May 21May 21 1 minute ago, Moća said:Obradovic ako ne podnese ostavku veceras ne znam šta reći.I opet jebeni svič na piku iako nas uništavaju na tome. I naravno u napadu ništa sem improvizacije.Živo me zanima, kad neki malo stručniji posmatrač gleda Zvezdu, da li pomisli nešt tipa "Kako se bre ovaj dokopao trenerske klupe?".Deluje kao da ili on nema pojma šta da kaže igračima kad već krene utakmica ili igrači to ne slušaju uopšte.Sezona će na kraju biti bezmalo fijasko. Edited May 21May 21 by JPM
May 21May 21 6 minutes ago, Arthur Kirkland said:"uprava napolje" i "Vucicu pederu "Cista reakcija. Fazon 'gubimo -15, šta je ovo...kme kme...'
May 21May 21 Cigani se setili pederovanja kada gube stoka razlike.Grobari zaboravili Žoca čim krenule pobede.Jebem ti ja takav narod.
May 21May 21 Pukla mi Move aplikacija i na TV i na telefonu, po drugi put večeras... Majku nesposobni... Sa druge strane, možda je to i znak Božiji da se posvetim nečim drugim... Edited May 21May 21 by assignment
May 21May 21 30 minutes ago, assignment said:Ti kao znaš šta se tačno desilo tada i zašto su se tada držali trenera? Pa verovatno jer nije bilo do trenera... Samo što Sfero nije donosio odluke koje su WTF poput Saleta...Nije uništio igru svojim implementacijama....Nije davao glupe izjave... Ali ok, rezultati su na kraju isti, stim da je ovaj tim potencijalno dosta jači....Da, duplo bolji tim i rade isto sto i stranci u Partizanu za vrijeme Robije. Biraju utakmice i takmicenja... trener moze samo da ode. Karakter im je nula
May 21May 21 Realno, jedina moralna stvar je saopstiti otkaz nakon ovakvog pokazivanja nemoci. Drugo, ovde nista ne stima izmedju igraca i trenera, to je ocigledno.
May 21May 21 Just now, MeanM@ said:Realno, jedina moralna stvar je saopstiti otkaz nakon ovakvog pokazivanja nemoci. Drugo, ovde nista ne stima izmedju igraca i trenera, to je ocigledno.Svejedno je zaista. Posle ovoga ima jos koliko do kraja?Par utakmica?Ali se odluka moze doneti vec danas, saopstili je ili ne.
May 21May 21 2 minutes ago, MeanM@ said:Realno, jedina moralna stvar je saopstiti otkaz nakon ovakvog pokazivanja nemoci. Drugo, ovde nista ne stima izmedju igraca i trenera, to je ocigledno.To je slučaj već 3 meseca. Kad sam pisao da treba najuriti prevaru još posle Barse (a i pre toga posle Partizana) i pokušati spasiti sezonu, neki su se sprdali...Znao sam da je nemač pojma, ali da je baš ovoliki...
May 21May 21 1 minute ago, MiddleClass said:Da, duplo bolji tim i rade isto sto i stranci u Partizanu za vrijeme Robije. Biraju utakmice i takmicenja... trener moze samo da ode. Karakter im je nulaSam si sebi uskočio u stomak ovom izjavom, taj Partizan sa drugim trenerom to ne radi, znači do trenera je, i može samo da ode... Još se kod Željka ni pod razno ne može struka dovoditi u pitanje... Došla su druga vremena, ako trener popuši kod svojih igrača, i tim mu ne veruje, on (trener) nije uspeo u prvom trenerskom zadatku u današnjem vremenu, vidi takodje pod Ataman-Pana Edited May 21May 21 by assignment
May 21May 21 @MiddleClass tesko je opravdati trenera pod ovakvim raspadom ekipe.Ne kazem da je to tvoja namera iskljucivo ali je bas tesko. Ovo je sramota sto gledamo od kupa.
May 21May 21 1 minute ago, JPM said:@MiddleClass tesko je opravdati trenera pod ovakvim raspadom ekipe.Ne kazem da je to tvoja namera iskljucivo ali je bas tesko. Ovo je sramota sto gledamo od kupa.Naravno da je Obradovic kriv. Problem je sto ovdje vecina misli da je ovo karakterno sjajna grupa momaka i da je samo do trenera, a nije