May 21May 21 to bi morao da prodiskutujes, kako sa vidjenijim nba igracima, tako i sa onima koji su dosli u evropu iz nba, pa da cujes da li je to sto navodis toliki problem ili bi ga rado prihvatili da imaju priliku. ja prirodno, nemam to iskustvo, samo percepciju i teoriju Edited May 21May 21 by uini
May 21May 21 1 hour ago, uini said:to bi morao da prodiskutujes, kako sa vidjenijim nba igracima, tako i sa onima koji su dosli u evropu iz nba, pa da cujes da li je to sto navodis toliki problem ili bi ga rado prihvatili da imaju priliku. ja prirodno, nemam to iskustvo, samo percepciju i teorijuSamo sam rekao da za mene nije isto da li igrac ucestvuje u odluci gde ce da igra od sutra ili nece, nemam potrebu da diskutujem sa bilo kim o tome jer mi sigurno nece promeniti misljenje. Realnost razlike u kulturama je da se to u SAD smatra normalnim a u Evropi se nikad nece desiti jer (mislim, nisam siguran jer se ne bavim time) cak ni zakoni koji se bave radnim pravom u EU tako nesto ne dozvoljavaju.
May 21May 21 Da veceras zavrsimo ovo mucenje, pa da se na miru posvetimo najradosnijem delu sezone medj' "ciganima"...prelaznom roku. Večiti optimista, ali i dalje ne vidim kako mozemo da dobijemo seriju.
May 21May 21 ja bih da dobijemo, iako ne ide u prilog mojoj zelji da obrad bude trejdovan u kk otkaz Edited May 21May 21 by uini
May 21May 21 Ono kad si toliko pogubljen i otvoris protivniku sve opcije, i sut i pick igru i skok u napadu, i jebeno sve. Jezivo koliko je pogubljena ova ekipa Zvezde.
May 21May 21 3 minutes ago, Gutterball said:Dobar početak. Vidi se ta neka nova ideja u igri...Sada sam tek stigao da se uključim, koliko je trajao taj dobar početak 😂
May 21May 21 1 minute ago, assignment said:Sada sam tek stigao da se uključim, koliko je trajao taj dobar početak 😂Do 12-10 za nas
May 21May 21 Kakva sramotna grupa gradjana. Zbog ovakvog pristupa su pocerali prosle sezone Nedovica, Tea, Mitrovica i Lazica..Nije bilo Sase Obradovica da se svali sve na njega Edited May 21May 21 by MiddleClass
May 21May 21 Šteta je zaista da ovakva ekipa igrača igra ovako.Gotivni su mi od starta ali to nije dovoljno naravno.
May 21May 21 Obradovic je u takvoj IQ paralizi, da mu je i samom neprijatno. Ozbiljan komad neznalice.