September 27, 2025Sep 27 15 hours ago, Nikodije said:ali po meni trebalo je da se fokusira na karijeru i da bude negde gde bi igrao.Pa i uradio je to Odsustvo Kenana iz drugog dela prosle sezone je pojacanje, setao mi je po kurcu proletos otprilike koliko i Nedovic. Posle onih tekmi protiv Kindera i Taukeramike kodnji se totalno izduvao, gomilu otvorenih suteva i gomilu kretenskih faulova je sjebao + je i nekoliko puta Sfero dao njemu da puca penal zbog tehnickih da ga krene sut - i on je masio i to. Neki od tih promasaja s bacanja su nam izgubili tekme i prebacile momentum protivnicima u neizvesnim zavrsnicama, mislim Barsa i Milano, ne secam se vise tacnoSto me nervira Dobric? Pa nervira me sto 2-3x cesce promasi trojku sam na svetu nego sto je pogodi, igrac si manje na toj poziciji ako te otvorene izradjene suteve ne realizujes u bar 50%. Jedino mu je hustle odlican, u skoro svemu drugom je mediokritet ili cak evrokup igrac Daj da peglamo Mesinu odmah nekako, oni cesto sporo krenu, a mi uglavnom bolji s jeseni Edited September 27, 2025Sep 27 by Ratamahatta
September 27, 2025Sep 27 Ne treba nikakav hejt prema Dobriću, što svojevremeno reče Horge Valdano za Predraga Spasića - nije on kriv što igra u Real Madridu.
September 27, 2025Sep 27 upoznao sam spasketa bas tog leta kada je potpisao za real. i on je bio fasciniran sto su ga potpisali i to za tada dosta dobrih 2 miliona maraka
September 27, 2025Sep 27 57 minutes ago, uini said:logicnije je da sada uzmemo frenkija iz olyja na pozajmicu, samo sto nece smeti da igra protiv njih ondaE, bas bi se naigrao u KKCZ, a tek sto bi ga medicinski tim opravljao....Pevao bi Zeljka Samardzica i ko nece: U novembru bice u decembru....
September 27, 2025Sep 27 ^Basketball SphereCrvena Zvezda considers NBA addition - Basketball SphereCrvena Zvezda is wasting no time – after the injury to Isaiah Canaan, the club has already contacted Keon Johnson.
September 27, 2025Sep 27 1 minute ago, uini said:Opet cemo biti avangarda ako ovaj dodje, bicemo prvi klub koji je na poziciji beka sutera doveo igraca koji ima vise kucanja i polaganja na obrucu nego suteva sa vise od dva metra od kosa.
September 27, 2025Sep 27 Neki signali™ su govorili da su još letos hteli da zamene Kenana nekim boljim igračem pa nisu uspeli, al sad će morati silom prilika.Ali ove povrede... više ne čekamo sezonu, sad je krenulo i na pripremama. Ko dočeka jun živ i zdrav da slavi.
September 27, 2025Sep 27 8 minutes ago, uini said:Najbolji šut na ovom klipu izveo je grobar Šejk Milton
September 27, 2025Sep 27 Daj ovog Ifeta ,taman da se komšije otarase njega a i da mi imamo jednog egzoticnog reprezentativca :)
September 27, 2025Sep 27 3 minutes ago, elementary said:Daj ovog Ifeta ,taman da se komšije otarase njega a i da mi imamo jednog egzoticnog reprezentativca :)Ako je ruža ...