Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Kakav populizam ubacivanje mučenog Dede... Sad je najniže pao ćelavi...

• Replies 18.4k
  • Views 821.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ali oduševljenje publike na ulazak Davidovca ph34r Poslednji stadijum očaja.

Ovaj Fernando je odlican naslednik Tajrika Dzounsa. U svakom pogledu.

3 minutes ago, MiddleClass said:

Naravno da je Obradovic kriv. Problem je sto ovdje vecina misli da je ovo karakterno sjajna grupa momaka i da je samo do trenera, a nije

Haha 😂. Kako sada okreneš ploču...Pa kako sad "naravno" ??? I po kojim izjavama na forumu možeš da tvrdiš da većina misli da su karakterno sjajna grupa? Da nije do igrača, da... Da su kvalitetni, takodjer... Ali o karakteru ne... Zato što bez ikakve igre i ideje ne deru Partizan? Sram ih bilo...

Kamo sam sistemski uništen od idiota 2

Saša je morbidna ništarija od trenera, a Penjaroja sasvim solidan evroligaška struka. To se i vidi na terenu, ali na kraju se manje-više sve svodi na pg-a. Da za njih igra roviti Mekintajer, a za nas Karlik, bilo bi 15 za nas.

Ono što me iznenadilo je da su šuterski baš ovoliko potentniji, a i da Fernando i Džekiri ovako siluju ove naše mučenike, to se nisam nad'o. Sve u svemu, ozbiljnija ekipa ide dalje.

Odigrali smo jos gori mec od proslog, i to na domacem terenu

Treba pronaći pozitivne aspekte pred ostatak sezone, a to je da je promljeno manje od 100 poena vlade

2 minutes ago, ducca said:

Treba pronaći pozitivne aspekte pred ostatak sezone, a to je da je promljeno manje od 100 poena vlade

To možda radi kod navijača Partizana, kod mene njok... Samo crni Johnny Walker, a i to je samo rešenje za kratke staze 🥃🥃🥃

Edited by assignment

Pobeda, dve pobede, finale itd itd, sve bi to bilo isprekidano mukom i gomilom pitanja, tako da je ovo ipak najbolji moguci scenario.

Ne ide vec dugo, kasno je da krene, pa nema ni razloga za produzavanje ove agonije. Nadam se da Obradovic vise nece nogom krociti u klub, ne zbog nacina na koji nije uspeo, vec zbog karaktera kakav ne zelim da vidjam u klubu koji volim.

So long & tnx for nothing.

20 minutes ago, assignment said:

Haha 😂. Kako sada okreneš ploču...Pa kako sad "naravno" ??? I po kojim izjavama na forumu možeš da tvrdiš da većina misli da su karakterno sjajna grupa? Da nije do igrača, da... Da su kvalitetni, takodjer... Ali o karakteru ne... Zato što bez ikakve igre i ideje ne deru Partizan? Sram ih bilo...

Posle Barselone su otisli na ferije u glavama. Samo neka su zdravo. Nova sezona, novi teener i novi raspad posle kupa nas ceka. Ide Obradovic i neka povede pola tima...

On 20. 5. 2026. at 18:16, April said:

Toliko sam usrao motku sa prognozom za Barsu da sad ne smem da napišem da sutra dobijate

Ja ne znam ništa o košarci

Jel smo spremni da gledamo minimozdaneudare na konferenciji?

1 minute ago, April said:

Ja ne znam ništa o košarci

Dobro jinxujes D kreni i na politici, previse si optimistican vazda

kakva picketina!