May 21May 21 3 minutes ago, MiddleClass said:Naravno da je Obradovic kriv. Problem je sto ovdje vecina misli da je ovo karakterno sjajna grupa momaka i da je samo do trenera, a nijeHaha 😂. Kako sada okreneš ploču...Pa kako sad "naravno" ??? I po kojim izjavama na forumu možeš da tvrdiš da većina misli da su karakterno sjajna grupa? Da nije do igrača, da... Da su kvalitetni, takodjer... Ali o karakteru ne... Zato što bez ikakve igre i ideje ne deru Partizan? Sram ih bilo...
May 21May 21 Saša je morbidna ništarija od trenera, a Penjaroja sasvim solidan evroligaška struka. To se i vidi na terenu, ali na kraju se manje-više sve svodi na pg-a. Da za njih igra roviti Mekintajer, a za nas Karlik, bilo bi 15 za nas.Ono što me iznenadilo je da su šuterski baš ovoliko potentniji, a i da Fernando i Džekiri ovako siluju ove naše mučenike, to se nisam nad'o. Sve u svemu, ozbiljnija ekipa ide dalje.
May 21May 21 Treba pronaći pozitivne aspekte pred ostatak sezone, a to je da je promljeno manje od 100 poena
May 21May 21 2 minutes ago, ducca said:Treba pronaći pozitivne aspekte pred ostatak sezone, a to je da je promljeno manje od 100 poena To možda radi kod navijača Partizana, kod mene njok... Samo crni Johnny Walker, a i to je samo rešenje za kratke staze 🥃🥃🥃 Edited May 21May 21 by assignment
May 21May 21 Pobeda, dve pobede, finale itd itd, sve bi to bilo isprekidano mukom i gomilom pitanja, tako da je ovo ipak najbolji moguci scenario.Ne ide vec dugo, kasno je da krene, pa nema ni razloga za produzavanje ove agonije. Nadam se da Obradovic vise nece nogom krociti u klub, ne zbog nacina na koji nije uspeo, vec zbog karaktera kakav ne zelim da vidjam u klubu koji volim. So long & tnx for nothing.
May 21May 21 20 minutes ago, assignment said:Haha 😂. Kako sada okreneš ploču...Pa kako sad "naravno" ??? I po kojim izjavama na forumu možeš da tvrdiš da većina misli da su karakterno sjajna grupa? Da nije do igrača, da... Da su kvalitetni, takodjer... Ali o karakteru ne... Zato što bez ikakve igre i ideje ne deru Partizan? Sram ih bilo...Posle Barselone su otisli na ferije u glavama. Samo neka su zdravo. Nova sezona, novi teener i novi raspad posle kupa nas ceka. Ide Obradovic i neka povede pola tima...
May 21May 21 On 20. 5. 2026. at 18:16, April said:Toliko sam usrao motku sa prognozom za Barsu da sad ne smem da napišem da sutra dobijateJa ne znam ništa o košarci
May 21May 21 1 minute ago, April said:Ja ne znam ništa o košarciDobro jinxujes kreni i na politici, previse si optimistican vazda