Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Realno nije on tako loš igrač ,dešava se da neki igrač trokira u nekoj ekipi pa proigra posle .

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, harper lee said:

Opet cemo biti avangarda ako ovaj dodje, bicemo prvi klub koji je na poziciji beka sutera doveo igraca koji ima vise kucanja i polaganja na obrucu nego suteva sa vise od dva metra od kosa.lolol

uzimao je on dovoljno suteva; nacrtani euroleague privatnik sa potencijalno visokim plafonom, ako mu bude prijala kraca trica i korektno se iscima defanzivno

ja sam za, iako sam video svega par hajlajca

Keon Johnson recorded an NBA Draft Combine record 48-inch max vertical leap in 2021, the highest in event history.

Evo info otamo, Grejemu je danas rađen MRI skočnog zgloba.

PS

Dobro je, ažurna lekarska ekipa kluba se potrudila da ne prođe ni deset dana od povrede :)

Edited by Dankan Ajdaho

i? kad će rezultati

Ne znam, ovaj nema info (još).

2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Evo info otamo, Grejemu je danas rađen MRI skočnog zgloba.

PS

Dobro je, ažurna lekarska ekipa kluba se potrudila da ne prođe ni deset dana od povrede :)

Ne pokusavaj da dezinformises ovde ekipu kljakavim prenosenjem onoga sto si procitao na nekom drugom mestu. Lik je napisao da je MRI radjen na ovoj novoj klinici koja nam je novi partner, odakle moze da dobije informacije jer verovatno radi tamo. To ne znaci da Grejem nije dijagnostifikovan na Kritu gde je ekipa bila kad se povredio, ne znaci da MRI nije i ranije radjen a da ovaj novi sluzi da se proveri u kakvom je stanju povreda u odnosu na prvi, ne znaci ama bas nista jer lik i ne zna ama bas nista o tome sta je radjeno sa Grejemom pre nego sto je dosao na njegovu kliniku osim da je MRI radjen juce, pred duplo kolo u Evroligi. MRI je najobicnija dijagnosticka metoda, glorifikovani foto aparat visoke rezolucije, ne postoji nijedan razlog zasto ne bi bio radjen da bi se proverilo u kakvom je stanju igrac koji izlazi iz povrede pred poslednje treninge za start sezone.

Uzgred, ove godine imamo uglavnom novi medicinski tim koji radi sa ekipom.

Ono što znam apsolutno pouzdano je ČINJENICA da od njegove povrede NIKO iz kluba nije prozborio ni jedno jedino slovce o povredi, što naravno daje bezroj mogućnosti za nagađanja.

Da je Svinjoglavi dao dozvolu svojim imbecilima u vidu dozeta i onog drugog majmuna da se oglase, ili da je Giros prozborio koju, pa makar onu o 4-6 nedelja, ne bismo gledali u pasulj i prenosili polovične infoe.

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Ono što znam apsolutno pouzdano je ČINJENICA da od njegove povrede NIKO iz kluba nije prozborio ni jedno jedino slovce o povredi, što naravno daje bezroj mogućnosti za nagađanja.

Da je Svinjoglavi dao dozvolu svojim imbecilima u vidu dozeta i onog drugog majmuna da se oglase, ili da je Giros prozborio koju, pa makar onu o 4-6 nedelja, ne bismo gledali u pasulj i prenosili polovične infoe.

Vazi, klubovi ce da daju dnevne izvestaje o stanju igraca jer je dokonim tupanima sa drustvenih mreza neophodno da znaju i koliko puta dnevno igraci seru, da li su piskili ujutru i slicno jer tupane ne zanima kosarka vec ih zanimaju samo trivije i prelazni rokovi. Do pre nekoliko godina niko nije ni razmisljao da se raspituje o tim glupostima ali danas bi svako hteo sve da zna odmah inace ce trener da bude Giros a svi drugi imbecili. Imbecil je zapravo onaj koji veruje da klub dokonim perverznjacima duguje bilo kakvu informaciju koja se navijaca uopste ne tice, u koje spadaju i dnevni bilteni o tome u kakvom su stanju povrede povredjenih igraca. Igrac ne igra jer je povredjen. Kad ce da se vrati? Sta te boli kurac? Vratice se kad ga vidis na terenu.

Get a life i onda neces morati ni da gledas u pasulj ni da prenosis nepotrebne poluinformacije koje likovi plasiraju po forumima da bi mogli da se furaju kao nekakvi insajderi. Jebo te, lik je obecao na forumu da ce da postavi MRI izvestaj Grejemove povrede na forum. U svakoj normalnoj zemlji samo za tu najavu bi dobio otkaz u bolnici u kojoj radi, zdravstveni izvestaji pacijenata su poverljiva informacija. Nisam pravnik pa nisam siguran ali ne bi me zacudilo da je iznosenje u javnost medicinskih dokumenata pacijenata bez njihove dozvole krivicno delo.

Laki živi krilaticu Zvezda je život, sve drugo su sitnice, ne možeš njemu da kažeš get a life

4 hours ago, harper lee said:

Vazi, klubovi ce da daju dnevne izvestaje o stanju igraca jer je dokonim tupanima sa drustvenih mreza neophodno da znaju i koliko puta dnevno igraci seru, da li su piskili ujutru i slicno jer tupane ne zanima kosarka vec ih zanimaju samo trivije i prelazni rokovi. Do pre nekoliko godina niko nije ni razmisljao da se raspituje o tim glupostima ali danas bi svako hteo sve da zna odmah inace ce trener da bude Giros a svi drugi imbecili. Imbecil je zapravo onaj koji veruje da klub dokonim perverznjacima duguje bilo kakvu informaciju koja se navijaca uopste ne tice, u koje spadaju i dnevni bilteni o tome u kakvom su stanju povrede povredjenih igraca. Igrac ne igra jer je povredjen. Kad ce da se vrati? Sta te boli kurac? Vratice se kad ga vidis na terenu.

Get a life i onda neces morati ni da gledas u pasulj ni da prenosis nepotrebne poluinformacije koje likovi plasiraju po forumima da bi mogli da se furaju kao nekakvi insajderi. Jebo te, lik je obecao na forumu da ce da postavi MRI izvestaj Grejemove povrede na forum. U svakoj normalnoj zemlji samo za tu najavu bi dobio otkaz u bolnici u kojoj radi, zdravstveni izvestaji pacijenata su poverljiva informacija. Nisam pravnik pa nisam siguran ali ne bi me zacudilo da je iznosenje u javnost medicinskih dokumenata pacijenata bez njihove dozvole krivicno delo.

NBA već godinama pokušava da se izbori sa problemom netransparentnosti oko povreda, pa je timovima naloženo da redovno ažuriraju liste odsutnih igrača. U praksi, dobili smo karikaturalne primere - Anthony Davis je tokom sezone figurirao kao upitan na 80 utakmica zbog svakog mogućeg dela tela, dok je Mark Williams tri meseca presedeo u civilu, a pred svaku utakmicu uredno stajao sa statusom "questionable".

Utisak je da je tamo ta inicijativa više skrojena za potrebe kladioničarskog tržišta nego zbog navijača, koji bi, razume se, voleli da znaju šta se dešava sa njihovim igračima. Ono što je izvesno jeste da klubovima očito takva obaveza ne ide ni najmanje u prilog.

Itudis je jednom na kzs posle tekme tako resio Rajkoa kad mu je citao spisak igraca Fenerbahcea bez Bjelice na njemu, kad ga je ovaj pitao jesmo ga vratili njima posto niko ne zna

lolol

https://www.youtube.com/watch?v=8cTctB2B6TU

Edited by Ratamahatta

@kralj , s'tim sto i u nba imas ful transparentnu vecinu i primere kao sto su hornets i grizzlies, koji su i zvezdu zajebali

sto se tice grahama, lako se da ovih dana izguglati i za povredu clanka/zgloba i za ostale povrede, koliko variraju u trajanju oporavka, u zavisnosti od stepena 1-2-3

e sad, zasto klub ne kaze, to je npr grade 2, 3 do 6 nedelja, pojma nrmam, mozda zato sto su imali lose procene u proslosti.

Pitacu vas kad Graham startuje protiv Armanija. fantom

46 minutes ago, MiddleClass said:

Pitacu vas kad Graham startuje protiv Armanija. fantom

Screenshot-20250928-102757.jpg