Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ako se dobro secam, ovo nam je prva pobeda protiv Dubai ?

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

• Author
18 minutes ago, assignment said:

Ako se dobro secam, ovo nam je prva pobeda protiv Dubai ?

pa da. prosle sezone u ABA obe izgubili. ne znam da li smo jos neku igrali

3 hours ago, uini said:

dobric je definicija streaky shootera, kako od tekme do tekme, tako i od sezone do sezone; nebitno je za njega da li danas ne moze da ubaci npr tricu, jer vec sutra moze da sutira 3/3 za 3 i 4/5 za 2. naravno i obrnuto

Ovo se nije desilo bar godinu dana, odnosno od povratka iz Virtusa. Da sad ne guglam... moooožda jednom. Kakav striki šuter, dečko je ciglaš.

Just now, JPM said:

Ovo se nije desilo bar godinu dana, odnosno od povratka iz Virtusa.

tako nekako. ali realno prošle sezone nije ni igrao

u virtusu nsto preko 40% za tri, pre toga u zvezdi recimo 30-35% a prethodnu sezonu 42% recimo i tako u krug,

tako je kod njega i od tekme do tekme. nekad uđe u tekmu dobro, pogotovo ako istrči par kontri za polaganja, nekada ćorak.

..ako se drži svog paterna, ove sezone bi mogao da ima oko 40%

Setio sam se iz glave, odigrao je skoro pa jedini odlično majstoricu u Podgorici.

1 minute ago, JPM said:

Setio sam se iz glave, odigrao je skoro pa jedini odlično majstoricu u Podgorici.

Dobricev najveci problem u ovom trenutku je sto je maltene citav pripremni period proveo van tima s reprezentacijom a zamenili smo gomilu igraca i potpuno promenili nacin igre. Na Kritu je izgledao kao da ne zna gde se nalazi a ni na ovom turniru nije bio mnogo bolji. Kad sam ga video u startnoj petorci protiv CSKA samo sam pozeleo da Rusi ne odu na dvocifrenu razliku dok je on na parketu ali avaj. Segi jos uvek ne zna saigrace, ne zna kretnje u odbrani, sudara se sa saigracima kad god krenu preuzimanja, pomaganja ili probijanja blokova, pitanje je da li zna i koliko je usvojio akcije koje igramo. Promenice se to vremenom ali u ovom trenutku on je na terenu strano telo u ekipi i to se vidi.

No dissrespect, bio je strano telo i prosle sezone, covek nikad nije bio klasa a sad jedva da je za aba. I to kazem ja koji ga volim, jako dopadljiv covek.

2 minutes ago, uini said:

tako nekako. ali realno prošle sezone nije ni igrao

u virtusu nsto preko 40% za tri, pre toga u zvezdi recimo 30-35% a prethodnu sezonu 42% recimo i tako u krug,

tako je kod njega i od tekme do tekme. nekad uđe u tekmu dobro, pogotovo ako istrči par kontri za polaganja, nekada ćorak.

Kod njega nije sut najveci problem, problem je sto mu je taj sut kao najjace oruzje, a u svim ostalim segmentima je ispod proseka.

Navodno je odlican u odbrani, sto po mom misljenju nije bas tacno.... I ako nema sut vani, sta nam donosi na parketu?

Jeste uvek borben i pozrtvovan, ali to ne moze da izbrise ostale boljke...

Njegov prosek u 8 EL sezona 16,3 minuta, 6.7 Poena 52.5% za dva 36.3% za tri 76.8% slobodna bacanja

A ono najtuznije je, da mu se brojke uopste ne menjaju, od prve sezone je to to, bez ikakvog vidljivog napredka...

Edited by assignment

ma jasno, ja sam pretposlednji lik koji je neki fan dobrića

38 minutes ago, JPM said:

No dissrespect, bio je strano telo i prosle sezone, covek nikad nije bio klasa a sad jedva da je za aba. I to kazem ja koji ga volim, jako dopadljiv covek.

To koliku on klasu ima je drugo, nisam ni ja neki fan klase Ognjena Dobrica, poenta je da u ovom trenutku ni to sto mu je forte ne moze da isporuci jer nije uigran sa ekipom.

dobric je uvek bio iskoristiv sistemski igrac, koji isporucuje svoje kada ima jasno definisanu ulogu i dobru minutazu. sada to nema. njegovo dovodjenje prosle godine na pun roster je ogromna greska. a sada su mu dali i traku. od kosarkasa pretvaraju ga u cuvara svlacionice, tj lazica u poslednjih pet godina. ako je to njemu ok, i meni je.

Edited by Nikodije

2 hours ago, harper lee said:

Kad sam ga video u startnoj petorci protiv CSKA

Bio je u startnoj jer je prva utakmica tima pred domaćom publikom ove sezone a on je novi kapiten.

S obzirom da je takmičarski nebitna utakmica, meni skroz okej to.

Just now, Valk said:

Bio je u startnoj jer je prva utakmica tima pred domaćom publikom ove sezone a on je novi kapiten.

S obzirom da je takmičarski nebitna utakmica, meni skroz okej to.

Ma, jasno je meni zasto je poceo, samo kazem sta sam pomislio kad sam ga video na parketu.

24 minutes ago, Nikodije said:

dobric je uvek bio iskoristiv sistemski igrac, koji isporucuje svoje kada ima jasno definisanu ulogu i dobru minutazu.

generalno imas poentu ali u praksi ovo jednostavno nije tacno. takvi igraci, koji isporucuju kada imaju jasno definisanu ulogu i prikladnu za njih, su neki mnogo mnogo bolji igraci od ognjena dobrica.

dobric, kao i vecina igraca njegovog kvaliteta a prevashodno napadacke uloge, pored tog nekog hustlea - imaju problem sa kontinuitetom, to je krajnje normalno za takav kvalitet.

da je drugacije, dobric bi bio neki drugi i bolji igrac i sta sve vec.