Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

15 hours ago, Nikodije said:

ali po meni trebalo je da se fokusira na karijeru i da bude negde gde bi igrao.

Pa i uradio je to vlade

Odsustvo Kenana iz drugog dela prosle sezone je pojacanje, setao mi je po kurcu proletos otprilike koliko i Nedovic. Posle onih tekmi protiv Kindera i Taukeramike kodnji se totalno izduvao, gomilu otvorenih suteva i gomilu kretenskih faulova je sjebao + je i nekoliko puta Sfero dao njemu da puca penal zbog tehnickih da ga krene sut - i on je masio i to. Neki od tih promasaja s bacanja su nam izgubili tekme i prebacile momentum protivnicima u neizvesnim zavrsnicama, mislim Barsa i Milano, ne secam se vise tacno

Sto me nervira Dobric? Pa nervira me sto 2-3x cesce promasi trojku sam na svetu nego sto je pogodi, igrac si manje na toj poziciji ako te otvorene izradjene suteve ne realizujes u bar 50%. Jedino mu je hustle odlican, u skoro svemu drugom je mediokritet ili cak evrokup igrac

Daj da peglamo Mesinu odmah nekako, oni cesto sporo krenu, a mi uglavnom bolji s jeseni

Edited by Ratamahatta

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ne treba nikakav hejt prema Dobriću, što svojevremeno reče Horge Valdano za Predraga Spasića - nije on kriv što igra u Real Madridu.

upoznao sam spasketa bas tog leta kada je potpisao za real. i on je bio fasciniran sto su ga potpisali i to za tada dosta dobrih 2 miliona maraka

57 minutes ago, uini said:

logicnije je da sada uzmemo frenkija iz olyja na pozajmicu, samo sto nece smeti da igra protiv njih onda

E, bas bi se naigrao u KKCZ, a tek sto bi ga medicinski tim opravljao....

Pevao bi Zeljka Samardzica i ko nece: U novembru bice u decembru....

fantom

Dovešće Russa ili Ben Simonasa, a Graham će na 2. MMW

bolje opet fultz da dodje.

^

Basketball Sphere
No image preview

Crvena Zvezda considers NBA addition - Basketball Sphere

Crvena Zvezda is wasting no time – after the injury to Isaiah Canaan, the club has already contacted Keon Johnson.

1 minute ago, uini said:

Opet cemo biti avangarda ako ovaj dodje, bicemo prvi klub koji je na poziciji beka sutera doveo igraca koji ima vise kucanja i polaganja na obrucu nego suteva sa vise od dva metra od kosa.lolol

Neki signali su govorili da su još letos hteli da zamene Kenana nekim boljim igračem pa nisu uspeli, al sad će morati silom prilika.

Ali ove povrede... više ne čekamo sezonu, sad je krenulo i na pripremama. Ko dočeka jun živ i zdrav da slavi.

8 minutes ago, uini said:

Najbolji šut na ovom klipu izveo je grobar Šejk Milton

Šut je varljiv, kucanje je sigurica.

Daj ovog Ifeta ,taman da se komšije otarase njega a i da mi imamo jednog egzoticnog reprezentativca :)

3 minutes ago, elementary said:

Daj ovog Ifeta ,taman da se komšije otarase njega a i da mi imamo jednog egzoticnog reprezentativca :)

Ako je ruža ...

5 minutes ago, sigurnost said:

Ako je ruža ...

Screenshot_20250927_140853_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg