Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

8 minutes ago, harper lee said:

Nije, izgubili smo sest razlike.

Kismet, jbg.... naughty

• Replies 18.4k
  • Views 821.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

17 minutes ago, harper lee said:

Dolazi omiljena kosarkaska zabava prosecnog navijaca Zvezde - prelazni rok. Za takvog navijaca prelazni rok je idealna prilika da demonstrira svoje minuciozno misljenje o tome kako je svaki igrac koji igra negde drugo bolji od igraca koji igraju u Zvezdi pa stoga treba zameniti ceo tim vedetama koje samo cekaju da predju u Zvezdu. Realnost je da je vecina igraca pod ugovorom i da ce ostati u klubu, radice se samo doselekcija od mozda tri-cetiri igraca. Ovo je dobar tim i napravio bi dobar rezultat da ga Obradovic nije upropastio bulaznjenjima na pozicijama 1 i 5.

Kad već menjamo trenere, bar sa igračima da imamo neki kontinuitet. Ako je Džons dogovoren onda mora jedan gabaritan plej pored njega, tip Bolmaro od dva metra, sa dobrom odbranom...

da se malo izbalansira roster.

1 minute ago, kurjak said:

Kad već menjamo trenere, bar sa igračima da imamo neki kontinuitet. Ako je Džons dogovoren onda mora jedan gabaritan plej pored njega, tip Bolmaro od dva metra, sa dobrom odbranom...

da se malo izbalansira roster.

Kodi jos nije otisao.

Bolmara zaista ne bih voleo da gledam u Zvezdi. Dobar je igrac ali je tezak privatnik bez trunke savesti.

Generalno, u scenariju da svi ostanu ovom timu treba samo jos jedan vrhunski plej i umesto Rivera centar tipa Petruseva, neko sa dobrom igrom ledjima koji pored toga ima range i moze da ubaci spolja. Nista drugo ja tu ne bih dirao, verovatno sam negde na prethodnim stranicama isto to napisao. Ostaje pitanje trenera, s obzirom na to kako igramo i koliko cesto ponavljamo iste greske ili Obradovic ne moze da prenese igracima ono sto hoce ili oni ne prihvataju. Sta god da je u pitanju, tesko je verovati da ce ubuduce biti drugacije s njim na klupi.

33 minutes ago, harper lee said:

Dolazi omiljena kosarkaska zabava prosecnog navijaca Zvezde - prelazni rok. Za takvog navijaca prelazni rok je idealna prilika da demonstrira svoje minuciozno misljenje o tome kako je svaki igrac koji igra negde drugo bolji od igraca koji igraju u Zvezdi pa stoga treba zameniti ceo tim vedetama koje samo cekaju da predju u Zvezdu. Realnost je da je vecina igraca pod ugovorom i da ce ostati u klubu, radice se samo doselekcija od mozda tri-cetiri igraca. Ovo je dobar tim i napravio bi dobar rezultat da ga Obradovic nije upropastio bulaznjenjima na pozicijama 1 i 5.

Sto se tice doselkcije mislis na jednog ili dva plejmejkera, ako kojim slucajem Sale ostane strah me njegove procene da Karter ili Batler to mogu da iznesu. Citam da u momentu svi cerupaju Monako, mozda bi povratak Lojd-a bio ok resenje...

27 minutes ago, kronostime said:

Kismet, jbg.... naughty

kaze se kosmet :/

2 minutes ago, assignment said:

Sto se tice doselkcije mislis na jednog ili dva plejmejkera, ako kojim slucajem Sale ostane strah me njegove procene da Karter ili Batler to mogu da iznesu. Citam da u momentu svi cerupaju Monako, mozda bi povratak Lojd-a bio ok resenje...

Lojd je u Efesu i nije plej.

Siguran sam da Obradovic ne zeli da Karter i Batler igraju pleja, oni to sada igraju iz nuzde. Ako Kodi ode trazice dva pleja.

8 minutes ago, harper lee said:

Kodi jos nije otisao.

Zagledao se Barcokas u Montera ... Kodi bi nam bio kapitalno pojačanje-ostanak.

1 minute ago, uini said:

kaze se kosmet :/

Mur ispred Ntilikine?

damn-you.gif

4 minutes ago, harper lee said:

Lojd je u Efesu i nije plej.

Siguran sam da Obradovic ne zeli da Karter i Batler igraju pleja, oni to sada igraju iz nuzde. Ako Kodi ode trazice dva pleja.

Iz tvojih usta u bozije usi, ali pored odluka koje je tokom sezone donosio, nista me nebi cudilo....

Mozag mi se izgleda pomracio, navodno se secam da je Lojd kod nas igrao pleja lolol

1 minute ago, kurjak said:

Zagledao se Barcokas u Montera ... Kodi bi nam bio kapitalno pojačanje-ostanak.

Ne znam sta da ti kazem, u tom slucaju bi taj drugi plej morao biti zver od igraca. Kodi je imao strasnu sezonu ali ako i dalje bude igrao ovako i ovoliko u Zvezdi odredice nam plafon koji nece biti veci od ovog koji sada imamo. Takodje, ako je tacno da mu Olimpijakos nudi 8 miliona za tri sezone on ako ostane nece ostati za manje novca i bice pod velikim pritiskom navijaca da opravda toliki ugovor.

Montero Kodiju nije konkurencija, Olimpijakos ima dosta trash-a da sklanja sa te pozicije i ako im ne ostanu Ntilikina i Kori Dzozef dva igraca na toj poziciji im svakako trebaju. Pitanje je da li ce i Walkup ostati, ako su zagrizli za Kodija koji je slican igrac moguce da ne racunaju ni na njega.

1 minute ago, assignment said:

Iz tvojih usta u bozije usi, ali pored odluka koje je tokom sezone donosio, nista me nebi cudilo....

Mozag mi se izgleda pomracio, navodno se secam da je Lojd kod nas igrao pleja lolol

Ma, nije ni on bas toliko slep. Izjavio je skoro da obojica igraju ono sto ne bi trebalo da igraju zbog povreda drugih igraca.

Lengston Hol, Volden i Uskokovic su bili plejevi te sezone. Posle smo nesto vilenili sa Kolonom posto se Hol pokazao kao promasaj, mislim da je to bila ta sezona.

Toliko sam usrao motku sa prognozom za Barsu da sad ne smem da napišem da sutra dobijate

Just now, April said:

Toliko sam usrao motku sa prognozom za Barsu da sad ne smem da napišem da sutra dobijate

Pa dobro, to je bio možda i hot tejk, ovo sutra je realnost. Ne u smislu da je sigurna pobeda, ali bar blagi favoriti jesu.

7 hours ago, kurjak said:

Zagledao se Barcokas u Montera ...

Zar ne ide Montero na koledž neki?

9 hours ago, Valk said:

Zar ne ide Montero na koledž neki?

Ne, to jest ima ponudu ali je izjavljivao da jos nije doneo odluku. Deluje da je jedan od retkih koji ne bi da idu tamo po svaku cenu.

Pametan decko. Amerika je upropastila Marka Simonovica, Vasu Micica, Bobana Marjanovica. Mnogi su zarad velikog novca odlucili da zanemare minute. Nije im zameriti naravno, ali ima i ljudi koji drugacije razmisljaju.

Vasa Micic umesto da postane nivo Diamantidisa i Bodiroga, postao frustrirana olupina koja nosi digitron u WC.