Friday at 14:285 days 2 minutes ago, Segundo said:Ali nesto me kopka odavno kada je Cima u pitanju. Za to instagramisanje, tj. njegovu aktivnost i kanal na YT se znalo i ranije. Ako je klubu smetalo, mogli su da ga uslove time. Nisu, i tu je kraj svake price. Uostalom, sta koga boli jaje sta neki igrac radi van treninga, utakmice i oporavka, ako to ne utice lose na njegov performans. Jel mozda neko spocitava Vasi sto gradi li gradi? Jel neko ne dozvoli Nedovicu da u 2 dana pauze skoci do Bg-a i obidje svoje poslove koje ima ili sto odleti do nekog mesta da provede na suncu sa porodicom, prijateljima ili obilazi radnje sa Porseima i jahticama? Njih dvojica mi prvi padose na pamet, ima sigurno mali milion igraca koji imaju neke svoje poslove, aktivnosti, hobije, koji se nekome ne dopadaju. Zaradili preozbiljne pare, a ocigledno da im i ti poslovi donose jos, pa tako i Cimi taj njegov kanal mozda donosi ili ce mu u perspektivi doneti osim popularnosti. Ako je nesto od toga razlog losih igara, pa da se prica o tome. Ali ove prozivke su klasicno proseravanje. Uhvatili se svi za to.Jeste, aktivan je, a ko prati, mogao je da vidi da ga od februara, marta skoro nije bilo, imao je mozda jedan ili dva izdanja za par meeeci od po 15 min. Ok, nema nesto igraca koji sve to praktikuju na nacin na koji on radi, ali meni licno uopste ne smeta taj njegov nacin komunikacije sa svetom. Nerviralo nekoga ili ne, cela prica ima neki pozitivan vibe, a osim zivota, druzenja ili bleje sa nekim igracem koga svi znamo, sadrzaj se bazira na kosarci. Dodao je na to i gostovanje kod Grka u podkastu jednom nedeljno od sat i po. I tu je akcenat samo i iskljucivo na kosarci I ne vidim ni najmanju smetnju I uticaj na njegova izdanja na terenu. Pa cak i kada igraci izlaze, ja nemam problem sa tim ako ne ode u neku drugu krajnost. Ovaj batica voli da je u centru paznje, all eyez on me, malo glumata, malo je teatralan, ali koga briga...ima i nekih benefita, druzi se sa top igracima, pa mozda sutra neki dodje ovde jer je prevagnulo ono sto zna od Cime. Kao sto je mozda Kodi odigrao tu ulogu dok se on dvoumio. U podkastu je u direktnim razgovorima takodje sa top igracima, sudijama i ljudima koji su nesto u kosarci I iskreno, moze se primetiti da je Zvezda znala da ima bas dosta prostora u tim razgovorima, sto je opet neka pozitivna stvar za neki rejting, postovanje. Uostalom, kome se ne svidja sve to gde ucestvuje, ne mora da prati i nervira se dodatno.Klubu uopste ne smeta, kao sto ne smeta nikom normalnom. Zasto bi?
Friday at 14:445 days 14 minutes ago, harper lee said:Klubu uopste ne smeta, kao sto ne smeta nikom normalnom. Zasto bi?Naravno, slazem se. Ali taj podatak se uvek u uvuce u pricu direktno ili indirektno kada je on u pitanju.
Friday at 14:535 days Mnogo mi je zanimljivije bilo da gledam Čimine jućub klipove nego li njegove igre.
Friday at 14:555 days 6 minutes ago, Segundo said:Naravno, slazem se. Ali taj podatak se uvek u uvuce u pricu direktno ili indirektno kada je on u pitanju.To mu zameraju bivsi igraci koji inace kad se malo opuste prepricavaju po podkastima anegdote kako su bezali sa priprema u nocne klubove i pijancili do zore. I budale koje slusaju te bivse igrace. Ne postoji nikakav problem ni sa Monekeovom igrom ni sa njegovim ponasanjem, motivacijom, angazmanom i odnosom prema klubu. Naprotiv. Ima svojih nedostataka kao igrac, imao bi ih i da zivi u monaskoj celiji.
Friday at 14:565 days 5 minutes ago, Segundo said:Naravno, slazem se. Ali taj podatak se uvek u uvuce u pricu direktno ili indirektno kada je on u pitanju.Zato što je to zahvalan teren kvazi medijima da kreiraju klikove, a i narod voli tu 'bolje da igra odbranu nego što se glupira pred kamerom, a zarađuje milione' priču.Na toj liniji je i priča o domaćim igračima, i forsiranje Radonjića kao budućeg trenera i slične teme na koje se tupavi navijači primaju.
Friday at 15:025 days 6 minutes ago, JPM said:Mnogo mi je zanimljivije bilo da gledam Čimine jućub klipove nego li njegove igre.mozda nije chima kriv na temulik je hvatao svaki defanzivni skok i vukao kontru, uzimao suteve sa kojima nije komotan u sluzbi tima, izvlacio slobodnjake.mozda treba posloziti ekipu sa 7 - 14 jordana, sa tim da budu razlicitih gabarita ali ne znam kako se to radi a ne zna ni phil jackson Edited Friday at 15:035 days by uini
Friday at 15:085 days 1 hour ago, harper lee said:Kad igramo mi danas polufinale?U 20h sa tradicionalnom nezgodnim Spartakom.Bice zanimljivo gledati odnos igraca prema utakmici, nakon odlaska Obradovica. Edited Friday at 15:095 days by Milosh76
Friday at 15:295 days 19 minutes ago, Milosh76 said:U 20h sa tradicionalnom nezgodnim Spartakom.Bice zanimljivo gledati odnos igraca prema utakmici, nakon odlaska Obradovica.Prilicno sam siguran da ce igraci dati sve od sebe i da ce da igraju na maksimumu. Koliko ce to biti i za koliko ce biti dovoljno nakon vise meseci razvaljenosti i posledicnog psihickog potonuca videcemo ali da ce biti motivisani da pokazu od cega su sastavljeni u to sam prilicno siguran.
Friday at 15:325 days 23 minutes ago, Milosh76 said:U 20h sa tradicionalnom nezgodnim Spartakom.Bice zanimljivo gledati odnos igraca prema utakmici, nakon odlaska Obradovica.odnos igraca je bio dobar ili odlican celu sezonu.
Friday at 16:035 days 2 hours ago, Segundo said:U redu je kritikovati, ali bas na ovu temu pljuvacine, orkestriranih napada i sl. je i sam Cima govorio u podkastu sa Grcima negde u vreme plej ina ili plej ofa. Kaze da moze svasta da procita, ali kapira da cesto to dolazi od ljudi koji nista u zivotu nisu uradili u kosarci, pa ga stoga i ne pogadja. A posebno mu je nejasno kako niko nema muda da mu se obrati licno, ono ne da se pobiju, nego eto da se nadje jedan covek koji ce mu reci u lice, porazgovarati sa njim o tome. Kaze izlazi na ulicu, u restoran, trzni centar, nikada mu se niko nije obratio.Upravo ovo. Bas da vidim Edina da mu kaze ovako u lice:
Friday at 16:205 days 1 hour ago, uini said:mozda nije chima kriv na temulik je hvatao svaki defanzivni skok i vukao kontru, uzimao suteve sa kojima nije komotan u sluzbi tima, izvlacio slobodnjake.mozda treba posloziti ekipu sa 7 - 14 jordana, sa tim da budu razlicitih gabarita ali ne znam kako se to radi a ne zna ni phil jacksonSamo kažem da je lika zanimljivo slušati.
Friday at 16:215 days zato je coach obrad "shutio i radio, iako selekcija tima nije dobra i nwora se shutdownovao"veliki heroji, dal smeju nesto ovako dobricu da kazu a da, on je binsr, tu nema herojstva.@Jimmy Kowalski Edited Friday at 16:225 days by uini
Friday at 16:355 days Dejan Radonjic slobodan,raskinuo ugovor sa Zenitom.https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/dejan-radonjic-i-zenit-sporazumno-raskinuli-ugovor/545023