Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

A jbga, Nwora masi kucanje, Klarica trojke preko Šimija koji je odigrao dobru odbranu. Onda njemu izlazi trojka koju sutira neomatan, Bo Beech pije bananu, pa iz ocaja baca trojku, opet ulazi. Aukurac

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Nwora je sam samcit odbio Miljenovicev napad na Zadar. Prvo je drkao loptu 20 sekundi, napao na pet igraca i promasio, onda napravio glup faul, promasio trojku, promasio zakucavanje i vratio Zadar na pristojnu razliku.

Nazvao sam ovo instagram ekipom pre pocetka sezone i mislim da ce to biti problem ko god da nam sedi na klupi. Jednostavno ima previse igraca koji igraju za sebe, ganjaju svoju porciju suteva i apsolutno ih zabole patka i za tim i za rezultat.

Ali šta Zadar ubacuje je priceless, proton nas svi postanu Stiv Keri rolleyes

Pa kad nema odbrane, naravno da ce ubacivati sve, pa i teze suteve jer su se raspucali.

Just now, assignment said:

Kad udjes preko kurca u utakmicu takve se stvari redovno desavaju. Igraci steknu samopouzdanje i krenu da ubacuju i ono sto nikad nisu.

Uzgred, ako Moneke nije povredjen ocigledno je da postoji neki problem izmedju njega i Sferopulosa. Igramo u ovoliko smanjenoj rotaciji a nas nominalno najbolji igrac prakticno ne ulazi na teren.

Za Monekea je bilo nekih poluinformacija ovih dana da je povredjen/bolestan, cak i upitan za Fener.

Vrlo moguce da igra rovit.

2 minutes ago, harper lee said:

Kad udjes preko kurca u utakmicu takve se stvari redovno desavaju. Igraci steknu samopouzdanje i krenu da ubacuju i ono sto nikad nisu.

Uzgred, ako Moneke nije povredjen ocigledno je da postoji neki problem izmedju njega i Sferopulosa. Igramo u ovoliko smanjenoj rotaciji a nas nominalno najbolji igrac prakticno ne ulazi na teren.

To za šut je jasno, a što se tiče ove predstave, ne znam, za dva dana igramo EL, a od kako osvojiti ABA ne donosi ništa, pogotovo pošto smo save na tri godine u EL, ABA već duže ne igramo ozbiljno... Ali pored svega, za ove povrede nije kriv trener, ako ih je on lično birao, ondo jeste odgovaran ako nisu timski igrači...

Ali nekako se ne oseća takmičarski duh...

Edited by assignment

13 minutes ago, assignment said:

Stef Kari valjda lolol

@harper lee bio neki Chimmdogg viral gde kao grli Janisa i blebeće "dis best kouč, ma men.." a Sfero se kao kiselo smeška a u sebi se misli vrv crko dabogda

Zadar šutira 38% za 3. Ništa specijalno.

Izgleda famozno spram 18% Zvezde.

Sta mi primamo posle odlicne odbrane.lolol

6 minutes ago, sigurnost said:

Zadar šutira 38% za 3. Ništa specijalno.

Izgleda famozno spram 18% Zvezde.

Sad se pokvarili, u prve dve x/4 im je svašta ulazilo.

I sudeći po Mihajloviću, ne planira da prestane...

Ukljucih se na Q4, sto nema Montejunasa u protokolu?

od Žganeca jebenog

3 minutes ago, ducca said:

Ukljucih se na Q4

Mogao si i da se poštediš.

Ne treba nam danas Montejunas jer planiramo da isključivo promašujemo trojke dok se ne poonesvešćujemo.

-9 na dva minuta do kraja ❤️

Ne znam da li ovaj poraz vredi smene ,neće ovaj sam otići .

Nego da Tomić odradi Fener pa da se dovede trener.

Ne vredi više .