Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

6 minutes ago, harper lee said:

Mozda je decku vazno da igra kosarku a ne da mase peskirom sa klupe i bude komad mesa u beskonacnim trejdovima.

to sto si opisao je moguc scenario ali nije urezbaren u kamenu, pogotovo za igraca njegovog profila; bas je ultra-savremen kosarkas, visok 188cm, nema neki hendikep u fizikalijama, ne vidim razlog da ne proba tamo, pogotovo jer je mlad a ima iskustvo.

Edited by uini

• Replies 18.4k
  • Views 821.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

3 minutes ago, Nikodije said:

Videh dobar oglas na netu- traži se ČM (30) iz Nigerije, plaćen 1.600.000, poslednji put viđen na Jutjubu u martu.

Poštenom nalazaču slede psovke.

27 minutes ago, uini said:

to sto si opisao je moguc scenario ali nije urezbaren u kamenu, pogotovo za igraca njegovog profila; bas je ultra-savremen kosarkas, visok 188cm, nema neki hendikep u fizikalijama, ne vidim razlog da ne proba tamo, pogotovo jer je mlad a ima iskustvo.

Koliko formiranih igraca van NBA si video da su postali glavni igraci fransiza a da se za njih od kadetskih dana nije znalo da ce biti posebnog kvaliteta? Nije da ih nije bilo ali se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Postoji neka minimalna sansa da je Montero late bloomer koji ce eksplodirati u NBA ali takodje i jako, jako velika sansa da ce zavrsiti kao rotacijski igrac koji ce se seliti iz kluba u klub kao kusur u trejdovima. OK, i to je neka karijera, videcemo za sta ce se odluciti.

@harper lee , nemojmo sad stidljivo pomerati stative, niko ne pominje ulogu glavnog franšiznog igrača, već legit nba igrača kakvih ima sasvim dovoljno i zarađuju vrhunke novce

znači ono, 20ak+ milki po sezoni

pri čemu montero nije nikakav late bloomer, dečko ima 22 godine, ne baš toliko davno su u tim godinama igrači izlazili sa koledža ili odlazili u evropi iz svojih matičnih klubova u ove euro mogule

ja sam ubeđen, gledajući kako igra, da on može imati veoma uspešnu nba karijeru, tog nekog mid-tier nivoa, minimum. daklem, ne allstarovi i to nego stepenik ispod, igrač koji je u rotaciji od 7-8 najvažnijih igrača i pravi pos'o.

najgori scenario koji ga čeka je da se sa npr 25 godina vrati u evroligu, zabode jako dobre novce i polako ulazi u svoj igrački prajm.

ne računam neke povrede ili ludu glavu, daleko bilo za oba.

..a i to sa trejdovima ispade neki aksiom.

zapravo se u evropi daleko više sele igrači nego u nba, odigraju sezonu ili dve i traže novi klub.

u nba čak i da te trejduju, što ukupnoi gledano nije toliko veliki procenat, i dalje imaš svoj zagarantovan ugovor, zabole te, biće 'leba i sutra

1 minute ago, uini said:

@harper lee , nemojmo sad stidljivo pomerati stative, niko ne pominje ulogu glavnog franšiznog igrača, već legit nba igrača kakvih ima sasvim dovoljno i zarađuju vrhunke novce

znači ono, 20ak+ milki po sezoni

pri čemu montero nije nikakav late bloomer, dečko ima 22 godine, ne baš toliko davno su u tim godinama igrači izlazili sa koledža ili odlazili u evropi iz svojih matičnih klubova u ove euro mogule

ja sam ubeđen, gledajući kako igra, da on može imati veoma uspešnu nba karijeru, tog nekog mid-tier nivoa, minimum. daklem, ne allstarovi i to nego stepenik ispod, igrač koji je u rotaciji od 7-8 najvažnijih igrača i pravi pos'o.

najgori scenario koji ga čeka je da se sa npr 25 godina vrati u evroligu, zabode jako dobre novce i polako ulazi u svoj igrački prajm.

ne računam neke povrede ili ludu glavu, daleko bilo za oba.

Pa, legit NBA igraci su to sto sam opisao, pomocno osoblje i kusur u trejdovima ako nemaju neku vrhunsku pojedinacnu osobinu u moru mediokritetskih, tipa elitne odbrane, elitnog spot-up suta ili tako nesto slicno, a Montero je nema. Ne sumnjam da ce on igrati i imati neku karijeru u NBA ali nece imati ni blizu statusa koji moze da ima u Evropi. Kendrik Nan, koji nije nista slabiji igrac ako nije i bolji, bi verovatno jos uvek mogao da krstari po SAD ali mu je ocigledno draze da bude top dog u Evropi. Zato kazem da je do igraca. Neki love vece pare, neki hoce vise da igraju, neki hoce da imaju bolji status, individualna stvar.

Just now, harper lee said:

Pa, legit NBA igraci su to sto sam opisao, pomocno osoblje i kusur u trejdovima ako nemaju neku vrhunsku pojedinacnu osobinu u moru mediokritetskih, tipa elitne odbrane, elitnog spot-up suta ili tako nesto slicno, a Montero je nema.

nisi u pravu po više osnova, recimo tri a izvini sad za ovaj nadrndan stav ali nemam vremena da pojašnjavam a ujedno imam utisak da znaš i ti dobro fine nuances na temu, nego si rešio da isteraš svoje.

čitao sam na nova.rs da se na spasovdan ne treba svađati i ne treba dremnuti popodne, ovo drugo ću sigurno prekršiti, pa da ne budem full on sotona sa prvim

4 minutes ago, uini said:

..a i to sa trejdovima ispade neki aksiom.

zapravo se u evropi daleko više sele igrači nego u nba, odigraju sezonu ili dve i traže novi klub.

u nba čak i da te trejduju, što ukupnoi gledano nije toliko veliki procenat, i dalje imaš svoj zagarantovan ugovor, zabole te, biće 'leba i sutra

Uopste nije isto. U Evropi ne moze klub koji zakljuci da mu vise nisi potreban da prenese prava na tebe drugom klubu bez tvog pristanka i da te uopste ne obavesti do poslednjeg dana da se selis u neki drugi grad, hteo ti to ili ne. Nije bitan broj vec postupak.

ma nije to uopšte toliko strašno koliko da odeš u neku rusku zabit jer ti daju puno više novca od drugih npr

ili neku tursku vehabiju izvan istanbula ili srbiju zemlju ćacija

nebitno je, poenta je da dečko ima i skill i fizikalije i godine a i novčanu priliku da proba tranziciju u nba, koja uopšte nije neka sci fi ideja a ako ne uspe, vratiće se praavim vrednostima evropskog basketa u prajmu. win win, da ne kažem uin uin

Na Spasovdan pricate na temi o KKCZ o legit NBA igracima?

Voimjaoca gospode

Just now, kronostime said:

Na Spasovdan pricate na temi o KKCZ o legit NBA igracima?

Voimjaoca gospode

na spasovdan su valjda razapeli aleksu avramovića na krst ili grešim?

posle je tri meseca imao loš % za tri

..ili je tada otišao iz partizana, spasio se, otud spasovdan

Just now, uini said:

..ili je tada otišao iz partizana, spasio se, otud spasovdan

Kao Spasovdan slavimo kad je Ntilikina razduzio dres.bajo

1 hour ago, uini said:

ma nije to uopšte toliko strašno koliko da odeš u neku rusku zabit jer ti daju puno više novca od drugih npr

ili neku tursku vehabiju izvan istanbula ili srbiju zemlju ćacija

nebitno je, poenta je da dečko ima i skill i fizikalije i godine a i novčanu priliku da proba tranziciju u nba, koja uopšte nije neka sci fi ideja a ako ne uspe, vratiće se praavim vrednostima evropskog basketa u prajmu. win win, da ne kažem uin uin

Znas kako, ako ne vidis razliku u tome da li imas ili nemas pravo da odlucujes o svojoj karijeri ocigledno je da nas dvojica razlicito vidimo mnogo sire stvari od kosarke i sporta. Po meni je to fundamentalna razlika.