Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Vrlo deprimirajuce prolece, ko bi reko

• Replies 18.4k
  • Views 821.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Kad je bilo +20 za komšiluk, sva sreća zvalo me na telefon pa sam odustala od gledanja.

Sad vidim na kraju samo +6, verovatno su se oni izbezumili.

Just now, Valk said:

Kad je bilo +20 za komšiluk, sva sreća zvalo me na telefon pa sam odustala od gledanja.

Sad vidim na kraju samo +6, verovatno su se oni izbezumili.

Ja se uhvatio za glavu pre izvodjenja lopte kod 97-94, tacno sam imao osecaj da cemo zasrati nesto. Ponadale se one duboko skrivene optimisticne celije mog organizma na 95-94 D

Rada Nikolic, Sport... Klab

Vazi da cemo dobiti trecu ako je uopste i bude

CMM je sve, kao i Karlik kodnji

Aaaajde Penjaroja skrati druze slatki, daj da cujemo Vladea pa da se razilazimo

Valjda ćemo dočekati sezonu da imamo i skladan tim i dobrog trenera.

@MiddleClass

Batler nije pročitan od kupa, već igra od odlaska Yaga na drugoj poziciji, gde se mnogo više troši i ne snalazi... Pritom mu je prva sezona u Evropi. A koliko nam je pobeda doneo i kako je igrao si zaboravio, uhvatio su se za Batlera kao pijan...

Hajde, da vidimo kako se neke odluke Saleta možda odrazile na tim tokom sezone i šta su igrači mislili o tome? Naravno, nikada nećemo saznati....

Možda bi Motejunas bio bolji od Rivera, možda bi smo bolje izgledati sada da Sale nije odlučio da je Grejem dvojka i tačka, pa se nahvali Yaga kojeg se posle mesec dana odrekne. Šta misliš da sve te odluke ne utiču na hemiju u timu, ili odnos trener-tim?

Edited by assignment

Slaze se brko sa mnom da je Kalates caca ove igre i da vredi svakog reala

18 minutes ago, Arthur Kirkland said:

95-94

isuse

Stigli sa -20??

Još ispade utekoše nam s lopate, neki staarii Partizan bi ovo glat izgubio.

E jebi ga. Kad se igra u Pioniru, prekosutra?

2 minutes ago, Valk said:

isuse

Stigli sa -20??

Još ispade utekoše nam s lopate, neki staarii Partizan bi ovo glat izgubio.

E jebi ga. Kad se igra u Pioniru, prekosutra?

Cetvrtak

4 minutes ago, Ratamahatta said:

Slaze se brko sa mnom da je Kalates caca ove igre i da vredi svakog reala

Ruku na srce, pomogao mu je i Sasa s odbranom na njemu. Sem sto smo busili Sterlinga na niskom postu pocetkom prve cetvrtine, nijednu dobru implementaciju ne videh.

19 minutes ago, Ratamahatta said:

Rada Nikolic, Sport... Klab

Vazi da cemo dobiti trecu ako je uopste i bude

CMM je sve, kao i Karlik kodnji

Što je već greška u startu, košarka je timski sport, ok je da imaš vodju tima, ali nije normalno da bez jednog igrača puca ceo tim, jer to znači da nisi tim, i tako ne možeš do sportskog uspeha...

IQ

Ima vise mozga od Batlera i Nvore zajedno, i ne preterujem uopste. Svaki potez rezonski, jebeni clockwork

Ove 2 budale je tesko gledati, mogu da ih tolerisem samo dok ih sere

@Nikodije

Daj ludog Zexa kako bi samarao Penjarou posle utakmice lolol

Setice se ovi nasi grobari da sam im slao Kalatesa koji je tada gulio klupu u Monaku jos pre nego sto je potpisao, kad se Karlik povredio, mi smo tada imali gomilu plejeva koje je mudri Sasha Obradovic jednog po jednog otpisivao dok na kraju nismo ostali bez ijednog. Brick nije vise za sampionske ekipe ali je jos uvek ozbiljna kosarkaska glava koja igra za tim i tako druge igrace cini boljim, veliki profesionalac i izuzetno posten igrac.

O nama se nista novo nema reci, ovo sto gledamo u zavrsnici sezone je samo posledica svih onih bizarnih odluka koje je Obradovic u jednom trenutku poceo da donosi i kako je koju doneo samo je dodatno pravio stetu. Covek je, izmedju ostalog, mrtav-hladan zrtvovao Motijeunasa da bi razigrao Rivera koji verovatno nece ni ostati sledece godine.lolol

Samo harper, Želimir i moj otac verovali u Nika.

Sede glave rulz. Figurativno ili ne.