Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

14 minutes ago, Borca said:

Poseban problem je sto umesto vracanja Plavsica sa pozajmice nije u timu neki centar koji u stvari moze da odigra nesto u odbrani sto smo imali od Bolomboy-a, a i ako se Bolomboy uspesno vrati na teren imati takva 2 centra u timu je samo dodatni plus.

Rivero je kriminal u odbrani i to se videlo i juce a i danas (Kamenjas se nadavao poena iz pik igre pored njega), Izundu je nesto bolji ali i on ispada cesto i zatim uglavnom sledi neki blagi faul samo da protivniku obezbedi dodatno bacanje uz poene.

Izundu je kriminalan danas.

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, uini said:

ispod radara tipa, nema bodiroga accolades.

Za standarde večitih u poslednje vreme, jeste.

Što je pohvalno naravno.

4 minutes ago, Milošica said:

Za standarde večitih u poslednje vreme, jeste.

Što je pohvalno naravno.

ne bih rekao, bas je carter standard. zvezde pre svega, kod partizana su nba scrubs.

ne zavitlavam se fyi.

Došli smo izgleda do momenta kad su i u evropskoj košarci prihvatljivi šutevi ko ovaj Kondićev iz tranzicije gde mu se igrač povlači i stoji na 2m od koša i ti digneš trojku iz driblinga kao da si Stef Kari. Treba neko uši da mu izvuče odmah tu na terenu, zato prijateljske i služe.

Edited by theanswer

Just now, theanswer said:

Došli smo izgleda do momenta kad su i u evropskoj košarci prihvatljivi šutevi ko ovaj Kondićev iz tranzicije gde mu se igrač povlači i stoji na 2m od koša i ti digneš trojku iz driblinga kao da si Stef Kari. Treba neko uši da mu izvuče odmah tu na terenu, zato prijateljske i služe.

pa to je danasnja kosarka, nema zbog cega da mu izvlaci usi trener, dok god je u ritmu. evo dangubic ima dve trojke na tricetvrt tekme

preko ruke, kao da je neki opasan trojkas^

Jebo te, sta mi igramo. Ovo vise nije ni smesno.

Ovo je jezivo, 12:0 ko ništa napravili

Ovu dvojicu ruskih sudija treba poslati na ukrajinski front, pozeljno tamo gde se najvise gine.s_d

3 minutes ago, uini said:

pa to je danasnja kosarka, nema zbog cega da mu izvlaci usi trener, dok god je u ritmu. evo dangubic ima dve trojke na tricetvrt tekme

okej. skontao sam da ćeš da napišeš bilo šta da bi kontrirao. kom jebenom ritmu, ide na koš čovek ga čeka na 2m od koša, treba da ga pregazi a ne da uzme šut iz driblinga koji pritom promaši ko da je bacio oluk na koš

mnogo dramite, ima plethora dobrih stvari, nije ovo takmicarska tekma

Deluje jos sporije i besmislenije nego prosle godine. Ovo vise nije do igraca, ovo je cist trenerov pecat.

Just now, theanswer said:

okej. skontao sam da ćeš da napišeš bilo šta da bi kontrirao. kom jebenom ritmu, ide na koš čovek ga čeka na 2m od koša, treba da ga pregazi a ne da uzme šut iz driblinga koji pritom promaši ko da je bacio oluk na koš

kondic nekoga da pregazi?

4 minutes ago, harper lee said:

Jebo te, sta mi igramo. Ovo vise nije ni smesno.

Teško je igrati bez pleja.