Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

To je Dzared Batler. Ne umije pod pritiskom . Lakic ga pojeo

Ali nije on kriv. Sasa je

• Replies 18.4k
  • Views 821.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

40 bacanja. Oli u Atini nema toliko lolol

Uso sam na 95-84, 10-0 serija i onda stari dobri Nvora

Prodajte ga ko god ponudi

3 minutes ago, MiddleClass said:

40 bacanja. Oli u Atini nema toliko lolol

41 vlade

OKC govna da jede.

Just now, Ratamahatta said:

Uso sam na 95-84, 10-0 serija i onda stari dobri Nvora

Prodajte ga ko god ponudi

Glupo je vcrs Nvoru kriviti za bilo sta, kakva bi bruka bila veceras da njega nije bilo

Dzared Batler legenda utakmica kad odemo na -20 i protivnik olabavi odbranu lolol

Batler je odigrao savršenu četvrtu, na kraju nas je usrao Nvora. Ali nema mu se šta zameriti, maestralna njegova utakmica.

Nemam pojma ni kako smo se vratili, kod nas je sve suva improvizacija, da imamo trenera se vidi jedino kad zatraži neki imbecilni čelindž.

Šteta što će ovo pomračenje mozga igrača Partizana, dati našem treneru priliku da se krije iza rezultata i da smo na kraju mogli do pobede...

Koji kontakt je sudija video kod prodora Vašingtona za 2+1?

2 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Glupo je vcrs Nvoru kriviti za bilo sta, kakva bi bruka bila veceras da njega nije bilo

Dzirdan Nvora igra dobru sezonu. Ima gresaka, bubica, losih odluka i losih utakmica kao i Kodi ili Moneke, ali to su nosioci koji su iznjeli sezonu i igrali konstantno.

Ova lenja prevara kojoj moramo dati 2.7 za narednu sezonu... kakva odluka kluba isuse

Rajko ga izvadio na slavi

2 minutes ago, JPM said:

Koji kontakt je sudija video kod prodora Vašingtona za 2+1?

Objasniće ti već neko od objektivnih komšija.

24 minutes ago, MeanM@ said:

Bukvalno najbolji kosarkas danasnjice, biraj, da igra u ovakvom sistemu igre bi igrao, brat bratu, 30% ispod svojih mogucnosti. Ne postoji takav koji moze danasnje odbrambene igrace merljivog nivoa kvaliteta da dobija na individualne kvalitete.

Tim igra i za najbolje(g) individualce(a). A mi smo kurcina od tima, jer su nas trener i tim mu sa klupe pogubili sve konce.

U ovakvom sistemu Kodi, Nvora, Moneke i Izundu imaju odlicne sezone. Batler izgleda smijesno kada ga pritisnu, cim je procitan u vrijeme kupa i nadalje on je nestao. Jednu od pet utakmica dobrih dobijemo i od Dobrica kapetana

Edited by MiddleClass

13 minutes ago, FPLS said:

Batler je odigrao savršenu četvrtu, na kraju nas je usrao Nvora. Ali nema mu se šta zameriti, maestralna njegova utakmica.

Nemam pojma ni kako smo se vratili, kod nas je sve suva improvizacija, da imamo trenera se vidi jedino kad zatraži neki imbecilni čelindž.

Savrsena cetvrta za njega, ali zato u trecoj pomracenje mozga kao da nas je FC3 poveo u pohod direktno s tribine. Bukvalno je Batler bio uzrok i njihove j nase serije

Trener, 2 pleja, 2 centra i pali se mašina sledeće sezone.