May 8May 8 Popular Post Uini kad ustane rešen da svira kurcu, možemo samo u zaklon dok ne prođe.Danas je nadzorni organ za kontrolu žaljenja.
May 8May 8 1 minute ago, Valk said:Uini kad ustane rešen da svira kurcu, možemo samo u zaklon dok ne prođe.Danas je nadzorni organ za kontrolu žaljenja.možda sviram pički?ja sam izneo svoj utisak, izgledalo mi je kako sam i napisao. ne tražim niti očekujem da se iko složi sa mnom, pa ni nadzorni organ za svirku
May 8May 8 1 hour ago, uini said:ja sam izneo svoj utisakDrop The Mic GIF - Find & Share on GIPHYDiscover & share this Drop The Mic GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.
May 8May 8 Author 3 hours ago, sigurnost said:E, hebiga uini.Možda je čovek jednostavno pukao i sve izašlo iz njega.Cvele je neko koga privatno zna još kao klinac i koji mu se x puta našao u životu.sale i rastko su kumovi
May 8May 8 cisto da budem precizan, kada vec skupljam dislajkove, nisam ni mislio na konferenciju, vec na ono uranjanje lica u ruke, tokom minuta cutanja.pri cemu nisam ni napisao da obradu nije zao, vec da je teatralan. verujem da voli zvezdu iskreno ali je ljubljenje grba na centru via klecanje takodje teatralno i nepotrebno.takav je lik, nije obavezno neiskren ali voli da doda pizaz
May 9May 9 Utorak, 12.05. 19hA kad i gde se igra f4 onog smešnog kls takmičenja? To će biti interesantna zabava
May 9May 9 40 minutes ago, MeanM@ said:Utorak, 12.05. 19hA kad i gde se igra f4 onog smešnog kls takmičenja? To će biti interesantna zabavaZadnja informacija je bila 29-31 Maj, a domacin je isti kao i u Kupu tj grad Nis.
May 9May 9 Sad već decenijska, i jače, popularizacija košarke u Niš je kanda jedna definicija jalovosti. Nikako da se raspali plamen i zaživi igra pod obručima međ južnim Srbima. Više se obraduju niški karteli i ostala južnoprugaška bulumenta, jer im to retka prilika da se dovikuju i 'rane kurcem sa bliskog rastojanja.
May 9May 9 Meni je ok da se jedno takmičenje kao kup odigra u Nišu, ali oba? Zašto? U Beogradu imaš ubedljivo bolje uslove, sedište KSS je u Beogradu... Aj dont get it....