September 30, 2025Sep 30 Ne svidja mi se sudjenje. Oni agresivno mogu koliko hoce, a mi u bonusu cijelo poluvrijeme.
September 30, 2025Sep 30 Just now, MiddleClass said:Ne svidja mi se sudjenje. Oni agresivno mogu koliko hoce, a mi u bonusu cijelo poluvrijeme.Da bi ovo dobili moramo malo domacinskog sudjenja iskreno ili bar egal .Mnogo nam igrača fali i moramo ovo nekako na mišice dobiti .Odbrana mora bolje ,moramo im spustiti procente za dva ovo nije realno trenutno .
September 30, 2025Sep 30 Dosta su kvalitetniji i ozbiljnije vodjeni od nas, nemam pojma kako ovo mozemo dobiti. Rezultat odlican, odavno bi se odlepili da nije ulazilo svasta Karteru i Nvori.Deda igrao vise od Monekea i Ojeleyea, lol, Sfeki je legenda.
September 30, 2025Sep 30 Drzimo se noktima i zubima u utakmici za sada, prodao nas Moneke sa dva glupa faula zbog kojih je presedeo skoro celo poluvreme na klupi i Rivero koji moze samo da posmatra iz zablje perspektive igru centara Milana. Ne vidim kako ovo mozemo da dobijemo, trebaju nam ili bar jedna ili dve senzacionalne partije nekog od igraca ili neki dark horse sa klupe a tesko da cemo dobiti nesto takvo.
September 30, 2025Sep 30 Usrao se Sfero da Moneke ne napravi treći ali malo preterao .Fali Moneke i njegova energija u drugom i biće to bolje .
September 30, 2025Sep 30 Evo koja razlika kad igra Moneke,u meso nema izgubljene lopte ,samo da pogadja malo više :)
September 30, 2025Sep 30 Jebeni Nebo, kad treba da igra za braću Slovence onda je "doKtoRe, ouuVdeee me bbOLiii" a sad mu ništa ne fali, u usta ga ...
September 30, 2025Sep 30 Konačno +1 ladno nam do sada sve izlazilo skoro .Ajde sada stiskaj .Rivero izgleda isto povredjen . Edited September 30, 2025Sep 30 by elementary