Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Tipujem da će Laso doći

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

sto bi rekao x-coach obrad, ja vidim kokoskova kao trenera i tacka.

14 minutes ago, uini said:

aha, imas neki info izvan medija. mislio sam da si negde procitao, pa krenuo redom po portalima a onda i na gugl da nadjem bilo gde

Naleteh na X-u, vidim da imaju svoj YT kanal.

Познати грчки новинар Спирос Кавалиератос је у емисији "Big 4 by Betsson" говорио о ангажовању Ариса Василиса Спанулиса.

„Од јуче кружи градом да је Спанулис потписао уговор са Арисом и да је купио кућу у Панорами. Јуче смо рекли да то не видимо и да је веома вероватно, није тако....

Никос Зисис има савршен однос са њим. Спанулис неће отићи у Арис само због Зисиса. Отићи ће само ако има гаранције за нешто веома велико. Како можемо дефинисати шта је велико за Спанулиса? По мојим мишљењима, то ће бити грчка Валенсија која ће играти код куће и победити Панатинаикос и то неће бити изненађење, већ нешто могуће. Да може да освоји Куп и Еврокуп. Спанулис жели да Арис постане такав тим. То значи да ће морати да буде тим са буџетом од 10 милиона.

Тренутно говоримо о лансирању грчке кошарке и Арису, који ће освојити Еврокуп. Постоје још две чињенице. Спанулис је Грк и за њега је Арис нешто веома важно. Одрастао је у окружењу где су сви причали о Арису. Он зна шта се дешава у тиму, нико га није лагао. Најважнија ствар је његова породица, воли своју децу и одгаја их. Друга је репрезентација. Евролигашки тим ће му отежати свој распоред. Он то жели, воли и посвећен је томе. Пристао је да остане до Светског првенства 2027. и да иде све до Олимпијских игара.

За федералног тренера, идеална је ситуација да остане у Грчкој и да годину дана буде ван Евролиге, јер ће бити у Еврокупу. С обзиром на борбу која ће се водити у златној ери грчке кошарке, где ће се Олимпијакос, Панатинаикос, ПАОК и Арис суочити са овом ситуацијом, то је ситуација о којој Спанулис размишља. Да је Арис већ у Евролиги, шансе би биле 200%.

На врх бих ставио још један тим, Црвену звезду, која је веома близу Арису. Ако о нечему размишља више од свега другог, то је Црвена звезда. Он такође размишља о Барселони, али мислим да он више одговара Црвеној звезди.“

1 hour ago, harper lee said:

Da, Spanulis. Ko ga nije hteo moze komotno da zakljuci kako nas je taj metak promasio.

Radonja upravo sa Zenitom prosuo 3-1 u seriji. Uniks ode u finale. Nadamo se da coach Ra ostaje jos dugo u Zenitu fantom

1 minute ago, MiddleClass said:

Radonja upravo sa Zenitom prosuo 3-1 u seriji. Uniks ode u finale. Nadamo se da coach Ra ostaje jos dugo u Zenitu fantom

Obicno ne odgovaram na postove koji pominju Radonjica u kontekstu trenera Zvezde, trudim se da se napravim mrtav u nadi da niko normalan o tome ne razmislja.

Radonja ili Alimpije. Majko mila kao da u fk biraju izmedju Nenada Vanica i Bratislava Zivkovica

Ima posla ... )

Valjda su Tomić i Teodosić dovoljni garanti za to da se ne dovede trener nivoa Radonjića. Alimpijević mi je već znatno prihvatljiviji jer ne znamo njegove limite, a najviše bih voleo Kokoškova čije dovođenje bi bilo rizično, ali jednom se živi.

Spanulis mi je mnjah, mislim da je što se X&Os tiče sličan nivo kao Obradović.

Damo Lalatu da proba, sta fali ionako cemo biti deveti, deseti

lalatu zvuči kao neki francuski stručnjak, verovatno se piše lalataux

Nije mi ni drago ni žao za Spanulisa mada mi je bilo ok da dodje.

Možda mi je malo žao.

40 minutes ago, MiddleClass said:

Radonja ili Alimpije. Majko mila kao da u fk biraju izmedju Nenada Vanica i Bratislava Zivkovica

Pretera ga.

31 minutes ago, JPM said:

Nije mi ni drago ni žao za Spanulisa mada mi je bilo ok da dodje.

Možda mi je malo žao.

Meni zao sto ce 4 grka imati para ko konj

5 minutes ago, Ratamahatta said:

Meni zao sto ce 4 grka imati para ko konj

Kakav je to konj koji ima para kao cetiri najveca grcka kosarkaska kluba?

Zdrao zajeban konj

Edited by Ratamahatta