Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Replies 18.4k
  • Views 822k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Revanš protiv Partizana igramo u Pioniruajde

Zar mislis da ima veceg interesovanja za Ostoja-Bokan svinjac?

Kodi, Izundu i Miljenovic out za sutra

Odavno nisam bio manje zainteresovan za neki derbi. Najverovatnije neću ni da gledam jer ako budem gledao pa krenu naši da srljaju bez ikakve ideje u napadu, i da se ispucavaju, popizdeću bez ikakve korisne potrebe.

Nadam se da će ABA da dobije ponovo na značaju, a to će se desiti samo ako bude imala prohodnost ka Evroligi, da i Budućnost i Cedevita imaju jednaku šansu. A ne ovo danas. Do tada, gledaćemo ovo što gledamo.

3 minutes ago, JPM said:

Odavno nisam bio manje zainteresovan za neki derbi. Najverovatnije neću ni da gledam jer ako budem gledao pa krenu naši da srljaju bez ikakve ideje u napadu, i da se ispucavaju, popizdeću bez ikakve korisne potrebe.

Nadam se da će ABA da dobije ponovo na značaju, a to će se desiti samo ako bude imala prohodnost ka Evroligi, da i Budućnost i Cedevita imaju jednaku šansu. A ne ovo danas. Do tada, gledaćemo ovo što gledamo.

Naravno da ABA nikada nece dobiti taj znacaj, taj voz je napustio stanicu. Uostalom, i vlasnik Cedevite je sam izjavio u jednom skorasnjem intervjuu da taj klub nema sredstava da se ukljuci u borbu za Evroligu dok stvari stoje kako trenutno stoje i da je Evrokup ono na cemu ce bazirati svoju klupsku strategiju. Za dobro ili za lose, evropska kosarka ide u nekom sasvim drugom pravcu od svega sto smo do sada vidjali, tako da "zal za mladost" nikada nece biti nista vise od nostalgije.

Sto se Zvezdine polufinalne serije tice, za nas je to takmicenje zavrseno onog trenutka kad je postalo jasno da necemo vracati Kodija, Miljenovica i Izundua, ne bismo ni Monekea da on sam nije insistirao da igra povredjen. Mozda ih cuvaju za te dve utakmice na F4 domace lige da pokusaju da "spasu sezonu" osvajanjem jednog ligaskog trofeja, u ovom trenutku i u ovom sastavu mi nismo konkurentni Partizanu i Dubaiju. Da nismo oterali onolike trule jabuke iz proslogodisnjeg tima za kojima naricu Luka&Kuzma&IgorRakocevic ne bismo ni Cedevitu prosli, bilo bi isto kao protiv Spartaka, ovako su neki igraci na karakter izborili polufinale.

I kad smo vec kod tih trulih jabuka, gledao sam skoro Luku Mitrovica u dresu CSKA protiv Lokomotive. Bolje da nisam, ostao bi mi u secanju kao jos uvek aktivan solidan kosarkas.

Luka Mitrovic, koji vec vise od deceniju ima nadimak Baba, nije od one svoje prve povrede aktivan solidan kosarkas.

3 minutes ago, dragance said:

Luka Mitrovic, koji vec vise od deceniju ima nadimak Baba, nije od one svoje prve povrede aktivan solidan kosarkas.

Ne baš, Luka se baš mučio u to vreme, ali onda je negde 2021-22 napravio fenomenalan fizički napredak i jedno vreme je izgledao bolje nego ikad. U poslednjih godinu dana opet se raspao i verovatno završio sa ozbiljnom košarkom.

3 minutes ago, Nikodije said:

Ne baš, Luka se baš mučio u to vreme, ali onda je negde 2021-22 napravio fenomenalan fizički napredak i jedno vreme je izgledao bolje nego ikad. U poslednjih godinu dana opet se raspao i verovatno završio sa ozbiljnom košarkom.

Meni je to uvek izgledalo na staklenim nogama.

U prvom mandatu da, ali u ovom drugom se držao jako dobro i od 2021 do 2025 mislim da nije imao ozbiljnu povredu

6 minutes ago, Nikodije said:

Bilo je bas tuzno gledati ga na toj utakmici. Vidis da zna ali dzabe, doslovno je bio igrac manje na terenu.

A ja pomislio da je Zvezdan malo normalniji u glavi:

Posle tog meča je izjava trenera slovenačke ekipe Zvezdana Mitrovića izazvala buru pošto je rekao da je "ovaj meč poraz sporta". Aludirajući na razliku u izvedenim slobodnim bacanjima (35-15 u korist srpskog tima) "Ne želim da širim priču. Rekao sam ono što znamo svi i što je očigledno"

Nijedno takmičenje na svetu, osim Evrokupa, nema prohodnost u Evroligu i svoj značaj grade na prestižu naslova koje osvajanje tog takmičenja sa sobom nosi. Na primer, vrlo je prestižno osvojiti ACB ili Serie A jer se radi o ligama za koje je kristalno jasno šta njihovo osvojanje podrazumeva, a to je pravo da se nazoveš prvakom Italije ili Španije. Za Evroligu važi isto. Evrokup, je već manje značajan i od Španske lige ali ga prohodnost u EL vadi. Fiba Liga šampiona ima još manji značaj, ali iza njega ipak stoji organizacija ogromne tradicije u organizaciji međunarodnih takmičenja.

ABA liga ni sama ne zna da li je evropsko, balkansko ili ex-yu takmičenje, naslov prvaka aba ne podrazumeva ništa, nema FIBA iz sebe, nema prohodnost u EL… dobiće na značaju ako jednom marketniški opredele šta su uopšte, što je sa trenutnim učesnicima praktično nemoguće.

6 minutes ago, Heaviside said:

Nijedno takmičenje na svetu, osim Evrokupa, nema prohodnost u Evroligu i svoj značaj grade na prestižu naslova koje osvajanje tog takmičenja sa sobom nosi. Na primer, vrlo je prestižno osvojiti ACB ili Serie A jer se radi o ligama za koje je kristalno jasno šta njihovo osvojanje podrazumeva, a to je pravo da se nazoveš prvakom Italije ili Španije. Za Evroligu važi isto. Evrokup, je već manje značajan i od Španske lige ali ga prohodnost u EL vadi. Fiba Liga šampiona ima još manji značaj, ali iza njega ipak stoji organizacija ogromne tradicije u organizaciji međunarodnih takmičenja.

ABA liga ni sama ne zna da li je evropsko, balkansko ili ex-yu takmičenje, naslov prvaka aba ne podrazumeva ništa, nema FIBA iz sebe, nema prohodnost u EL… dobiće na značaju ako jednom marketniški opredele šta su uopšte, što je sa trenutnim učesnicima praktično nemoguće.

Aba liga je jednostavno lokalna Evroliga za siromasne. Igra ko da pare i nekoliko akcionara/osnivaca, igra se za trofej sam po sebi i neku sitnu lovu, ispada se ako bas nema nijedne druge mogucnosti.

jel to spremamo teren za veceras, ako izgubimo

idemo da dobijemo to nebitno i neprohodno polufinale, let him cook, tj implement!

48 minutes ago, Heaviside said:

dobiće na značaju ako izbaci kvalitetne timove koji nisu iz naslovnog regiona? pa to ni EL ni NBA nisu uradili, i jedni i drugi su se proširili van regiona koji im stoji u imenu lige, i nisu izgubili ništa marketinški. a nemaju čak ni prohodnost dry

20 hours ago, MiddleClass said:

Kodi, Izundu i Miljenovic out za sutra

Kodi i Izundu su u sastavu