Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, Michael Krueger said:

Ma nije do trenera, neće igrači da trče...

Rekao im trener da ne prave faul 7 minuta fantom

Edited by MiddleClass

• Replies 18.4k
  • Views 821.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, MeanM@ said:

Oće da trče, neće da dadu koš.

Šta on tu može, jbg...

Može na poluvremenu da ode, ako ima obraza bar malo...

3 minutes ago, MiddleClass said:

Kakva sramotna grupa gradjana. Zbog ovakvog pristupa su pocerali prosle sezone Nedovica, Tea, Mitrovica i Lazica..

Nije bilo Sase Obradovica da se svali sve na njega fantom

stvarno se nema sta zameriti igracima na borbi i trudu, najozbiljnije.

Just now, MiddleClass said:

Kakva sramotna grupa gradjana. Zbog ovakvog pristupa su pocerali prosle sezone Nedovica, Tea, Mitrovica i Lazica..

Nije nilo Sase Obradovica da se zvali sve na njega fantom

Prestani molim te, sem Nedovića , po ko zna koji put navodiš tri penzionera jbt...

Baš nam oni fale....

Da se slomi na trenera je ako ništa drugo prirodan tok u sportu...I ako se desi, zaslužuje otkaz...

Edited by assignment

Blago receno mi se gade svi. Od glavatog cacija, ona dva cokijeva bilmeza, Implementatora ,do vecine igraca. Prvi put u poslednjih 14,15 god ne odoh na nas plej of mec iako sam imao sezonsku. Izgleda da je odluka bila odlicna

1 minute ago, uini said:

stvarno se nema sta zameriti igracima na borbi i trudu, najozbiljnije.

Ne znaju gde biju ali zato biju u svim pravcima.

1 minute ago, assignment said:

Prestani molim te, sem Nedovića , po ko zna koji put navodiš tri penzionera jbt...

Baš nam oni fale....

Da se slomi na trenera je ako ništa drugo prirodan tok i sportu...I ako se desi, zaslužuje otkaz...

Ne kazem da nam fale. Samo vas arisini jebu. Nije bio kriv Sfero za raspad na kraj sezone vec igraci kojima se ne igra nista osim EL. Kad smo isto to dobili ove sezone onda je kriv trener

7 minuta druge cetvrtine primaju lake poene uz 0 faulova. Vjerovatno je to taktika fantom

Edited by MiddleClass

Just now, MiddleClass said:

Ne kazem da nam fale. Samo vas arisini jebu. Nije bio kriv Sfero za raspad na kraj sezone vec igraci kojima se ne igra nista osim EL. Kad smo isto to dobili ove sezone onda je kriv trener

7 minuta druge cetvrtine primaju lake poene uz 0 faulova. Vjerovatno je to taktika fantom

Naravno da je kriv bio i Sfero i morao je da ode. Koliko god on meni ljudski bio na mestu, prosto nije išlo.

Obradovic sem što ništa jbno ne zna sem naučenih šablona koji povremeno prolaze je poprilično problematičan karakter i brže udje u konflikte sa onima koji se usude da posumnjaju u to što radi.

Prosto nema budućnosti sa takvom osobom. To sto su igrači trenutno pogubljeni je takodje refleksija njegove pogubljenosti.

Covek jednostavno nije kalibar Zvezdinih trenutnih ambicija, prihvatite to. Nek je najveći Zvezdas na svetu.

1 minute ago, MiddleClass said:

Ne kazem da nam fale. Samo vas arisini jebu. Nije bio kriv Sfero za raspad na kraj sezone vec igraci kojima se ne igra nisra osim EL. Kad smo isto to dobili ove sezone onda je kriv trener

Ti kao znaš šta se tačno desilo tada i zašto su se tada držali trenera? Pa verovatno jer nije bilo do trenera... Samo što Sfero nije donosio odluke koje su WTF poput Saleta...Nije uništio igru svojim implementacijama....Nije davao glupe izjave... Ali ok, rezultati su na kraju isti, stim da je ovaj tim potencijalno dosta jači....

9 minutes ago, JPM said:

Ne znaju gde biju ali zato biju u svim pravcima.

ne znaju gde biju posto penjaroja klasicno skoluje obrada. evo otkad je uprario osetkovskog i pokua na 4/5, obrad ceka da se nesto samo od sebe pozitivno desi

Nije 50

"uprava napolje" i "Vucicu pederu "

1 minute ago, ivan9999 said:

Nije 50

Baby steps...

Elem, mozda je Dusan Bajevic uradio pravu stvar.

2 minutes ago, Arthur Kirkland said:

"uprava napolje" i "Vucicu pederu "

Ćacike ne dolaze na ABA.

Obradovic ako ne podnese ostavku veceras ne znam šta reći.

I opet jebeni svič na piku iako nas uništavaju na tome. I naravno u napadu ništa sem improvizacije.