Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 minute ago, uini said:

generalno imas poentu ali u praksi ovo jednostavno nije tacno. takvi igraci, koji isporucuju kada imaju jasno definisanu ulogu i prikladnu za njih, su neki mnogo mnogo bolji igraci od ognjena dobrica.

dobric, kao i vecina igraca njegovog kvaliteta a prevashodno napadacke uloge, pored tog nekog hustlea - imaju problem sa kontinuitetom, to je krajnje normalno za takav kvalitet.

da je drugacije, dobric bi bio neki drugi i bolji igrac i sta sve vec.

u ovim okolnostima nikako ne moze ni da ima kontinuitet niti samopouzdanje. seti se dobrica u onoj radonjinoj sezoni 21/22, kada je blistao, cak igrao sa loptom u rukama i pikenrol, sto je za njega uvek bilo nestvarno. ali radonja mu je nasao ulogu, dao mu poverenje i ovaj je to vratio. sada to nema, janis ga ocigledno ne zeli, ali on je tu jer je nekakva maskota postao, svi ga gotive, dobar je lik i tako to, ali po meni trebalo je da se fokusira na karijeru i da bude negde gde bi igrao.

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

ma ni ne mislim na ove aktuelne okolnosti, vec na dobricevu karijeru, bilo sveukupnu, bilo sezonu po sezonu, bilo iz tekme u tekmu.

kao i velika vecina igraca njegovog kvaliteta, on retko spoji tri dobre tekme, sto nije cudno, jer se takav kontinuitet placa sa mnogo vise zelembaca. najverovatnije je da dobric u idealnim uslovima, odigra dve dobre pa jednu ili dve lose, i tako u krug.

..to nije nikakav diss ka dobricu, toje prosto realnost i nesto boljih igraca od njega, pogotovo ako imaju malo vece uloge od standardne ognjenove

Ma ne nije diss ka Dobriću/Janisu/Kodiju/kome god, svake nedelje neki drugi Zvezdin akter je na tapetu. Kako vas više ne mrzi evo nisam pametna.

58 minutes ago, Valk said:

Ma ne nije diss ka Dobriću/Janisu/Kodiju/kome god, svake nedelje neki drugi Zvezdin akter je na tapetu. Kako vas više ne mrzi evo nisam pametna.

mene lično jako retko trigeruje učinak igrača ali me startuju neka nadrealna uverenja.

recimo, cody miller i canaan su imali vrlo slicne sezone statisticki kao i prethodnih godina ali su ljudi razočarani, jer su imali neka grandiozna očekivanja.

kod dobrića me takođe natera da pišem ta predstava kako je on kod radonjića nešto razvaljivao, jer je imao definisanu ulogu a zapravo je i tada igrao toplo-hladno, pa šta pretegne od toga u datom periodu. dobrić je takav kakav je, ja se ne sećam kada me je nešto iznervirao ili još gore, izneverio.

edit typos

Edited by uini

Sranje...

To su mjeseci pauze ili ne mora da znaci?

Ja mislim da su uvek meseci.

Čim je nesmetano hodao, u pitanju je istegnuće, ali bojim se da svejedno neće biti dostupan do kraja godine.

Realno u njegovim godinama možda i kraj karijere …

Da li ce se sada zeznuti i dovesti jednog beka ?

Jago za to vreme prima platu i kulira ,valjda i on nadje neki klub ,ne bih mogao opet da ga gledam .

ostoja klaviri ima rešenje, momak ko jabuka

dogovor za trening kompenzaciju

cim stop

baš greota za kenana, sreća u nesreći da je lakši stadijum, bar po onim snimcima kad je stajao pored terena

imate kartera taj će ozbiljno da plodi, doduše sad će morati malo više da zapne

Kenan je već imao tu povredu dok je igrao u Americi, video sam taj snimak ... užasno je izgledalo.

2 minutes ago, kurjak said:

Kenan je već imao tu povredu dok je igrao u Americi, video sam taj snimak ... užasno je izgledalo.

Tad je slomio nogu.

No, u svakom slučaju ova sezona je za njega završena, sada da vidimo da li će Tomić da zavredi platu.

8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ostoja klaviri ima rešenje, momak ko jabuka

dogovor za trening kompenzaciju

cim stop

baš greota za kenana, sreća u nesreći da je lakši stadijum, bar po onim snimcima kad je stajao pored terena

imate kartera taj će ozbiljno da plodi, doduše sad će morati malo više da zapne

logicnije je da sada uzmemo frenkija iz olyja na pozajmicu, samo sto nece smeti da igra protiv njih onda

Ja sam posle ACLa stao na gol i branio do kraja termina. To što je čučnuo dok mu je noga vruća baš ništa ne znači.

Nema njega do kraja sezone.

Sad će neki game changer iz NBAa.

Ruku na čuku, mene i dalje drži to što ćaciji nisu dali Kalini da bude kapiten. Ako se već ignorišu protesti ili eventualno se ispumpa malo kad je rezultat aneizvestan, ovo je moralo da bude lajtmotiv svakog skandiranja.

Edited by kralj