su pocele traljavo tesnom pobedom protiv Igokee, a onda debaklom od Pariza. Par boljih utakmica protiv kombinovanih sastava Armanija i Fenera su nam doneli neku nadu, ali cak i to sto je bilo dobro na tim utakmicama (npr odbrana sa izunuduom i iskakanjima) je pocetkom nove sezone isparilo. NAsa igra se svela na individualno silovanje CMMa, Nvore i Kartera, pa dokle ide ide.

Ovde se od Grema ocekuje da bude season changer, a on decko za 2 godine nije odigrao 30 utkamica. Prilicno je on daleko od takmicarske kosarke i bez ove nezgodne povrede, a kamoli sa povredom. Vidi se da je potpuno zbunjen presingom (i sam to rekao posle prvih tekmi) i da mu je i prilagodjavanje na evropu potrebno. Dok se to desi, ode sezona niz vodu...

Ipak, mislim da je povratak Jaga mozda i najveci razlog za strah glede Sferovih planova za Zvezdu. Ja opet, goditivm Jaga i uz sve nedostatke volim njegovu energiju, ali posle ne bas lepe sekvence uklanjanja iz tima po svaku cenu (a znam da je trener na tome insistirao), sada vracamo tog istog Jaga u rotaciju? I to pravo sa plaze iz Brazila...

Sami porazi nisu problem, veci problem je odustvo bilo kakve ideje oko tima, odnosno ne vidi se i da pokusavamo nesto da igramo (bar ja to ne vidim, moze biti da gresim). Do sada kad smo tako upadljivo odsustvo bilo kakve igre, treneri su odlazili a zamene su uglavnom donosile bolju igru i rezultate. Na kraju nam to nije donosilo F8, ali smo manje vise bili u borbi za isti. A sto se duze cekalo, to je sezona bila losija. najbrze je otisao Dusko posle 1-3... a znali smo da cekamo i do 0-6...

Ostao ili otisao Sfero, nama je bek pod hitno potreban. Cak pre plej nego bek, jer Grem je pre 2, nego 1. Pored Hermansona pominjao se opet i Rickey Council IV, ali i Flynn iz Baskisekera i Armoni Brooks iz Armanija... pominjao se i Peyton Hays iy Njujorka... ali lepo je sto se pominju, trebalo bi neko i da dodje... hitno.

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Pa rizikujte s nekim boktejebo, Bili Beroni postoje svukudi

Gomila jebenih 33godisnjaka u EL u svim timovima, kad je mogao svojevremeno jebeni Bamberg da pronalazi valjda moze sad i Micto

Divljina.

Vidi se trenerska ruka.

Ako izgubi veceras biće pedala realno .

Sveropulosa niko ne šljivi ni 5% .

Sve deluje kao pred svaku smenu ,jebes Obradovića ,daj Radonju sa malo jačim timom da proba malo i on 😄

Zadar nam obično smenjuje trenera.

Čak ni protiv Zadra ništa ne možemo da odbranimo .

Edited by elementary

Ono sto mi nikad nece biti jasno kod Sferopulosa su ove rotacije gde ili ima petorku koja moze da odbrani alil nista ne moze da ubaci ili petorku koja moze svasta da ubaci ali ne moze da odbrani nista.

A i ovi namirisali krv pa solidno trpaju, procenat za 3 im je natprosečan. No, pobedićemo ovo, in breech position ali nekako.

Bitno da se vratilo Brazilče malečko.

Sfero nije neznalica, ali je fini gospodin i autoritet očigledno ne može da nametne. Tu je izgleda Kalina bio pravu svojevremeno kad je sugerisao da je Janis "previše blag trener". Jbg, ne može se lepim, daj nekog psihopatu.

Ovo sto mi igramo me nagoni na povracanje, ovakve gluposti ni kadeti ne prave.

Nema leba ovde ,trener je bivši ,vidi se iz aviona ,ne može on više ništa ovde . Samo fali da kaže igrajte šta hoćete i to je to .

Ako je gospodin daće sam otkaz i sam vidi da ne ide .

Sferopulos je jedan uplašen čovek .

Oov ako igraci ne dobiju ne samo da Sferopulos treba da ide nego im treba dovesti nekog gonica robova za kojeg je Dusko Ivanovic pamuk od coveka. Ovolika kolicina kurcobolje, nediscipline i jebivetranja se retko vidja.

Zato se verovatno i pominje Obradovic ,on je isto psiho :)

Disciplina nula ,na to im šapuće nešto neke kao akcije umesto da im jebe nanu naninu .

Edited by elementary

Kolaps.

Al ne vredi, opet mučeni Jago da igra za njih vodili bismo 10.

Mati mila nasta ovo lici...isuse

18 minutes ago, elementary said:

Zato se verovatno i pominje Obradovic ,on je isto psiho :)

Disciplina nula ,na to im šapuće nešto neke kao akcije umesto da im jebe nanu naninu .

sale obradovic je vise dzulov nego psiho ali okej. ne mogu da gledam tekmu, video sam samo da gubimo protiv ekipe za koju ti ne treba trener da dobijes.

necu biti srecan ni sa obradovicem a verovatno jos vise nesrecan sa radonjom, mada ova ekipa i igra omiljenu radonjinu hard difens-tranzish ofens, kada igra jel.

Nemam utisak da ga bojkotuju, a opet mi je neverovatno ovoliko rasulo na oba kraja gde ne mozemo doslovno minut normalne kosarke da sastavimo.

Nista mi nije jasno, osim da me kao sezonca ceka mnogo mucnih veceri.