September 29, 2025Sep 29 ima u naznakama, naznakuju nam rumorsi svakog dana od kada se povredio canaan
September 29, 2025Sep 29 Kontuzija kosti (nije rekao koje) - Sfeopulos, a komentar o dužini oporavka sam dodao ja.
September 29, 2025Sep 29 3 hours ago, sigurnost said:Mi sa bukvalno 2 beka + Nworom izlazimo na Armani.Hvala mudroj politici agilnog rukovodioca Drčele.Otjerao je ppp Nedovica iz kluba. Tako da...
September 29, 2025Sep 29 27 minutes ago, MiddleClass said:Otjerao je ppp Nedovica iz kluba. Tako da...E sad. Da igramo EC pomogao bi i Nemanja.
September 29, 2025Sep 29 monaco izgleda igra eurolegue, bili na f4 & beyonda, koji je nama na duzem stapu od hale za treniranje.nece faliti narocito nedovic ali ce faliti plejmejkerstva izvan CMMa, dok se graham ne oporavi
September 29, 2025Sep 29 9 minutes ago, uini said:monaco izgleda igra eurolegue, bili na f4 & beyonda, koji je nama na duzem stapu od hale za treniranje.nece faliti narocito nedovic ali ce faliti plejmejkerstva izvan CMMa, dok se graham ne oporaviNe vidim da bi nam Nemanja išta doneo.
September 29, 2025Sep 29 1 minute ago, uini said:^to i ja kazem ali izgleda da nije za eurocup, ako ga je potpisao monacoEnigma.
September 29, 2025Sep 29 @Lord Stef , yago je svoje posteno odradio u cjacilendu, tako da nije isto :i
September 29, 2025Sep 29 Milan has not yet sent an injury report for its game at Crvena Zvezda on Tuesday.Armoni Brooks, Marko Guduric, Vlatko Cancar and Bryant Dunston missed Milan's two Italian Super Cup games this past weekend.Ettore Messina confirmed that Guduric will travel for Milan's two road games to start the EuroLeague season and that Lorenzo Brown will not play this week.
September 30, 2025Sep 30 u teoriji bi trebalo da imamo dobar matchup na svim bitnijim igračima armanija osim na centru, gde opet nismo jadni defanzivno.cmm je idealan da brani bolmaranwora i carter su dobrog sajza i defanzive za gudurukalinari i ojeleye mogu da malo limitiraju shieldsaojelye može da pripomogne monekeu na ledeyu a chima ima dovoljno municije da parira zachovoj napadačkoj produkcijiostaje pitanje kako ćemo se snaći na centarskim pozicijama, gde je armani očigledno jači za dve klase & da li ćemo imati tricu preko 35%