May 18May 18 Kad je bilo +20 za komšiluk, sva sreća zvalo me na telefon pa sam odustala od gledanja.Sad vidim na kraju samo +6, verovatno su se oni izbezumili.
May 18May 18 Just now, Valk said:Kad je bilo +20 za komšiluk, sva sreća zvalo me na telefon pa sam odustala od gledanja.Sad vidim na kraju samo +6, verovatno su se oni izbezumili.Ja se uhvatio za glavu pre izvodjenja lopte kod 97-94, tacno sam imao osecaj da cemo zasrati nesto. Ponadale se one duboko skrivene optimisticne celije mog organizma na 95-94
May 18May 18 Rada Nikolic, Sport... KlabVazi da cemo dobiti trecu ako je uopste i budeCMM je sve, kao i Karlik kodnji
May 18May 18 @MiddleClass Batler nije pročitan od kupa, već igra od odlaska Yaga na drugoj poziciji, gde se mnogo više troši i ne snalazi... Pritom mu je prva sezona u Evropi. A koliko nam je pobeda doneo i kako je igrao si zaboravio, uhvatio su se za Batlera kao pijan...Hajde, da vidimo kako se neke odluke Saleta možda odrazile na tim tokom sezone i šta su igrači mislili o tome? Naravno, nikada nećemo saznati....Možda bi Motejunas bio bolji od Rivera, možda bi smo bolje izgledati sada da Sale nije odlučio da je Grejem dvojka i tačka, pa se nahvali Yaga kojeg se posle mesec dana odrekne. Šta misliš da sve te odluke ne utiču na hemiju u timu, ili odnos trener-tim? Edited May 18May 18 by assignment
May 18May 18 18 minutes ago, Arthur Kirkland said:95-94Stigli sa -20??Još ispade utekoše nam s lopate, neki staarii Partizan bi ovo glat izgubio.E jebi ga. Kad se igra u Pioniru, prekosutra?
May 18May 18 2 minutes ago, Valk said:Stigli sa -20??Još ispade utekoše nam s lopate, neki staarii Partizan bi ovo glat izgubio.E jebi ga. Kad se igra u Pioniru, prekosutra?Cetvrtak4 minutes ago, Ratamahatta said:Slaze se brko sa mnom da je Kalates caca ove igre i da vredi svakog realaRuku na srce, pomogao mu je i Sasa s odbranom na njemu. Sem sto smo busili Sterlinga na niskom postu pocetkom prve cetvrtine, nijednu dobru implementaciju ne videh.
May 18May 18 19 minutes ago, Ratamahatta said:Rada Nikolic, Sport... KlabVazi da cemo dobiti trecu ako je uopste i budeCMM je sve, kao i Karlik kodnjiŠto je već greška u startu, košarka je timski sport, ok je da imaš vodju tima, ali nije normalno da bez jednog igrača puca ceo tim, jer to znači da nisi tim, i tako ne možeš do sportskog uspeha...
May 18May 18 IQIma vise mozga od Batlera i Nvore zajedno, i ne preterujem uopste. Svaki potez rezonski, jebeni clockworkOve 2 budale je tesko gledati, mogu da ih tolerisem samo dok ih sere
May 18May 18 Setice se ovi nasi grobari da sam im slao Kalatesa koji je tada gulio klupu u Monaku jos pre nego sto je potpisao, kad se Karlik povredio, mi smo tada imali gomilu plejeva koje je mudri Sasha Obradovic jednog po jednog otpisivao dok na kraju nismo ostali bez ijednog. Brick nije vise za sampionske ekipe ali je jos uvek ozbiljna kosarkaska glava koja igra za tim i tako druge igrace cini boljim, veliki profesionalac i izuzetno posten igrac.O nama se nista novo nema reci, ovo sto gledamo u zavrsnici sezone je samo posledica svih onih bizarnih odluka koje je Obradovic u jednom trenutku poceo da donosi i kako je koju doneo samo je dodatno pravio stetu. Covek je, izmedju ostalog, mrtav-hladan zrtvovao Motijeunasa da bi razigrao Rivera koji verovatno nece ni ostati sledece godine.