September 28, 2025Sep 28 2 hours ago, uini said:@kralj , s'tim sto i u nba imas ful transparentnu vecinu i primere kao sto su hornets i grizzlies, koji su i zvezdu zajebalisto se tice grahama, lako se da ovih dana izguglati i za povredu clanka/zgloba i za ostale povrede, koliko variraju u trajanju oporavka, u zavisnosti od stepena 1-2-3e sad, zasto klub ne kaze, to je npr grade 2, 3 do 6 nedelja, pojma nrmam, mozda zato sto su imali lose procene u proslosti.Zato sto kad su imali tu praksu svako ziv im je jebao sve po spisku ako promase za dan, dva ili nedelju, podsmevao im se i sa ogromnim autoritetom VKV Posetioca Drustvenih Mreza osporavao strucnost medicinskog tima. Medicina nije egzaktna nauka, povreda zgloba ili clanka kod jednog coveka moze da trazi period od nedelju dana a kod nekog mesec dana pauze. Zavisi od konstitucije, opsteg zdravstvenog stanja, godina starosti, discipline pacijenta, gomile drugih stvari. Na stranu to sto usred oporavka povreda moze da se pogorsa na hiljadu razlicitih nacina u hiljadu razlicitih nevinih situacija poput proklizavanja u tus kabini, naglog okretanja u krevetu u snu i slicno.Ne postoji nijedan razlog zasto bi klub objavljivao takve stvari koji bi bio vazan za klub, svi razlozi su vezani za interese kladionica i patologiju onog dela navijaca na drustvenim mrezama koji se cele godine bave dolascima i odlascima igraca, otpustanjem ovog ili dovodjenjem onog, smenom trenera posle svake utakmice i svim i svacim drugim osim kosarkom. U to se pretvorila skoro svaka rasprava o kosarci i utakmicama. Sta i da se klub oglasi da ce neki Grejem da odsustvuje osam dana, 14 sati i 37 minuta i da pogodi u minut? Hocemo li da oznacimo taj datum u kalendaru, kupimo sampanjac i stavimo ga da se hladi pa napravimo zurku i vatromet kad to vreme istekne? Naravno da necemo. Zaboravicemo na to onog trenutka kad informacija stigne i pocecemo da se bavimo necim drugim sto nam zalici na kontroverzu. Sto je najgore od svega, nikog uopste i ne zanima zaista kada ce Grejem da se vrati na parket, njegova povreda i pauza samo sluzi da se prosipa zuc na nekog, zbog neceg, jer... niko vise i ne zna zbog cega. Postovi o tome kako se klub ne oglasava zbog njegove povrede i duzine pauze poceli su jos pre nego sto se ekipa vratila sa Krita. To su bolesne stvari.
September 28, 2025Sep 28 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zeljko-drcelic-zvezdin-budzet-20000000-evra-doveli-smo-sve-sto-je-janis-hteo/524209
September 28, 2025Sep 28 ^Pojedini navijači veruju da je Milan Tomić najveći kapitalac leta, posebno zbog njegove posvećenosti i poslu i veštine da pronađe igrače ispod radara. Poput Bilija Berona. „On je moja želja, razgovarao sam sa čovekom dva puta."drchelic kada ima zelju, razgovara 2x.
September 28, 2025Sep 28 gde li je fajnal4 ako je sledeci cilj dvorana na dugom stapu. f4 je na nekoj jako visokom drvetu na kojem je dugi stap.Naredni ciljevi.„Sledeći cilj je da dobijemo dvoranu. To je na dugačkom štapu. Drugi cilj je fajnal-for“.
September 28, 2025Sep 28 Doveli smo sve sto je Keba hteo = dobice otkaz vrlo uskoro ako ne krene da melje Edited September 28, 2025Sep 28 by Ratamahatta
September 28, 2025Sep 28 10 hours ago, uini said:@kralj , s'tim sto i u nba imas ful transparentnu vecinu i primere kao sto su hornets i grizzlies, koji su i zvezdu zajebalisto se tice grahama, lako se da ovih dana izguglati i za povredu clanka/zgloba i za ostale povrede, koliko variraju u trajanju oporavka, u zavisnosti od stepena 1-2-3e sad, zasto klub ne kaze, to je npr grade 2, 3 do 6 nedelja, pojma nrmam, mozda zato sto su imali lose procene u proslosti.Lako se izguglaju i primeri da grade 2 umesto 3-6 nedelja potraje dva meseca.Razgovarao sam sa jednim fizioterapeutom koji je fanatik i prati tendencije, ovakve povrede se čak i ne posmatraju više autonomno, nego kroz čitavu anamnezu.Najplastičnije, ne tretiraju isto MRI kod igrača koji je već imao istu povredu od onoga ko nije.A to je banalan primer, postoji čitav set povreda koji se pakuje u doze predostrožnosti.Što kaže harper, medicina nije egzaktna nauka - diskutabilno, ali svakoko jom nismo dovoljno ovladali da bi doktori zbog navijačkih strasti ispadali šusteri.
September 28, 2025Sep 28 Krece EL, moja omiljena distrakcija. Taman sam ogladneo kosarke posle masivnog zasicenja od proletos, aj bas da vidim kakav ce trip biti ovo visegodisnje igranje bez briga
September 29, 2025Sep 29 On 28. 9. 2025. at 9:42, MiddleClass said:Pitacu vas kad Graham startuje protiv Armanija. https://www.mozzartsport.com/ko%C5%A1arka/vesti/zvezda-bez-kvarteta-protiv-milana-davidovac-realan-mozda-je-i-dobro-da-se-navikavamo-na-odsustva/524283
September 29, 2025Sep 29 8 minutes ago, MiddleClass said:Drcela, kupi nam Ifea!ne bih bio impresioniran tom idejom da ne znam da ostojah vec placa stan & platu.@Dankan Ajdaho ce da mu donosi giros petkom, izgleda da ima uvid u te delicije i okej smo.setio sam se zabrane delija oko transfera iz partizana ali onda su me podsetili da to ne vazi za dance, samo za srbine
September 29, 2025Sep 29 druga opecija koja ce pominje je lik izmisljenog imena koga sam 2x strimovo na fantaziju, ricky council IV.
September 29, 2025Sep 29 15 minutes ago, ducca said:https://www.mozzartsport.com/ko%C5%A1arka/vesti/zvezda-bez-kvarteta-protiv-milana-davidovac-realan-mozda-je-i-dobro-da-se-navikavamo-na-odsustva/524283Imam utisak da deset godina gledam jednu te istu sezonu kkcz, samo se akteri menjaju. Kao serije Siniše Pavića devedesetih. Znaš da će biti glupo i dosadno, al opet mu daš šansu i nadaš se nekom dobrom fazonu.
September 29, 2025Sep 29 Mi sa bukvalno 2 beka + Nworom izlazimo na Armani.Hvala mudroj politici agilnog rukovodioca Drčele.