May 15May 15 Obrad u CV može da stavi Semi-Final ABA League Možda, ako nas Partizan potceni, i uzmemo brejk
May 15May 15 3 minutes ago, Valk said:Kalinić +/- +19Gde su indeed.4/4 odlična, zašto moramo da trpimo stres evo ne znam. Svakako se nadam da će Kodi da se pojaviBio je na zagrevanju, trčkara uz aut liniju.
May 15May 15 4 minutes ago, Valk said:Kalinić +/- +19Gde su indeed.4/4 odlična, zašto moramo da trpimo stres evo ne znam. Svakako se nadam da će Kodi da se pojaviKalina je i u Ljubljani imao +20.
May 15May 15 @kurjak Videh ga posle da sedi sa strane u civilu.Grobare da iznenadimo ubacivanjem Kenana out of nowhere! Edited May 15May 15 by Valk
May 15May 15 3 minutes ago, Valk said:Kalinić +/- +19Gde su indeed.4/4 odlična, zašto moramo da trpimo stres evo ne znam. Svakako se nadam da će Kodi da se pojaviMoramo jer ovi periodi kad smo losi su nasa realnost u ovom trenutku, jedino kad pravimo razliku u svoju korist su periodi kad pogadjamo suteve u nenormalnim procentima, kao sto je bio slucaj u prvoj cetvrtini prve utakmice. Mi smo u Barseloni na kraju prve cetvrtine gubili osam razlike sa 80% suta za tri, to je sve sto se ima reci o tome sta igramo u odbrani. U nasim slavnim defanzivnim rotacijama se izgubio cak i jedan Dzoel Bolomboj koji je kod Sferopulosa bio najbolji defanzivni centar u Evropi, sta onda reci o drugim igracima. Prosle sezone u ovo vreme smo jednostavno prestali da igramo jer nam je tim bio prepun zasluznih gradjana kojima su domace lige ispod casti, ove sezone hocemo da igramo, igraci se trude, ali Obradovic jednostavno ne ume da namesti ekipu.Ni u napadu nije mnogo bolje. Iz nuzde igras sa dva beka na pleju, znas da su obojica superiorni u igri jedan na jedan, prvi put smo rasirili i ostavili Kartera u toj poziciji i iz tog napada dali otvorenu trojku u 36. minutu utakmice. Pre toga sve vreme izvlacimo centra u neku drljavu pik igru iz koje ne sticemo prednost jer ni Karter ni Batler nemaju naviku da se brzo oslobadjaju lopte, da i ne pricam o tome da ne umeju da nameste blok pa smo popili jedno tri-cetiri faula u napadu zbog nepravilnog postavljanja bloka.Ovo su sve odlicni igraci sa odlicnim karakterom, tuzno je gledati ih u ovakvom izdanju.
May 15May 15 5 minutes ago, harper lee said:Nisam bas najsigurniji koliko je dugorocno dobro sto smo ovo dobili. Na kraju su nas iscupali Odzelej, Kalina, Moneke i Karter, igraci koje Obradovic celu sezonu tretira kao pomocno osoblje i djubretare koji skupljaju statistiku iz onoga sto ostane iza Kodija, Batlera i Nwore. Cedevita nas je posteno nadigrala, nekako smo prosli na individualni kvalitet pomenutih igraca. Ako Kodi ne bude mogao odmah da igra za nas je ova sezona zavrsena.U principu je svejedno. Neće se Obradovićev ostanak odlučivati na osnovu ove utakmice. Valjda je onima koji odlučuju sve jasno što se njega tiče, dovoljno se videlo. Čovek stoji pored terena i gledamo njegove reakcije nemoći, utucaj na igru 0. Ovo su igrači izvukli.Protiv Partizana to neće biti dovoljno, obrisaće Španac pod sa njim, do nivoa aprijatnosti... Ako mu to ne presudi, ništa neće... Edited May 15May 15 by Michael Krueger
May 15May 15 Mi jedino čemu možemo da se nadamo je neki Kalinin "last dance".Šansa nije velika, ali je veća od bilo čega drugog.
May 15May 15 52 minutes ago, Michael Krueger said:Neuporedivo. Željko je tvrdoglavi perfekcionista koga se igrači plaše, a ovaj tvrdoglavi nemač pojma koga niko ne zarezuje 2%, a kurčevit kao da je Fil Džekson.Ovo igrači sami iznose, on je nemi posmatrač...Naravno da je uporedivo, uporedive su i mnogo bizarnije stvari od ucinka i sudbine dva kosarkaska trenera u jednoj istoj sezoni. Ja ne vidim da Obradovic ima los odnos sa igracima i da ga ne postuju. Naprotiv, u izjavama veoma cesto ti isti igraci govore da imaju veliku podrsku od trenera na kojoj su zahvalni. Stoga meni ne deluje da je problem u tome, mislim da je problem sto on prilicno ocigledno ne moze ovaj tim da stavi u poziciju u kojoj ce igraci maksimizovati svoj kvalitet. Momci su se toliko usrali veceras da su oklevali kod najobicnijih urucenja na pola terena, utakmicu su dobili oni koji prosto kao osobe imaju samopouzdanje, neki poput Kalinica i iskustvo, da odigraju najbolje kad je najteze. Po ponasanju Obradovica meni se cini da su to uradili uprkos a ne zaslugom trenera, njegovo ponasanje na utakmicama ne pomaze igracima da se komfornije osecaju na utakmici.Mislim, zaista niko ne moze da me ubedi da bilo ko ovde poznaje kosarku na nivou na kojem Zvezda igra bolje od Sase Obradovica koji je ceo zivot u njoj i kao vrhunski igrac i kao evroligaski trener. Covek moze biti los fit za neki klub i da nedovoljno dobro radi svoj posao u nekim okolnostima a da zanat poznaje dobro, otuda to poredjenje sa Zeljkom Obradovicem. Mozda je i njima lakse da vode neke druge klubove jer ne osecaju toliki pritisak i nemaju toliku zelju. Ono sto svi vidimo je da ekipa izgleda lose u situacijama kad mora a to pocinje sa klupe na kojoj sedi zivcan covek koji ne moze ni sebe da iskontrolise, kamoli ekipu koju vodi. Obradovic treba da ode ne zato sto je dunster koji ne razume kosarku jer on to sigurno nije, treba da ode jer ekipu koju vodi ne cini boljom vec gorom. To je sve.
May 15May 15 a oruzanu pljacku cemo ignorisati 31 faul col i 35 bacanja za nas. trideset pet. 35-15 bacanja.8 faulova po cetvrtini i 9 bacanja. svaka cetvrtina oni u bonusu za 3-4 minuta mi 0 ili 1 faul. tragikomedija, ali nista novo u aba i sa smecem od sudjenja. naravno tu je preplanuli ika expert za ovakva navlacenja i neko ko je sigurica za ovakve slucajeve kad mora da se dobije. posebno je dirljiv bio tezak faul nad batlerom za 2 bacanja na +5 u klacu. imali smo 14 to, primili 31 poen za 10 minuta, igramo uzasnu odbranu, u napadu samo iso batler i nvora i ako neka tranzicija prodje. ljudi nemaju postenog centra, rivero dominira i mi ostatak tekme igramo teska divljina, 1 na 1, trojke preko ruke...uglavnom negledljivo, na individualni kvalitet, uz kradju sudija. na silu.obrad je toliko neharizmatican da to nije normalno plus je prepotentat i nadmen a kao trener blago reci upitan. klasicno zao mi je sto je nas. jbm ti kad uporedim radonju i koliko je bio harizmatican i koliko je bio prirodan i gospodin (da ne spominjem koliko je bio pozitivno smesan) i ovo.isto vazi i za pajaca monekea i teskog divljaka nvoru. rupetine defanzivno kao i batler i rivero. uopste ekipa preplacenih amerikanaca sa kojom se tesko povezati, trener odvratan, caci uprava.ma odvratnost.volim kalinu, dedu i dobrica vise nego sve ove preplacene indijance, klovnove i rupetine.i boki je nas ratnik i ljudina i za njega uvek podrska. ovo sve ostalo uopste mi ne bi bilo zao da odu.zelim im sve najgore, ljudski je zeleti sve najgore caci klubu i j ne razumem kako ljudi koji podrzavaju studente mogu da podrzavaju ovo i ove?daju klovnovima i indijancima po 2 miliona dok je najtrofejniji igrac u istoriji kluba oteran i nije mu priredjena nikakva oprostajna utakmica i nije odato nikakvo priznanje. branko lazic je veci od svih njih zajedno i vise je dao zvezdi od svih njih zajedno i uvek cemo ga voleti i ceniti od svih njih zajedno!smrdljivi kk caci. sve najgore, iz srca.
May 15May 15 26 minutes ago, Valk said:Izvini, čiji vaš?Cekaj, ti ovog doajena VOX-a koji je tamo trajno popushio pa se dovukao ovde jos nisi stavila na ignore listu?Neiskusno, draga, neiskusno.
May 17May 17 doajen zakljucao topik, a vi slobodno nastavite da podrzavate kk caci.a sto se tice voxa da banovao me neki no life jadnik i kompleksas zato sto sam govorio istinu.pa tamo je glavni mod teski caci, onaj guru. uostalom boli me i za vox i za bilo koji forum.