May 10May 10 1 hour ago, Milošica said:Meni je Dubai nadmašio očekivanja.Tesko da o ovome moze da se govori dok se ne zavrsi sezona u ABA ligi posto iskreno ako cemo ceniti ko je sezonu zavrsio ispod/iznad/"na liniji" sa ocekivanjima moraju se uzeti u obzir sva relevantna takmicenja u kojima klub ucestvuje.Realno sa titulom u ABA gde imaju prednost domaceg terena do kraja (cak iako budu igrali u Sarajevu sve te utakmice) i uz cinjenicu da nemaju slabiji tim od ostala 2 glavna konkurenta mozda moze da se kaze da su u kategoriji "iznad" (nadmasili) sto se ocekivanja tice.
May 10May 10 1 hour ago, Nikodije said:Vi sa voxa meni dižete pritisak kad smo već kod pritiskamrzis nas zato sto smo crnci
May 10May 10 2 hours ago, Nikodije said:Plus su imali stres oko rata i selidbu usred sezone, ubedljivo su najviše putovali, imali najviše povreda i oteraju trenera kolo pred kraj el sezone, koji je realno izvukao maksimum iz svega toga i pravio ekipu od nule.Totalno propustio to da je Golemac slobodan... Šta čekamo 😂
May 10May 10 1 minute ago, assignment said:Totalno propustio to da je Golemac slobodan... Šta čekamo 😂Da promeni ime iz Jurica u Jovica
May 10May 10 23 hours ago, kurjak said:Auuu, kakva je Kodi igracina. I Moneke sa 198cm visine kako lijepi banane...Zao mi je sto je DiMo bivsi.
May 11May 11 Iskoči mi jutros dobri Štime kod neke dvojice na potkastu dok sam čekao neke redove.Topla ljudska priča kao geneza kako se ostaje neiskvaren. U današnjoj konfiguraciji svemira, to mu dođe podihvat u rangu nastanka superheroja. Mnogo mi je drago što smo na istoj strani.Kada je pričao kako mu je otac mlekar povremeno donosio mleko koje je pio na slamku, govno mi se smrzlo Edited May 11May 11 by kralj
May 12May 12 Just now, FPLS said:Rutiniramo u Ljubljani, izgleda da je Salo napokon implementirao.Strah me da ovakva Olimpija nije neki reper, ali igra nam deluje tečnije...
May 12May 12 3 minutes ago, assignment said:Gleda li neko ovu rapsodiju u crveno belom dresu 👍Gledam ja.Lepo se igra, samo da ne dođe do nekog pomračenja svesti. Ovaj Gibson nam opet pravi probleme.