September 29, 2025Sep 29 3 minutes ago, sigurnost said:Mi sa bukvalno 2 beka + Nworom izlazimo na Armani.Hvala mudroj politici agilnog rukovodioca Drčele.sa nworom su to tri opcije za bekovsku poziciju, koliku uopste treba za jednu tekmu.problem je sto za prvu tekmu imamo jednog plejmejkera i jednog priucenog. Edited September 29, 2025Sep 29 by uini
September 29, 2025Sep 29 4 minutes ago, sigurnost said:Mi sa bukvalno 2 beka + Nworom izlazimo na Armani.Hvala mudroj politici agilnog rukovodioca Drčele.Tri beka su nam povredjena od kojih su se dvojica povredila na utakmicama, nikakve veze nema Drcelic s tim. Povredjeni igraci neka se zahvale sumanutim idejama da se evropska kosarka zakrpljenih gaca priblizi NBA pa igraju nikad vise utakmica sa nikad kracim pripremama, ciji rezultat je nikad vise povreda igraca. Prosle godine je taj isti Armani kojeg docekujemo sutra maltene prosuo sezonu na pocetku jer su im se igraci povredjivali kao na traci, nesto slicno vazi i za Efes koji je od pocetka sezone jurio zaostatak nastao zbog serije povreda vaznih igraca.Evroliga je liga matorih igraca, s ovoliko utakmica i ovolikim manjkom treninga zbog tog broja utakmica i za ocekivati je da ce timovi da slave situacije kad su svi zdravi kao prolazak Halejeve komete.
September 29, 2025Sep 29 2 hours ago, uini said:druga opecija koja ce pominje je lik izmisljenog imena koga sam 2x strimovo na fantaziju, ricky council IV.Oko njega je bilo "insajderskih" prica i po zavrsetku prethodne sezone (Jun mesec mozda, pocetak Jula) da je Zvezda zainteresovana pa ako je bilo istine u tim pricama mozda se interesovanje ponovo aktiviralo kako se blizi rok za "secu" u NBA pred pocetak sezone, a on mozda nema velike sanse za neki ugovor tamo.
September 29, 2025Sep 29 9 minutes ago, garmonbozia said:Neki Italijan kaže da vam je druga opcija Iffe :Dnema drčela lovu za ifčeta
September 29, 2025Sep 29 Grejem po rečima Grka kontuzija kosti. Oporavak, lakši oblik 2-4 nedelje, teži, 4-6 meseci.
September 29, 2025Sep 29 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:nema drčela lovu za ifčetanews flash, ne treba mu lova
September 29, 2025Sep 29 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Grejem po rečima Grka kontuzija kosti.Oporavak, lakši oblik 2-4 nedelje, teži, 4-6 meseci.daj neki link, koji grk i gde
September 29, 2025Sep 29 ..jer sam ja procitao da je day2day, mozda zaigra u drugom kolu el, mozda i ne.
September 29, 2025Sep 29 znaci cmm/carter, nwora/miljenovic, kalina/odzelej, moneke/davidovac, rivero/izundu rotacija za prva dva kola.
September 29, 2025Sep 29 7 minutes ago, Nikodije said:znaci cmm/carter, nwora/miljenovic, kalina/odzelej, moneke/davidovac, rivero/izundu rotacija za prva dva kola."Devonte Grejem je dobio udarac i van ekipe je još nekoliko dana. Ne znamo tačno."svakako ne zvuci dugorocno
September 29, 2025Sep 29 verovatno dovoljno dugorocno da preskoci dva kola, a da te podsetim imamo vezano kolo, utorak - cetvrtak (minhen)
September 29, 2025Sep 29 2 minutes ago, Nikodije said:verovatno dovoljno dugorocno da preskoci dva kola, a da te podsetim imamo vezano kolo, utorak - cetvrtak (minhen)mozes da podsetis sferopulosa, kojeg je laki zaveo izuzetnim girosom, ja znam.btw, gde je ta izjava, posto je ja ne vidimGrejem po rečima Grka kontuzija kosti.Oporavak, lakši oblik 2-4 nedelje, teži, 4-6 meseci. Edited September 29, 2025Sep 29 by uini
September 29, 2025Sep 29 1 minute ago, uini said:sa nworom su to tri opcije za bekovsku poziciju, koliku uopste treba za jednu tekmu.problem je sto za prvu tekmu imamo jednog plejmejkera i jednog priucenog.2 hours ago, harper lee said:Tri beka su nam povredjena od kojih su se dvojica povredila na utakmicama, nikakve veze nema Drcelic s tim. Povredjeni igraci neka se zahvale sumanutim idejama da se evropska kosarka zakrpljenih gaca priblizi NBA pa igraju nikad vise utakmica sa nikad kracim pripremama, ciji rezultat je nikad vise povreda igraca. Prosle godine je taj isti Armani kojeg docekujemo sutra maltene prosuo sezonu na pocetku jer su im se igraci povredjivali kao na traci, nesto slicno vazi i za Efes koji je od pocetka sezone jurio zaostatak nastao zbog serije povreda vaznih igraca.Evroliga je liga matorih igraca, s ovoliko utakmica i ovolikim manjkom treninga zbog tog broja utakmica i za ocekivati je da ce timovi da slave situacije kad su svi zdravi kao prolazak Halejeve komete.Nama je pre svih povreda falio jedan mali i jedan visoki. Taj visoki je Bolomboj koji se čeka, a malog nema ni u naznakama.